دوستانی که بازی کردن چهره های بازیکنان ایران رو هم خوب ساختن یا نه؟
دوستانی که بازی کردن چهره های بازیکنان ایران رو هم خوب ساختن یا نه؟
قدرت هاشم بیک زاده انصافا 48 نباید باشه
بازیکنای ایران حتی 1% هم شبیه خودشون نیستن.
مشکل اصلی بازی اینه که گزارشگر بیک زاده رو هاشم صدا نمی زنه و اورال اونم 48 هستش
ولی جدا بازی کاملا سرگرم کننده و خوش ساخته و مدهای متنوعی وجود داره
توی بازی یه مد به نام Story of Qualifying وجود دار که یه جوری حالت ماموریتی داره یعنی مثلا ماموریت اینه که توی بازی پرتغال از دقیقه مشخص باید بازیو بری و با رونالدو هتریک کنی که توی واقعیت هم دقیقا همچین اتفاقی افتاده . توی این مد هر قاره رو میشه انتخاب کرد و بازی های مختلفی وجود داره که توی آسیا من دیدم چند تا بازی بود ولی متاسفانه کلا بازیی از ایران ندیدم!
گیم پلی بازی هم احساس می کنم یکمی روون تر شده و هوش مصنوعی دیگه مثل قبل نیست که بعضی جاها غول و غیر طبیعی باشه
در مورد حاشیه ها و اینا هم که دیگه عالیه و چیزایی مثل افتتاحیه جام جهانی ، تماشگرای بیرون از ورزشگاه و بلاتر و مربی ها و خیلی چیزای دیگه هم توی بازی نشون داده میشه
کلا برای یه بازی مربوط به جام جهانی من فعلا همه چی رو کامل دیدم و مشکل خاصی دیده نشده و فکر کنم یکی دو ماهی این بازی ما رو سرگرم کنه
خب چند نكته:دوربینی که من بازی می کنم در حال حاضر tele هستش...زوم و ارتفاع رو هم تغییر میدم.زوم 2 و ارتفاع 0...خیلی زیبا میشه بازی اینطوری...نکته ی دیگه اینکه من دارم story of world cup میرم با ایتالیا...بازی های دوستانه قبل از اغاز بازی های انتخابی اروپا جالبه...نکته ی جالبش اینه که بازی ها کلا از سه سال قبل شروع میشه...اول رفتم مثلا سن پیرلو رو دیدم نوشته بود 31 سال..بعد دیدم مال همه ی بازیکنان 3 سال کمتره...این نکته ی جالبش بود...من تو حالت world class میرم بازی ها رو....
چند تا نکته ی خوب...لباس های کلاسیک واقعا زیباست.المان 90 و 94...که مخصوصا لباس 94 آلمان برای ما 30 ساله ها خیلی نوستالژیکه...به نظر من لباس تیم ملی آلمان 94 زیباترین لباس تاریخ فوتبال هستش...اسپانیا 94 هم بسیار زیباست لباسش...کلا ادیداس در اون سال ها کولاک می کرد...
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
لباس ٩٤ المان با اختلاف فاحش با رقبا زيباترين لباس تاريخ فوتبال بود.يادش بخير..رودي فولر و يورگن كلينزمن:
نسخه 2010 هم این مود وجود داشت بد جوری چالش برانگیزه یادمه اولین باری که فیفا مود سناریو داشت توی فیفا 06 بود.توی بازی یه مد به نام Story of Qualifying وجود دار که یه جوری حالت ماموریتی داره یعنی مثلا ماموریت اینه که توی بازی پرتغال از دقیقه مشخص باید بازیو بری و با رونالدو هتریک کنی که توی واقعیت هم دقیقا همچین اتفاقی افتاده . توی این مد هر قاره رو میشه انتخاب کرد و بازی های مختلفی وجود داره که توی آسیا من دیدم چند تا بازی بود ولی متاسفانه کلا بازیی از ایران ندیدم!
ایران کلا توی لیست سیاهه فکر کنم خیلی عذاب کشیدن ایران رو ساختن توی بازی اونم تو چه وضعی
Last edited by Spaniuly; 23-04-2014 at 22:26.
شيطونه ميگه نسخه ١٠ رو برم
واقعا جالبهنسخه 2010 هم این مود وجود داشت بد جوری چالش برانگیزه یادمه اولین باری که فیفا مود سناریو داشت توی فیفا 06 بود.
مثلا همون بازی معروف پرتغال و سوئد که رونالدو هتریک کرد و در نهایت پرتغال به جام جهانی صعود کرد باید در نقش رونالدو این کارو کنی
یا با بولیوی باید توی یه نیمه به آرژانتین 5 تا گل بزنی که واقعا نمی دونم توی آخرین درجه سختی چه جوری میشه اینو عملی کرد؟!
کلا من همش دارم همین مد رو میرم
اون بازی هایی که مثلا از دقیقا 88-89 و اینا باید یه گل بزنی خیلی جالبه و من اول از همه اونا رو رفتم چون اون قدر تکرار می کنی که آخرش گل می زنی
آخرین موردی که اینو رفتم همین امشب بود که توی بازی ژاپن و استرالیا با ژاپن باید یه گل بزنی تا بازی مساوی بشه که کلا دو سه دقیقه بیشتر وقت نیست و بیشتر از یکی دو حمله نمیشه کرد
ولی من حرفمو پس می گیرم بازی آسونتر شده و یکمی که رفتم متوجه شدم هوش مصنوعی بازی هنوز غوله
البته اونایی که چندین سال مداوم دارن همش فیفا میرن قاعدتا نباید به مشکلی خیلی جدی بخورن ولی کسایی که مثل من هر سال کم و بیش اونو رفتن توی ورد کلاس هم حتی به مشکل می خورن و توی بعضی بازی ها هوش مصنوعی بد اذیت می کنه
به خاطر همین فعلا مسابقات اصلی جام جهانی رو بی خیال شدم و مدهای دیگه رو دارم میرم
با انگلیس یکمی جام جهانی رو توی گروه واقعیش رفتم کلا بی خیال شدم![]()
اقا من داشتم الان wc10 رو بازي ميكردم.فوق العاده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!بازي ٥ سال قبل محشره!
این بازی الان 1 ماه اومده؟؟ما نفهمیدیم!!!؟
دوستانی که روی ps3بازی کردن میارزه دانلود کنم یا نه؟
الان این لینک زیر نسخه دمو هست نسخه کامل بازی اومده یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .اگه نسخه کاملش برای ps3اومده لطف میکنید لینکشو بذارید ممنون
Last edited by mohammad.asghari; 27-04-2014 at 14:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)