این چه بازی اسپانیا داره انجام میده-دفاعای اسپانیا افتضاح به تمام معنا بودن تا اینجای کار
بهترین گلزن تیم ملی اسپانیا دیوید ویا رو نیمکته بعد این تورس فسیل برای چی گذاشته داخل زمین دلبوسکه![]()
این چه بازی اسپانیا داره انجام میده-دفاعای اسپانیا افتضاح به تمام معنا بودن تا اینجای کار
بهترین گلزن تیم ملی اسپانیا دیوید ویا رو نیمکته بعد این تورس فسیل برای چی گذاشته داخل زمین دلبوسکه![]()
تورس دقیقه 91 دروازه خالی رو گل نزد !!!!
فسیله !!!
با این تیم و بازیکن ها مرحله بعد برن خیلی هنر کردن !!
هلند اگه دقت می کرد تو ضربات آخر، اسپانیا می تونست رکورد عربستان تو 2002 رو بزنه
غیر این 5 تا، راحت می تونستن 3 تا دیگه بزنن. اگه اون ضربه ای که به دیرک خورد رو حساب نکنیم.
روبن هم تلافی کرد
انتقام گرفتن چه انتقامی
ژاوی واقعا افتضاحه من خودم تیم ملی اسپانیا رو دوست ندارم اما باید دخیا جایگزین کاسیاس و فابرگاس جایگزین ژاوی بشه
من از اسپانیا متنفر بودم و کلی ذوق کردم با این برد هلند
خب آخه چه سبکی بود اسپانیا بازی میکرد همش پاس،والا ...
اما همکاری تیمی هلند فوق العاده بود و اگه تک روی های روبن کمتر بود،میتونستند گل ششم رو هم بزنند.
آفساید گیری هلند هم فوق العاده بود و مدافعین وسط هلند در این مورد از زوج قدرتمند راموس،پیکه بسیار حرفه ای تر عمل کردند
rvp هم یکی از زیباترین گل های امسال رو زد.فوق العاده بود
آقا من موندم اون 29 نفری که درست پیش بینی کردن رو چه حساب اون اعداد رو زدن؟![]()
ضربه سر ون پرسی به نظر من یکی از زیباترین گل هایی بود که در این چند وقت اخیر دیدم.
واقعا زیبا بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلم به حال طرفدارای اسپانیا سوخت ...![]()
1.چقدر خیلیا با باخت اسپانیا خوشحال شدن!!
به هر حال بگذریم..
2.نقاط ضعف اسپانیا تو همون نیمه اول هم مشخص بود و خب تو پست قبلیم هم اشاره کردم بهش دل بوسکه هم دقیقا بعدش خودش متوجه تمام ضعف ها شد ولی حیف که دیگه خیلی دیر شده بود واسه جبران.
3.تعلل ، محکم بازی نکردن ، بدون تمرکز بودن و ساده گرفتن بازی مهم ترین عامل های باخت اسپانیا بود.
4.گل دوم هلند و گل سرنوشت ساز بازی روی اشتباه و سهل انگاری پیکه زده شد باید توی لحظه ای که بهش رسید خیلی فیزیکی تر برخورد میکرد و توپ رو دور میکرد
5.گل سوم رو هم که من درک نکردم چرا خطا گرفت و اینکه وقتی سه بازیکن حریف خودشونو جدا میکنن و میپرن واسه هد زدن این اوج ضعف و بد عمل کردن مدافعین رو میرسونه اگه یه نفر جدا میشد خب میگفتیم یکی اشتباه کرد ولی اینکه سه نفر با هم!! جای سوالی باقی نمیذاره.
6.گل چهارم متاسفانه اشتباه ایکر کاسیاسی بود که اگه نبود شاید گل های بیشتری هم میخوردیم . اون تک به تک نیمه اول که از اسنایدر گرفت و چند سیو خوب هم که نیمه دوم داشت ولی دفاع فوق العاده بد اونو تنها گذاشته بود.
7.گل پنجم اشتباه راموس که همون اول روی روبن خطا نکرد، مشخص بود که وقتی خودش نفس کم اورد و روبن در اوج انگیزه ست این حمله و فرار به نتیجه خطرناکی تبدیل میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)