تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 47

نام تاپيک: چه لپ تاپی با این شرایط بخرم؟ compaq - hp یا lenovo

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نه ندارن اما بد سابقه شده این برند من میگم مشکل از گرما نبود باز شماها تکرار میکنید

من برند اچ پی رو زیر سوال نبردم (هرچند به اندازه کافی زیر سوال رفته) فقط واقعیتهای گذشته نه چندان دور رو یادآوری کردم !
    لنوو هم جدیدا یه تکونی به خودش داده با توجه به همون اصل مهم مشتری مداری
    هرکی نوشته های من و شماها رو بخونه متوجه میشه که چه کسی داره از لپ تاپش دفاع میکنه
    شما یک جستجو بکنید متوجه بشین تو لپ تاپ هایی که گرم می کنن اولین قطعه ای که سریع خراب میشه چیپ گرافیک هستش.می تونید از تعمیرکارا بپرسید.
    کلا 90 درصد خرابی های چیپ گرافیک به خاطر گرما هستش.

شما می تونید پست های من رو جستجو کنید. ببینید چه لپ تاپ هایی رو سفارش دادم.من هیچوقت رو یک لپ تاپ خاص تعصب نداشتم.

نمونه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی یک جو منفی تو بازار در مورد اچ پی وجود داره که تو 2 سال گذشته خیلی خیلی کمتر شده.منم تجربه خودم رو دارم این مورد میگم و شما هم نظر مخالفتون رو بیان می کنید.ولی این وسط شما هستین که با کنایه و طعنه جواب میدین.از همون اول هم با طعنه و توهین پست من رو نقل قول کردین.ولی من فقط با احترام جواب شما رو دادم.

من دیگه به شما جواب نمیدم.
    Last edited by bijandarbari; 15-02-2014 at 15:08.

2. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

نه ندارن اما بد سابقه شده این برند من میگم مشکل از گرما نبود باز شماها تکرار میکنید

من برند اچ پی رو زیر سوال نبردم (هرچند به اندازه کافی زیر سوال رفته) فقط واقعیتهای گذشته نه چندان دور رو یادآوری کردم !
    لنوو هم جدیدا یه تکونی به خودش داده با توجه به همون اصل مهم مشتری مداری
    هرکی نوشته های من و شماها رو بخونه متوجه میشه که چه کسی داره از لپ تاپش دفاع میکنه
    داداش من که بیشتر یه پست اینجا ندادم در مورد این بحث بیهوده که داری انجام میدی فقط خواستم بگم که آقا لپ تاپ من اچ پی هست اما چیزایی که توش میگی صادق نیست ، نه تنها در مورد لپ تاپ بنده بلکه برای دوستان دیگه
    وگرنه من هیچ کجا از این فروم این لپ تاپ رو به کسی نگفتم بخره هرکسی هم که بهم پخ داده گفته خوبه یا نه مخصوصا در مقابل لپ تاپ z510 ( چون چند نفر ازم سوال کردن که بین این 2 تا چی بخرم ؟) بهشون سفارش نکردم که لپ تاپ منو بخرن

حاجی با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه ، مگه به این راحتیه که یه یوزر تو کشوری مثل ایران بیاد شرکتی مثل اچ پی رو ببره زیر سوال ؟!!

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان عزیز تاپیک رو از بحث خودش منحرف نکنید لطفا

با تشکر

5. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

اولا یه نکته مهم :

بیشتر برند ها اسمبل کننده هستند نه تولید کننده !
    فقط برند MSI و Asus ( در مورد Asus فقط لپ تاپ های گیمینگش ) هست که خودشون تولید می کنند .

سایر برند ها آماده از شرکت های مادر مثل Compal خریده و اسمبل می کنند . حتی برندهایی مثل Apple و Vaio !

لذا اگر موردی داشته باشه ، بیشتر اوقات در زمان طراحی و تولید بوده نه اسمبل !

دوم اینکه ابر شرکت هایی مثل لنوو ، دل ، اچ پی و ایسر خودشون صاحب "زیر شرکت" هستند !

یعنی شرکت های کوچکتر رو خریدند و یا در حال معامله با اونها هستند . ( یعنی از روز اول جزو شرکت نبودند ولی وجود داشتند و شرکت بزرگتر اونها رو خریده )

به عنوان مثال Acer صاحب گروه های Gateway ، Pakard bell و چند گروه دیگه ، لنوو صاحب گروه تینک پد و اچ پی صاحب Compaq ، Pavilon و چندین گروه دیگه و دل صاحب گروه های Alienware , Vestro , inspron و چندین گروه دیگه هست .

سیاست این شرکت ها این گونه هست که محصولات زیر گروه ها با هم تداخلی نداشته باشه . لذا هر گروه لپ تاپ مخصوص خودشو می زنه و نمی شه توی گروه انتظار لپ تاپ با امکانات گروه دیگه داشت .

به عنوان مثال Compaq ها لپ تاپ های معمولی هستند ولی Envy ها مدل های گران قیمت اچ پی و هیچوقت قابل مقایسه نیستند .

اگر بدی توی یه گروه باشه ، نمی شه اونو به شرکت بالا دست ارتباط داد . حتی اگر یه لپ تاپ مشکلی داشته باشه ، نمی شه اونو به کل گروه تعمیم داد .

