عزیز جیب حرص نداره، یه زمانی فقط تغییر حالتهای این فاروم و کاربراش حرص داد مارو که اونم دیگه 2-3 ساله عادت کردیم حرصی نمیخوریم بابتش. ولی مرسی بخاطر نگرانیت

ضمنا جیگرم، اون چیزی که آدم نظر شخصی میده در موردش رنگ لباس و قیافه ی افراده. در مورد مسائلی مثل سخت افزار نظرها بر اساس یک سری واقعیت داده میشه، نه سلیقه شخصی. اگه شما به من بگی شلوار مشکلی زیباتر از شلوار سرمه ایه، مسلمه که نظر شما محترمه و بحثی با هم نداریم، چون سلیقه ی شما محترمه. ولی وقتی شما بگی برای یک گیمر درصد ناچیز افزایش توان پردازش گرافیکی مهمتر از دیوایس های مخصوص بازی مثل موس هست (اونم در شرایطی که استارتر به وضوح ذکر کرده که
اونموقع دیگه نظر شخصی نیست، بلکه یک اشتباه هست که من نه شما بلکه کسی که اینجا مشاوره خواسته رو باید آگاه کنم. شما سیستمی که فرمودید رو میتونید بخرید چون اختیار اموالتون دست خودتو هست، ولی اگه برای دیگران هم توصیه اش کردید باید انتخاب درستی باشه و اگه ایراد داشته باشه باید برطرف بشه. این اساس و روح فاروم هست. این فاروم توی موتورهای جستجو ایندکس میشه و خیلی وقتها در آینده ممکنه سوالهای بسیاری توی همین تاپیک جواب داده بشه. بخاطر این هست که پستهای یک فاروم آرشیو میشه ولی هیچ آرشیوی از هیچ چت رومی نداریم. حالا اشکالی هم نداره به مرور آشنا میشید با تفاوت های فاروم و چت روم.