تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 49

نام تاپيک: راهنمایی خرید بهترین کارت گرافیک برای GA-EP31-DS3L

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این کارت میتونه بازیهارو با حداکثر کیفیت گرافیک بدون لگ برام اجرا کنه؟
    من اگه یکم صبر کنم میتونم تا 1 تومن بابت گرافیک بدم اگه میتونم گرافیک بهتری هم بذارم بهم پیشنهاد بدین
    فقط مطمعن باشم همه گرافیکای موجود با مین بورد من سازگاری دارن؟
    به نظر شما کارایی داره واسه این سیستم گرافیک 1 تومن به بالا بذارم؟؟؟
    به نظر من با توجه به سیستم فعلیتون ، هزینه زیاد برای صرفا کارت گرافیک خیلی منطقی نیست و ممکنه بازدهی و عملکرد ایده آل رو ازش نگیرین.
    در صورتیکه بودجه بیشتری دارین میتونین به فکر ارتقای کلی سیستم باشین !
    همونطور که قبلا اشاره شد و دوستان هم گفتن گرافیک GTX 650 Ti Boost میتونه انتخاب منطقی تری باشه.

2. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه blue7077's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

به نظر من با توجه به سیستم فعلیتون ، هزینه زیاد برای صرفا کارت گرافیک خیلی منطقی نیست و ممکنه بازدهی و عملکرد ایده آل رو ازش نگیرین.
    در صورتیکه بودجه بیشتری دارین میتونین به فکر ارتقای کلی سیستم باشین !
    همونطور که قبلا اشاره شد و دوستان هم گفتن گرافیک GTX 650 Ti Boost میتونه انتخاب منطقی تری باشه.
    حرفتون درسته ولی بخام یه سیستم در همین حد بردارم نزدیک 2 تا 3 تومن یا شایدم بیشتر باید خرج کنم ولی اینجور میتونم 1تومن فقط هزینه کنم واسه گرافیک
    واسه همین میخام بدونم بهترین کارتی که میشه واسش خریدو از کارایش کم نشه کدومه
    به نظرتون این کارت واسه بازی با گرافیک بالا خوبه؟
    نمیخام اصلن افت فریم داشته باشم
    Last edited by blue7077; 26-02-2014 at 18:02.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله. به نظر من متناسب با سایر قطعات سیستمتون هست و میتونین بهترین بازدهی رو با توجه به قطعاتیکه دارین بگیرین.
    هزینه بیشتر و خرید گرافیک قدرتمندتر ممکنه کارایی ایده آل رو با توجه به قطعاتتون بهتون نده.

5. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

عاقلانه ترین تصمیم را میگیرید من هم جای شما بودم دقیقا همین تصمیم را میگرفتم
    من احساس میکنم شما ذاتا سیستم باز خوبی هستید و خیلی بهتر از بقیه میتونید باشید
    بالاتر از این گرافیکهای زیر ممکنه برای پردازنده مشکل ایجاد کنه
    R9 270 و R9 270X بهترین انتخوابها در این محدوده قیمتی است
    از شرکت ASUS بگیرید عالی است که عمریه داره برد با کیفیت میسازه
    به عنوان انتخواب دوم میتوانید به شرکت XFX هم فکر کنید
    البته لازم به گفتن نیست که بهترین گارانتی هم سازگار ارقام است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عاقلانه ترین تصمیم را میگیرید من هم جای شما بودم دقیقا همین تصمیم را میگرفتم
    من احساس میکنم شما ذاتا سیستم باز خوبی هستید و خیلی بهتر از بقیه میتونید باشید
    بالاتر از این گرافیکهای زیر ممکنه برای پردازنده مشکل ایجاد کنه
    R9 270 و R9 270X بهترین انتخوابها در این محدوده قیمتی است
    از شرکت ASUS بگیرید عالی است که عمریه داره برد با کیفیت میسازه
    به عنوان انتخواب دوم میتوانید به شرکت XFX هم فکر کنید
    البته لازم به گفتن نیست که بهترین گارانتی هم سازگار ارقام است
    سازگار؟ بهترین گارانتی؟ اوکی شوخی خوبی بود( چه گویم که ناگفتنش بهتر است زبان در دهان پاسبان سر است). امشبمون رو ساخت جکتون بابتش از شما ممنونم.
    همونطور که همه گفتند gtx650ti boost بهترین گزینه ست. بر خلاف هم اسم خودم اقا میلاد عزیز ، amd ها رو پیشنهاد نمیکنم. با توجه به CPU شما ... اما اون کارت گرافیک حدود 12-15 درصد از فریم دهیش تو بازی و کلا پرفرمنسش میاد پایین ، که مشکل حادی نیست.و به مراتب شما با شرایطی که هستید امکان اجرای اکثر بازی ها رو خواهید داشت. اما بازی های سری جدید اگر مثلا last of us یا بازی های جدید دیگه برای PC بیایند که یه خورده سخت میشه انتظار داشت از این PC

8. این کاربر از cyrax782 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

حرفتون درسته ولی بخام یه سیستم در همین حد بردارم نزدیک 2 تا 3 تومن یا شایدم بیشتر باید خرج کنم ولی اینجور میتونم 1تومن فقط هزینه کنم واسه گرافیک
    واسه همین میخام بدونم بهترین کارتی که میشه واسش خریدو از کارایش کم نشه کدومه
    به نظرتون این کارت واسه بازی با گرافیک بالا خوبه؟
    نمیخام اصلن افت فریم داشته باشم
    اضولا یک سیستم باز حرفه ایی هیچ همه قطعات را با هم عوض نمیکند
    دقیقا مثل ماشین بازی که ممکنه همه قطعاتش ماشین را عوض کنه ولی ماشین عوض نکنه
    شما اگر مشکلت پردازنده هم باشه که نیست با ۲۰۰ هزار تومان مادربرد میندازید و با ۳۵۰ هزار تومان CORE i3 میندازید که میشود ۵۵۰ هزار تومان و رم هم که DDR2 از DDR3 گرامنتر است
    تازه پردازنده و مادربرد قبلیت هست که میتونی مثلا با ۲۵۰ هزار تومان بفروشی
    نتیجه فقط با ۳۰۰ هزار تومان شما هم مادربرد و رم و پردازنده را نو کردی و یک سیستم جدید بستی
    پردازنده core i3 اونقدر هم بالا نیست و از ۲ هسته واقعی استفاده میکند ولی از پردازنده شما قویتر است
    خود من هر وقت گرافیک را عوض میکنم پاور را هم عوض میکنم و این به سلیقه شخصی من بر میگرده شاید یکی ۱۰ سال از هم از پاور استفاده کرد مشکلی براش پیش نیومد ولی من الکی روی این قضیه وسواس دارم و البته بگم پیشرفت پاور هم یک زمانی جهشی شده بود و..مثل پردازنده که هر سال باید عوضش میکردی ولی حالا ۴ سال یکبار هم احتیاجی نمیبینم به عوض کردنش
    کیس خالی که تاثری روی عملکرد ندارد ولی اگر بخواهید اون را هم عوض کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

نظر خودمم با Nvidia هست چون هم کلن از AMD خوشم نمیاد هم سیستمم که intel هست و از نظر برند هم که 100% با Asus موافقم
    پس اینجور که معلومه بهترین انتخابم کارت ASUS GTX 650 Ti Boost OC DCII 2GB GDDR5 هستش
    اگه بازم چیزی به ذهنتون رسید دریغ نکنید
    ممنونم از راهنمایی های همه تون
    فقط یه سوال
    واقعن پردازشگر i3 که دو هسته فیزیکی داره از core 2 quad که 4 تا هسته فیزیکی داره قدرت پردازشش بیشتره؟؟
    Last edited by blue7077; 05-03-2014 at 12:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

میلاد عزیز من نظرم با GV-N65TBOC-2GD این نسخه چیپ مد نظر شماست. من با گیگا رابطه ام بهتره، اونم بخاطر شرکت آواژنگ. من تا حالا با آواژنگ و دیجی کالا به مشکل بر نخوردم که کارهایی ازشون دیدم که کاملا فراتر از اییران و در سطح شرکتهای خدمات دهنده جهانی برخورد کردند. البته شاید تجربه من بوده فقط، اما خوب با مقیاسی که ما کار میکنیم ، و با دیگران هم سرو کار داشتیم ، اواژنگ بیشتر توجه مارو به خودش جلب کرده

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

واقعن پردازشگر i3 که دو هسته فیزیکی داره از core 2 quad که 4 تا هسته فیزیکی داره قدرت پردازشش بیشتره؟؟
    بهترین CORE 2 QUAD که Q9650 باشه تقریبا مثل یه I3 3220 عمل میکنه ....
    به هسته ی فیزیکی زیاد دقت نکنید چون مهم نیست (البته تو بعضی موارد محدود بهتره مثل ENCODING و RENDERING )
    مثلا میشه به دو CPU ی 8350 از AMD و CORE I7 از معماری هاسول اشاره کرد که 8350 هسته ی بیشتری داره ولی قطعا شکست خواهد خورد
    مهم معماری داخلی پردازنده هست !!!

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

میلاد عزیز من نظرم با GV-N65TBOC-2GD این نسخه چیپ مد نظر شماست. من با گیگا رابطه ام بهتره، اونم بخاطر شرکت آواژنگ. من تا حالا با آواژنگ و دیجی کالا به مشکل بر نخوردم که کارهایی ازشون دیدم که کاملا فراتر از اییران و در سطح شرکتهای خدمات دهنده جهانی برخورد کردند. البته شاید تجربه من بوده فقط، اما خوب با مقیاسی که ما کار میکنیم ، و با دیگران هم سرو کار داشتیم ، اواژنگ بیشتر توجه مارو به خودش جلب کرده
    منم از گیگابایت راضیم
    این کارتی که شما میگین قیمتش چقدره؟ تو نت جایی واسه فروشش هست؟ ممنون میشم لینک بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •