راستش سوني يكم قيمتش نسبت به امكاناتاش بالاس
ال جي ٨٦٠٠ اونجا چند بود؟
پاناسونيك مدل جديداش بود؟ يا شارپ جديدا؟
فليپس هم سري ٨يا٧بود؟!
تا ٤٢ ميخواما بيشتر از اون به نظرم ديگه حال نميده
Sent from my iPod touch using Tapatalk
راستش سوني يكم قيمتش نسبت به امكاناتاش بالاس
ال جي ٨٦٠٠ اونجا چند بود؟
پاناسونيك مدل جديداش بود؟ يا شارپ جديدا؟
فليپس هم سري ٨يا٧بود؟!
تا ٤٢ ميخواما بيشتر از اون به نظرم ديگه حال نميده
Sent from my iPod touch using Tapatalk
این مدل سونی قیمتش در سایز 42 حداکثر 2600 هست. و همونطور که گفتم کمترین اینپوت لگ رو میان ال ای دی ها در سال 2013 بدست اورده.مطمئن باشه راسته کارت همین مدل هستش.
الجی 8600 هم بود ولی توی سایز 42 بهم گفتن 3100.این قیمت زیاده.
پاناسونیک که خیلی خیلی خیلی کم بود. در حد 1یا 2 مغازه. قدیمی هاش بود. از مدل های جدیدش ft60 داشتن که برای 42 اینچش حدودای 3500 خواست(اگه اشتباه نکنم)
فیلیپس سری 8 هم بود 47 اینچش با قیمت 5200 و42 اینچش فکر نکنم از 3900 کمتر نباشه. سری هفت هم بود ولی 2011.چون توی کاتالوگ فیلیپس سری 2013 اصلا خبری از سری 7 نبود.
اگه برای بازی میخوای 804 بهترینه شک نکن. چون خود سونی گفته اون رو مخصوص پلی استیشن ساخته.
اینپوت لگ رو توی نت سرچ کن موضوع برات مشخص میشه که من چی میگم.
ممنون مرسی
برای بازی میخوام اما خوب کارایه دیگه هم میخوام نمیخوام همش بازی کنم که موندم چی بگیرم امروز رفتم 46 ساموسنگ دیدم فکر کردم 42 اینچ یا 40 اول کوچیک اومدن به چشم -این قاب دور برداشتن کوچیک دیده میشه
موندم حالا اما همون 42 میگیرم تا نهاین 3500 میخوام هزینه کنم
فلیپس یعنی سری 7 نیست؟ بعدش سری 6 چند بود سایز 42
شارپ چی بود ؟مدل جدید
با سلام
با تشكر از راهنماييهاي شما
اما چند تا سئوال در مورد فيليپس 6008
1-پنلش مثل ال جي 9600 بدون قاب بود يا نه؟
2-كيفيت تصاوير سه بعديش خوب بود يا نه؟
3-كيقيت ساختش در مقايسه با ال جي 9600 چه جوري هستش؟
4-ديگه اينكه كندي حركت در منوي تلويزيون خيلي مشهود بود و اذيت ميكرد يا نه؟
5-محتوي اينترنتيش چه جوري بود در مقايسه با ال جي؟
6-قابليت پخش فايلها از روي يو اس بي مثل ال جي خوب بود يا نه؟
7-با زير نويس فارسي مشكل داره يا نه؟
در كل اگه شما بودين بين الي جي مدل 9600 و فيلپس 6008 كدوم يكي را انتخاب ميكرديد؟
در آخر هم شرمنده از اينكه تعداد سوالاتم زياد شد.
داداش نظرت در مورد سامسونگا چیه؟یعنی جلو فیلیپس و ال جی حرفی برای گفتن ندارن که اسمی ازشون نبردی؟
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
فیلیپس سری 7 برای 2013 نزده بود. یعنی توی کاتالوگش خبری از سری 7 نبود و فروشنده م گفت مدل های سال قبلش هست.
حالا که نظرت اومده روی اینچ بالاتر بازم فرقی نمیکنه همون سونی رو بگیر میدونی چرا چون تاخییر ورودی (یا همون اینپوت لگ)804 خیلی کمه و توی بازی اعصابت خورد نمی شه. مثلا شما دکمه شلیک رو زدی اما چون تاخیر ورودی تلویزیون بالاست توی تلویزیون هیچ اتفاقی نمی افته.یعنی احساس میکنی تلویزیون از کنسول یکی دو ثانیه عقبه واین توی بازی های اکشن خیلی مهمه.ولی خوب میتونی 47 اینچ الجی 7400 هم بگیری با3400 .بعدش فیلیپس 6008 42 اینچش رو حدودای 3100.اگه 3800 بکنی می تونی 47 اینچ 6008 یا 47 اینچ الجی 9600 رو بگیری.شارپ مدل جدید 751 e داشت که دیزاینش خیلی قشنگ بود ولی کیفیت تصویرش افتضاح بود.
