سلام دوستان من یکیش رو امروز از دیجیکالا برای شوهرخواهرم خریدم. هنوز روشن نکردمش.
چه نکاتی رو بااید رعایت کنم؟
آپدیت مشکل سازه یا نه؟
ممنون
راستی برای تست پیکسل سوخته برای گارانتی هفت روز برگشت دیجی کالا چجوری عمل کنم؟
ممنون![]()
سلام دوستان من یکیش رو امروز از دیجیکالا برای شوهرخواهرم خریدم. هنوز روشن نکردمش.
چه نکاتی رو بااید رعایت کنم؟
آپدیت مشکل سازه یا نه؟
ممنون
راستی برای تست پیکسل سوخته برای گارانتی هفت روز برگشت دیجی کالا چجوری عمل کنم؟
ممنون![]()
دوست عزیز
سعی کنید تا تلویزیونتان مشگلی ندارد آبدیت نکنید چون ممکن است بعضی از آیتمهایتان از منوی مخفی غیرفعال شود و برای تست پیکسل سوخته از این تایپیک استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ولی راه های تست در تاپیک نیست
فکر کنم. راهش این باشه که چندتا عکس تماما سبز-آبی-قرمز -سفید رو نمایش بدم ببینم نقطه ای مشکل دار هست یا نه؟
راستی این حباب و نرم افزار در این پست چیه؟
دوست عزیز
شما از آن راه هم می توانید بروید ولی این راه بهتر است
نرم افزار رو چیکارش کنم؟
راستی جریان اون حباب رو نفهمیدم!!
سلام
برای آپدیت کردن فریم ور این تلویزیون از کجا باید آخرین فریم ور رو بگیرم که با این مدلی که تو ایران هست یعنی F8880 مشکلی نداشته باشه
با تشکر.
دوست عزیز
اول اینکه اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد آبدیت نکنید چون ممکن است بعضی از آیتمهای آن غیر فعال شود . ولی اگر اصرار به اینکار دارید می توانید از سایت امارات که با سیستم ما سازگار تر است آبدیت کنید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید
دوستان چجوری می شه صدای آی فیلم رو فارسی کرد؟؟
دوست عزیز
هنگام تماشای کانال آی فیلم از روی کنترول کلید tools یا همان دستگاه را بزنید و از منوی آن زبان صدا را روی نا مشخص بگذارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)