از قدیم گفتند گربه دستش به گوشت نمی رسه ، می گه فریز شدست

مغازه دار هم می دونه اگر یه لپ تاپ 15 میلیونی Alienware رو بیاره فروش نمی ره ، ایراد رو دل می زاره .

منم زورم نمی رسه 4,5 میلیون پول لپ تاپ با کیفیت اچ پی Envy با بلند گوهای Beats بدم ، هندزفری می زارم تو گوشم و ایراد الکی رو اچ پی می زارم
    Last edited by Public Enemy; 15-02-2014 at 15:57.

7. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان عزیز تاپیک رو از بحث خودش منحرف نکنید لطفا
    با تشکر
    تیم مدیریت این انجمن
    Highbury,
    Stream,
    biostar,
    Pami

اولا یه نکته مهم :

بیشتر برند ها اسمبل کننده هستند نه تولید کننده !
    فقط برند MSI و Asus ( در مورد Asus فقط لپ تاپ های گیمینگش ) هست که خودشون تولید می کنند .
    سایر برند ها آماده از شرکت های مادر مثل Compal خریده و اسمبل می کنند . حتی برندهایی مثل Apple و Vaio !
    لذا اگر موردی داشته باشه ، بیشتر اوقات در زمان طراحی و تولید بوده نه اسمبل !
    مطمئنی ؟؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تیم مدیریت این انجمن
    Highbury,
    Stream,
    biostar,
    Pami

عزیز دل من تیم مدیریت رو میشناسم

خب من تذکر دادم ، چون اون دوستان بیان پست هتون رو حذف خواهند کرد
    Last edited by Abdolreza2012; 15-02-2014 at 16:31.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دلیل اینکه اون کلمه "فقط " رو Highlight کردین نمی دونم . ولی در مورد اینکه کدوم شرکت ها از کجا لپ تاپشونو می خرن رو می تونین در ویکی پدیا سرچ کنین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون شرکت هایی که به عنوان "شرکت مادر" نام بردم با نام ODM یا Original Design Manufacturer نام برده شدند

به هر حال بحث این نبود . بحث سر این بود که ایراد الکی رو برند نزاریم .

در ضمن حتما نباید بالا سرمون زور باشه تا قوانین رو اطاعت کنیم . وقتی یه کاربر دوستانه می گه بحث رو منحرف نکنیم ، به حرفش گوش کنیم تا نیاز به دخالت مدیران نباشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دلیل اینکه اون کلمه "فقط " رو Highlight کردین نمی دونم . ولی در مورد اینکه کدوم شرکت ها از کجا لپ تاپشونو می خرن رو می تونین در ویکی پدیا سرچ کنین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون شرکت هایی که به عنوان "شرکت مادر" نام بردم با نام ODM یا Original Design Manufacturer نام برده شدند

به هر حال بحث این نبود . بحث سر این بود که ایراد الکی رو برند نزاریم .

در ضمن حتما نباید بالا سرمون زور باشه تا قوانین رو اطاعت کنیم . وقتی یه کاربر دوستانه می گه بحث رو منحرف نکنیم ، به حرفش گوش کنیم تا نیاز به دخالت مدیران نباشه
    دلیلش این بود که اطلاعات غلط دادین ! همون لینکی که دادین رو چندبار مطالعه کنید !
    ایراد الکی روی یک برند نذاشتم فقط واقعیتی رو که مربوط به سالهای نه چندان دور بود یادآوری کردم !
    ضمنا بحثهای میان من و دوستان کاملا در جهت تاپیک بود ! پست اول رو به دقت بخونید !

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

نمی دونم چرا علاقه دارین ایراد های عجیب غریب بگیرین !

اولا اشتباهی در گفته هام مشاهده نکردم !
    ثانیا بحث این نبود !
    ثالثا گفتم که ، اگر یه گروه بد عمل می کنه ارتباطی به شرکت بالادست نداره و اگر یه مدل بد تولید شده نمی شه به کل گروه تعمیم داد ! لذا این "واقعیات سالهای نه چندان دور" فقط یه ایراد الکی بود

در آخر هم ذکر کنم این عنوان GPU Failure برای برند HP رو برای اولین بار از زبان شما شنیدم در صورتی که هیچ کدوم از تعمیر کار ها از این لغت برای برند Hp استفاده نکردند .
    در ضمن بحث سر پست اول نبود ، سر سایر پست ها ( از جمله این دو پست آخرتون ) بود . اگر ایرادی نداشت کاربران هشدار نمی دادند .

ممنون می شم قبل از دخالت مدیران از بحث بی ارتباط با تاپیک خودداری فرمایید . در صورتی که قصد مشاوره در مورد خرید رو دارین ، توی همین تاپیک مطرح کنین
    در صورتی که در مورد برند خاصی نظری دارید ، در تاپیک همون برند مطرح کنید

13. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

همه برندا به اندازه خودشون خوبن
    دوستِ من
    من حتی شنیدم Msi رو خوده ایران اسمبل میکنه در این حد یعنی
    شاید بهترِ من دخالت نکنم
    پست های قبلی رو خوب نخوندم شاید اسپم بدم
    اما بدم نمیاد ببینم حرفِ شما ( Leo.Unique) چیه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •