شما ببین سیستمت برای بازی چجوریه
یه لینک تو امزام هست برو سیستمت رو تست کن بیا اینجا بگو تا ببینینم چی میشه
شما ببین سیستمت برای بازی چجوریه
یه لینک تو امزام هست برو سیستمت رو تست کن بیا اینجا بگو تا ببینینم چی میشه
این سایت معتبره اخه با cpu 7 هسته ای و گرافیک gtx 285m رو لپ تاپ اینقدر ضعیف سیستم من برا این بازی ؟؟؟؟![]()
دوست گرامی من دارم شخصیت خودمو حفظ می کنم.....در ضمن توی یه ستاره هم نداری......اون موقعی که جنابعالی داشتین thief بازی میکردین بنده داشتم ÷ست میدادم.....
من به شما توهین نکردم ولی شما وقتی دارین میگین مراقب رفتارت باش و شخصیتتو حفظ کن یعنی چی؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟می شه خودت توضیح بدی من دارم توهین میکنم یا تو![]()
الان شما مشکلت از گرافیکه
رو چه رزولیشنی بازی می کنی؟
کمش کن و دوباره تست کن
اگه داشتی رو 64 bit بازی می کردی برو تو 32bit اونهم تست کن
من سیستمم اینه ولی رو تنظیمات normal و رزولیشن پایین تر از سیستم خودم و vsync خاموش دارم دارم بازی می کنم هنوز هم یکم لگ می زنه ( آپدیت هم کردم )![]()
هی جمش کن
اینجا مردم می خوان بیان ببینن مشکلات بازیشون چجوری حل می شه نه اینکه این اراجیفت رو بخونن![]()
Last edited by user.1; 07-03-2014 at 02:24.
پسر خوب :
اگه شما تازه به اینترنت و انجمنو پست دادن رسیدید من تو این کار کجل شدم اگه حمل بر تبلیغ نبود ادرس انجمن رو قرار میدادم تا بیاید اونجا بنده جای یک ستاره بشما 50 تا ستاره میدادم ولی قطعا با اولین اسمپی که میدادید نه تنها مدیران بخش بلکه خود کاربران توی یک تاپیک 200 صفحه ای از خجالتتون در میامدند
درست میگید بند داشتم بازی میکردم و شما پست میدادید البته اسپم میدادید
خواستید بگید خصوصی کنم ادرس انجمن رو براتون
با شما موفق هستم در اینکه امثال من میان برای رفع مشکلاتشون
بهتر این بحث بین منو جناب wrath of god ادامه پیدا نکنه چون مسیر تاپیک منحرف میشه .../.
تمام این کا را رو انجام دادم حتی رزولوشنمو روی 800 در 600 گذاشتم ! اما بازم سایه و نور مشکل دارند هیچ مشکلی با گیر کردن یا افت فریم ندارم فقط یه مشکل عجیب داره بازی توی تشخیص سایه . وقتی یجا یه چراغ روشنه وقتی یه سرباز مثلا به اون منطقه نزدیک میشه یه دفه همه ی اون منطقه تاریک میشه ! توضیحش سخته باید ببینی ! من تا این مشکل مسخره را حل نکنم نمی تونم بازی کنم
دوست عزیز من با سیستم پایین تر این بازی رو بازی می کنم ( لیول نرمال )
مشکل بازی شما ممکن از از خود سی دی بازی باشه --- سی دی بازی مشکل داشته باشه . سی دی رو تو یک سیستم دیگه امتحان کن
مشکل کرکش بر طرف نشده ؟ من هنوز رو very low هم نمیتونم بازی کنم
ببین دوست عزیز با تمام احترامی که براتون قاعل هستم این به شما ارتباطی نداره(به زبون مودبانه) من خواستار اینم که دیگه جنگ و دعوایی نباشه.....با تشکر wrath of god
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)