تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 52

نام تاپيک: اسم اصلی مدلهای سامسونگ و آدرس سایتی جهت دانلود اپدیت f6450

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

جناب متین پور یه جوری راه حل مشکل ری استارت پیاپی رو پیدا کنید واسه ما اون فعلا مهم تره واسمون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

جناب متین پور یه جوری راه حل مشکل ری استارت پیاپی رو پیدا کنید واسه ما اون فعلا مهم تره واسمون
    دوست عزیز
    اول اینکه در بدو شروع نصب تلویزیون شما چه تنظیماتی انجام داده اید ؟ شاید شما از تنظیماتی استفاده کردید که به سیستم و پنل تان فشار می آورد
    مشگل شما به عوامل متعددی بستگی دارد بالا بردن کنتراست که نور پس زمینه بالا باشد و پنل ضعیف باشد و نتواند بدرستی اول کند که اگر عدد آن را بین 4 تا 6 تنظیم کنید ممکن است مشگل حل شود ویا در مواردی دیده شده که کلا زیر نویس رو از منو تنظیمات غیر فعال کردن و این مشگل حل شده و یا آیتم صرفه جویی را خاموش کردن و مشگل حل شده و چک کنيد اتصالات کابل را و آنها را دوباره به هم متصل کنيد.از دست دادن های صوتی و يا تصويری می توان با استفاده از کابل بيش از حد سفت و سخت و ضخيم ايجاد شود. اطمينان حاصل کنيد که کابل ها، به اندازه کافی برای استفاده طولانی مدت انعطاف پذيری هستند .اگر شما در حال نصب تلويزيون به ديوارهستيد، با استفاده از کابل با کانکتور 90 درجه توصيه می کنيم.
    اگر تلويزيون سامسونگ شما به خودی خود خاموش می شود ، سعی کنيد با غير فعال کردن برخی از ويژگی های صرفه جويی در انرژی تلويزيون مشگل را حل کنيد .بررسی کنيد در صورتی که تايمر خواب (سيستم-->زمان-->تايمر خواب) فعال شده است .تايمر خواب به طور خودکار خاموش می کند تلويزيون را به صرفه جويی در انرژی بعد از يک دوره مشخص از عدم فعاليت .اگر تايمر خواب فعال نيست، نگاه کنيد اگر هيچ خاموش سيگنال(سيستم-->راه حل های سازگار با محيط زيست--> بدون قدرت سيگنال خاموش)و يا قدرت خودکار غير فعال (سيستم-->راه حل صرفه جويی--> خاموش خودکار (فعال شده است. اگر کامپيوتر خود را به تلويزيون متصل شود، تنظيمات برق کامپيوتر تان را بررسی درست به خروجی ديوار و AC کنيد. اطمينان حاصل کنيد که کابل برق تلويزيون متصل باشد. در هنگام تماشای تلويزيون از اتصال به آنتن يا کابل تلويزيون اگر هيچ سيگنال وجود نداشته باشد پس از 10~ 15 دقيقه خاموش می شود ،.
    Last edited by matinpour; 03-05-2014 at 12:27.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

نه برادر من مشکل فراتر از این حرفاست منم اینقدرا مبتدی نیستم دیگه
    دوست عزیز
    برای اینکه تمامی کانالهای تلویزیونی را در یافت کنید از مطلب زیر استفاده کنید برای دریافت تمامی کانالهای دیجیتال موارد زیر مهم است.
    تنظیم آنتن برای داشتن یک تصویر خوب باید از آنتن های و سیم و فیش استاندارد استفاده کنید و باید اتصالات سیم به فیش و آنتن محکم و صحیح بسته شده باشد بطوری که حتی یک تار سیم هم مغزی سیم باسیم بدنه اتصال نداشته باشد که موجب اتصال کوتاه خواهد شد و حتما از کابل یک تیکه استفاده کنید و جهت آنتن باید با جهت مرکز پخش سیکنال صدا وسیمای محل زندگی تان باشد و مانع ای بین آنتن و ارسال کننده صدا و سیما نباشد مثل ساختمان و یا درخت و.... آن وقت خواهید دید که دیگر تلویزیونتان مشگلی ندارد.

4. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز امیدوارم که بتونید کمکم کنید .من یه 2 ماهی میشه تلوزیون f6450 خریدم .ولی مشکل من اینجاست بعد از یه مدت مثلا یه 4 یا 5 روز که از تلوزیون استفاده میکنم بعضی موقع ها که میخوام روشن کنم روشن نمیشه مثل حالت استدبای میشه چراغ جلو چشمک میزنه و یه تقه میکنه دوباره از نو چشمک میزنه .به نظرتون از چی میتونه باشه
    گارانتی هم زنگ زدم میگه باید بیاری .البته دستگاه را با وا فای خودش اپدیت کردم ورزن فعلی1117 هست.ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام من تلوزیون MODEL NAME:UA40F6450AM
    MODEL CODE:UA40F6450AMSHD
    TYPE NO:UA40F6450
    خریدم حالا جون ویس کنترل و زیر نویسه فارسی نشون دادنش پکیده می خوام اپدیت کنم راهنمایی کنین چیکار کنم اگه لینک برام بزارین ممنون میشم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من تلوزیون MODEL NAME:UA40F6450AM
    MODEL CODE:UA40F6450AMSHD
    TYPE NO:UA40F6450
    خریدم حالا جون ویس کنترل و زیر نویسه فارسی نشون دادنش پکیده می خوام اپدیت کنم راهنمایی کنین چیکار کنم اگه لینک برام بزارین ممنون میشم
    دوست عزیز
    با اینترنت پر سرعت و با کابل لن بطور آنلاین آبدیت کنید . و در این مدت تلویزیون را خاموش و یا از برق نکشید.
    این سایت دانلود آفلاین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

ادمین جان مشکل اینه که وقتی با وصل کردن تلوزیون به وای فای میخوام اپدیت کنم میگه زمان در حال انتظار 13 ساعت.میترسم سرکاری باشه الکی ترافیکمم مصرف بشه سرعتمم 2 مگه.یه سوال اندازه اپدیت چقدره بیشتر از 1 گیگ میشه؟از یک طرف هم نمایندگی میگه ما توصیه نمی کنیم افلاین اپدیت کنید؟موندم چه خاکی تو سر کنم.ایا طبیعیه میگه 13 ساعت؟و اگه هست مگه حجم اپدیته چقدره؟ یه موقع گیگامو به فنا نده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام من تلوزیون رو از طریقه خودش اپدیت کردم الان در کل خوبه ولی بازم زیرنویس فارسی نشون نمیده منوشم فارسیه ولی زیرنویس فیلمای رو فلش رو چرت و پرت نشون میده رفتم تو تنظیمات زیرنویس ولی کلا زبون فارسی نداشت تکلیف من چیه چیکار کنم؟؟؟؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من تلوزیون رو از طریقه خودش اپدیت کردم الان در کل خوبه ولی بازم زیرنویس فارسی نشون نمیده منوشم فارسیه ولی زیرنویس فیلمای رو فلش رو چرت و پرت نشون میده رفتم تو تنظیمات زیرنویس ولی کلا زبون فارسی نداشت تکلیف من چیه چیکار کنم؟؟؟؟؟
    دوست عزیز از این تایپیک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و از این پست استفاده کنید #2555
    Last edited by matinpour; 13-11-2014 at 16:18.

داره خودمونی میشه Ehsan+2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام خدمت مدیران عزیز.لطفا فریمور این مدل رو قرار بدین

Model:UA46ES6200

Type:46A1AF6E

راستش خودم گشتم توسایتش چنتا مدل شبیه هم اومدن منتهی پسوند مدلا متفاوت بود گیج شدم کدومه!درضمن پشت تی وی نوشته 6950MSHD

UA46ES6200R
    UA46ES6200M
    UA46ES6200W

دفعه پیش با خود تی وی آپدیت کردم که ورژن002003هست! اما الان نمیشه آنلاین نیاز به فایل آپدیت
    آفلاین دارم...سپاس فراوان
    Last edited by Ehsan+2010; 11-12-2014 at 04:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •