تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 68

نام تاپيک: خرید سیستم تا 3 تومن با این انتظارات

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

عزیز هیچوقت و هرگز از فروشنده مشاوره نگیر. وقتی میای توی فاروم مشاوره بگیری یک عده از دوستان هستن که خودشون به این قضایا علاقه دارن راهنماییت میکنن. دلیلش هم این هست که از اینکه قطعه ها رو با هم مقایسه کنن و در موردش بحث داشته باشن لذت میبرن. یک عده دیگه هم فروشنده هستن و بخاطر پولی که در میارن راهنماییت میکنن.
    بهرحال توصیه میشه مشاوره ات رو که گرفتی به بازار مراجعه کنی و قطعات رو جدا جدا قیمت بگیری. هر کدوم رو هرجا ارزونتر میداد بخری و با خیال راحت سر همشون کنی. نه اینکه بری سراغ فروشنده و بگی من اینقدر پول دارم بهم سیستم پیشنهاد کن. وگرنه این حرف فرقی با این نداره که از طرف رسما خواهش کنی بکنه تو پاچه ات. شاد باشی

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

این قسمت رو میشه کمی توضیح بدید؟
    نگذاری=بگذاری
    هارد HDD را هیچ وقت بیشتر از ۲ درایو نگذارید وگرنه سرعت وحشتناک پایین میاد

خوب برای ایشون فرقی نداره و هارد عادی را هم نصفش را خالی بگذارند یعنی مثلا ۱ ترابایت را حداکثر ۵۰۰ گیگابایتش را استفاده کنند و بیشتر از ۲ پارتیشن نباشه هارد یعنی هارد را ۲ درایو بگذارند که هم اندازه هم باشند
    برای هارد ۱ ترابایت میشود ۲ درایو ۵۰۰ گیگابایتی که یکیش ویندوز و نرم افزارها و بازیها حداکثر ۲۵۰ گیگابایت پر است و یکیش بقیه موارد حداکثر تا ۲۵۰ گیگابایت پر باشد
    پس ۵۰۰ گیگابایت باید خالی باشد تا سرعت HDD حفظ شود
    در ضمن هارد SSD هم اونقدر فضایش کم است که برای همه به صرفه نیستش یک هارد ۶۴ گیگابایت SSDهم قیمت هارد ۱ ترابایتHDD است
    من هم گفتم ایشون الکی هزینه SSD نپردازند و واقعا موندم اون مادربرد حرفه ایی به چه کارشون میاد ایشون چون اطلاعی ندارند الآن شما پاور میلیونی هم بگی میندازند ولی آیا به دردشون میخوره یا پول الکی دادن هستش
    Last edited by millad1388; 25-02-2014 at 13:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من کاربردم بیشتر کپی و پست کردن با سرعت عالی هست مثلا دو تا گوشی به سیستم وصل کنم و سریع بشه فایلها رو انتقال بدم به سیستم یا بالعکس و در ضمن مصرف برقی خیلی خیلی کم مصرف باشه و همه پورتها هم usb3 میخوام باشه و اینکه اینترنت و بازی هم برام مهمه که بازیهای جدید رو خوب بتونه اجرا کنه میخوام سیستم اصلا لگ نداشته باشه و هنگ اصلا اصلا نکنه مثلا دارم فایل منتقل میکنم میرم سایت باز کنم هنگ نکنه این فقط مهمه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سیستم انداختن واقعا آسون نیست
    باید بدونی طرف دقیقا میخواهد چه کاری با سیستم انجام بده
    حتی باید آینده طرف را هم پیش بینی کنی ببینی بعدا تا چه حدی چه قطعاتی را میتونه ارتقا بدهد
    ایشون کارش با یک APU هم راه میفته منتها الآن نمیدونیم سیستم قبلیشون چیه و یا تا چه حدی بازی میکنند و یا توقعشون چیه از سیستم
    مثلا اگر توقعشون بوت سریع سیستم باشه باید SSD بندازند
    اگر توقعشون بازی باشه گرافیک R 270 پیشنهاد میدهند
    اگر توقعشون یک سیستم مولتی مدیای سبک و همه کاره قابل حمل و نقل باشه خوب APU عالیه
    اگر سیستم ارزون میخواهند و در آینده هم هزینه تعویض قطعات ندارند باز هم APU عالیه
    اگر سیستم عادی میخواهند بستگی به هزینه داره و کلی روانشناسی شخص برای کاربرد حقیقیش
    چون سیستم عادی یعنی نمیدونه چی براش مهم هست و این از همه چیز بدتره
    دونستن سیستم قبلی طرف و نوع کارکرد اون و آرزوهاش میتونه در شناخت بستن یک سیستم رضایت بخش بسیار کمک کند ...حداقل به من کمک میکند