Last edited by bi poli; 25-02-2014 at 11:26.
علیک سلام دوست عزیز.
1-اره بدون قاب وضد ضربه (البته نه در حد کاراته و کشتی-طرف با چک کوبید به پنل و هیچی نشد)
2-بله. خوب بود.
3-کیفیت ساخت رو که فکر کنم فیلیپسه سرتره.البته الجیه یه چیزی داره که اونم فول ال ای دی بودنش هست.
4-یه کم اره ولی نه در حدی که ازیت کنه
5-هنوز هیچ کدوم تست نشده.نه الجی نه فیلیپس.
6-ما هر فرمتی زدیم پخش کرد. توی کدوم فرمت کم بیاره خدا میدونه
7-با زیزنویس مشکل داره.به صورت حروف جدا از هم نشون میداد.ولی خوب با وای فای وdlna ویک تبلت یا کامپیوتر قابل حل هستش.
انتخاب سختیه.من هرگز کیفیت تصویر رو به امکانات نمی فروشم.من وضوح تصویر رو در فیلیپسه بیشتر دیدم .برای همین این مدل رو برای دوستم گرفتم.همونطور که قبلا هم اشاره کردم توی فیلیپسه دموی طبیعت پخش میشدکه به خوبی شاخ و برگ درخت ها ودونه های ماسه مشخص بود ولی توی الجی9600 ندیدم. شاید دموش از یه منبع دیگه پخش میشد که کیفیتش اومده باشه پایین.
والا دوست عزیز توی یه پست نظرم رو راجب به سامسونگ گفتم همه به جای اینکه عمق فاجعه رو درک کنن شروع کردن به ستایش سری هشت سامی.توی شهر خودمون به نمایندگی های سامی مراجعه کردم وخوشبختانه همه تلویزیون ها یه دموی یکسان از طبیعت رو پخش میکردن.مدل 8880 رو وسط گذاشته بودن و 6850 طرف چپش و 6450 طرف راستشو5950 هم پشتش .رنگ ها در 8880 بهتر از اون مدل ها بود که خوب چون های اند هستش میگم باشه.ولی توی جزییات واقعا سامسونگ بی انصاف بود.فقط توی سری 8 میشد برگ ها رو دید ومابقی یه حالت محو شدگی داشت.یعنی 6850 و6450 به غیر از ظاهر هیچ فرقی در کیفیت تصویر نداشتن.حتی از نظر جزییات سری6و5 یکی بود که خود مغازه دارم تایید کرد و گفت خیلی عجیبه.در حالی که ما فیلیپس سری 5 و 6 و 8 رو کنار همدیگه دیدیم که انگار هر کدوم یه پله بالاتر هستش.یعنی سری 5 فیلیپس دقیقا مثل سری6 سامی برگ ها مشخص نبود اما سری 6 کاملا مشخص بود و در سری 8 عمق مشکی و جزییات بیشتر میشد.باور کنید هرکی سامی بخره سرش کلاه رفته.این نتیجه مشاهدی عینی من بوده و از روی تعصب نمی گم.باور کنید جزییات در الجی خیلی بیشتر از سامسونگ بوده تا جای که من دیدم.
دوست عزیز ال جی هم کیفیت تصویر فکر نکنم داشته باشه . چند روز پیش رفته بودم بازار ، تصویرهای ال جی خیلی بی کیفیت بود و مات و محو بود حتی 8600 که اونقدر تعریف میکنن تصویرش رو اصلا خوشم نیومد و بنظرم اومد که سامسونگ از لحاظ رنگ و شفافیت بهتر از ال جی هست . ولی خوب مصنوعی بنظر میاد . شارپ 8300 رو هم دیدم که تصویرش خیلی عالی بود ولی خوب مدل قدیمی هستش و قیمتش هم بیخود بالاست
دوست عزیز منم نگفتم الجی عالیه. اگه پست بالا رو بخونی متوجه میشی که 6008 فیلیپس رو که یه میان رده هستش به های اند الجی یعنی 9600 ترجیح دادم واون رو خریدیم.من گفتم از سامسونگ بهتره و این تجربه من بود که با چشم خودم دیدم.وگرنه الجی به غیر از oled که ساخته مابقی همش کشکه.
تازه همین او ال ای دی که ساخته کلی مشکل داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)