5. 2 کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من کاربردم بیشتر کپی و پست کردن با سرعت عالی هست مثلا دو تا گوشی به سیستم وصل کنم و سریع بشه فایلها رو انتقال بدم به سیستم یا بالعکس و در ضمن مصرف برقی خیلی خیلی کم مصرف باشه و همه پورتها هم usb3 میخوام باشه و اینکه اینترنت و بازی هم برام مهمه که بازیهای جدید رو خوب بتونه اجرا کنه میخوام سیستم اصلا لگ نداشته باشه و هنگ اصلا اصلا نکنه مثلا دارم فایل منتقل میکنم میرم سایت باز کنم هنگ نکنه این فقط مهمه
    آقا بهنام؛ این چیزی که شما می گید، حداقل تمام و کمال قابل برآورده شدن نیست! حتی اگر 20 میلیون هزینه کنید! می دونید چرا؟

چون درسته که سیستم شما از USB 3 بهره می بره. اما کابل گوشی موبایل شما که از این پورت پشتیبانی نمی کنه! لذا عملاً خرید یو اس بی 3 از این جهت، کاربردی نداره! اینکه اصرار بر یو اس بی 3 دارید از این جهت، به نظرم اشتباه می کنید و تصور می کنید سرعتش بیشتره! باید بگم خیر! سرعتش تفاوتی با یو اس بی 2 نداره!!

شما بیش از اینکه به فکر یو اس بی 3 باشید، می بایست کارت حافظه ی خیلی خوب و با سرعت بالا برای گوشیتون بخرید و اطلاعات رو از طریق کارت ریدر، منتقل کنید. امروزه هم کارت حافظه های بسیار خوب و نسبتاً پر سرعتی در بازار موجود هست که البته قیمت قابل توجهی هم دارن.

باز اگر خیلی اصرار بر پر سرعت بودن تبادل اطلاعات هستید، پس از اس اس دی، رید کردن هارد دیسک رو به شما پیشنهاد می کنم که البته کمی ضریب ریسک رو افزایش میده.
    اما با این وجود، باز هم بر انتقال اطلاعات شما از گوشی به سیستم، تاثیری نخواهد داشت و صرفاً تبادل اطلاعات داخلی هارد دیسک شما، افزایش سرعت خواهد داشت.
    Last edited by Hessam 2; 25-02-2014 at 14:24.

7. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

نگذاری=بگذاری

خوب برای ایشون فرقی نداره و هارد عادی را هم نصفش را خالی بگذارند یعنی مثلا ۱ ترابایت را حداکثر ۵۰۰ گیگابایتش را استفاده کنند و بیشتر از ۲ پارتیشن نباشه هارد یعنی هارد را ۲ درایو بگذارند که هم اندازه هم باشند
    برای هارد ۱ ترابایت میشود ۲ درایو ۵۰۰ گیگابایتی که یکیش ویندوز و نرم افزارها و بازیها حداکثر ۲۵۰ گیگابایت پر است و یکیش بقیه موارد حداکثر تا ۲۵۰ گیگابایت پر باشد
    در ضمن هارد SSD هم اونقدر فضایش کم است که برای همه به صرفه نیستش یک هارد ۶۴ گیگابایت SSDهم قیمت هارد ۱ ترابایتHDD است
    من هم گفتم ایشون الکی هزینه SSD نپردازند و واقعا موندم اون مادربرد حرفه ایی به چه کارشون میاد ایشون چون اطلاعی ندارند الآن شما پاور میلیونی هم بگی میندازند ولی آیا به دردشون میخوره یا پول الکی دادن هستش
    حالا شما خودتون به این نتیجه رسیدید، یا کس دیگه ای هم قبل از شما به نتیجه مشابهی رسیده؟
    من که در 10 سال گذشته همچین چیزی نشنیدم که اگه هارد بیشتر از 50% پر باشه سرعتش کم میشه!
    یا بیشتر از 2 درایو باشه باز سرعتش کم میشه!
    لطفا یک منبعی برای این گفته ها معرفی کنید...

*درضمن SSD هارد نیست!

9. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

گفتم که سرعت فلش گوشی خیلی پایینتر از سرعت هارد HDD هست
    خوب دیدی گفتم بازی هم برات مهمه
    ببین هزینه بازی با کامپیوتر =یعنی هزینه کارت گرافیک =به شکل ساده

HDD جواب میده به اون شرطی که گفتم
    مد شده SSD میندازند که تنها کمک واقعیش برای یک کامپیوتر ثابت بدون جا به جایی کم شدن زمان بالا اومدن ویندوز هست
    ببین حتی CORE I3 4320 هم کاملا جوابگوی شما است
    پورت USB 3 مادربرد را توجه کن که ۹۹ درصد USB 3 هستش حتی مادربرد ۲۰۰ هزار تومانی هم داره که core i3 بخوره و از ASUS هم باشه
    USB 3 خیلی مفیده چون انتقال اطلاعاتش به صورتی هست که حتی اگر گوشی با پورت USB 2 هم بندازی باز سرعتت بالاتر میرود چون همزمان میتونه اطلاعات را هم بفرسته و هم بگیره ولی USB 2 در هر لحظه یا در حال دریافت هست و یا ارسال اطلاعات
    برای همین سرعت اسمی ۴۸ مگابایت در ثانیه USB 2 عملا ۲۴ مگابایت در ثانیه هست
    ولی USB 3 حداکثر سرعت ۵۰۰ مگابایت در ثانیه دارد که حتی جوابگوی SSD هم هست
    گوشیها خودشون از حافظه با حداکثر سرعت ۵۰ مگابایت در ثانیه (پنجاه مگابایت در ثانیه حافظه داخلی استفاده میکنند (آیفون) در حالی که HDD بالای ۱۱۰ مگابایت در ثانیه هست و حتی مدلهای ۲۰۰ مگابایت در ثانیه هم داره
    البته HTC در مدل وان سرعتش بیشتر از ۵۰ مگابایته تقریبا ۲ برابر آیفون
    حالا نمیخوام وارد بحث گوشی بشم ولی ۹۰ درصد گوشیها اونقدر سرعتشون پایین هست که عملا USB 2 هم براشون زیادیه ولی شما خیالت راحت مادربرد ۲ سال پیش هم USB 3 هست
    میرسیم به بحث بازی
    شما فقط بودجه بگو با تنظیماتی که مورد نظرت هست مدل گرافیک تحویل بگیر
    همون گرافیکی که برای شما انداختند خوبه ولی بیشتر هم بخوای میتونی هزینه کنی هر چقدر دلت بخواهد و تا گرافیک ۴۵۰ دلاری هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری
    یعنی ضرر نمیکنی و به نسبت قیمتش عملکرد میگیرید
    برای شما چون حدس میزنم زیاد تنظیمات بالا بازی نمیکنی و فقط سرعت براتت مهمه یعنی حاضری تنظیمات بازی کمی پایینتر باشه ولی سرعتت بالا بمونه لازم به هزینه بالا نیست از ۱۵۰ دلار تا ۴۵۰ دلار محدوده انتخواب شما است که کارت فعلی در محدوده ۱۶۰ دلاری هست
    فرق مادربرد ۸۰۰ هزارتومانی با ۴۰۰ هزارتومانی برای شما تفاوتی ندارد مگر اینکه بخواهید از ۲ گرافیک قدرتمند استفاده کنید که برای گیمر غیر حرفه ایی اصلا ارزش دردسر نداره
    فرق مادربرد ۲۰۰ هزار تومانی با ۴۰۰ هزار تومانی بسیار بیشتر محسوس هست مثلا ممکنه فقط ۲ جای رم باشه که یعنی ارتقا رم تا مدت مدیدی بی خیال
    یا اصلا شکاف PCI نداشته باشه و... با این حال اکثریت همون برد ۲۰۰ هزارتومانی هم جوابگو هست براشون منتها برای شما میگیم ۴۰۰ هزار تومان مادربرد

پس قطع یقین بدون پردازنده core i3 هم بندازی سرعت بالایی خواهید داشت حالا چون ممکنه بعدا بخواهید یک گرافیک ۴۵۰ دلاری بندازید(شاید بعدا شد ۳۰۰ دلار) میگیم همون core i5 4670 کاملا کافیه
    شما مختاری هر چقدر دلت میخواهد هزینه کنی مثلا به جای کیس خالی ۱۳۵ هزار تومانی بروید چند میلیون یک کیس اختصاصی خالی بسازید ولی حداقل بدانید برای چی دارید کدوم هزینه را میپردازید
    core i چه 3 باشد و چه 5 تفاوت نامحسوسه و نسل چهارم فعلی از همه جدیدتر هست و از اولش که عدد 4 دارد میتونی متوجه اون بشوید
    مثلا همن 4670 عدد ۴ نشانه نسل چهارم (بقیش را همه قبول ندارند=عدد ۶ نشان دهنده قدرتش که مانند ۶ هسته هست و عدد ۷۰ که نشان دهنده عملکردش هست)
    واقعا میگم میتونی هزینه چند برابر هم بکنید ولی همونقدر عملکرد بهتری را در پردازنده مشاهده نمیکنید
    عملا پردازنده زیاد بستن فقط جیب مشتری را خالی میکند شما حتی نصف این قیمت پردازنده هم تفاوت محسوسی نخواهید داشت ولی حالا چون بودجه دارید و در آینده هم ممکنه بهش احتیاج پیدا کنی براتون کافیه
    لگ و هنگی کامپیوتر نرم افزاری است و بیشتر مربوط به ویندوز کرک شده است یا سیستم ویروسی مگر اینکه خیلی سطح کامپیوتر پایین باشه یا حجم رم کمتر از۴ گیگابایت باشه و...
    یک مقدار آرامش خودتون را حفظ کنید و مطمعن باشید سیستم شما خوب هست فقط نباید اسیر بعضی تبلیغات پر زرق و برق شد مثلا رم چه با فرکانس 2400مگاهرتز بندازی و چه 1600 مگاهرتز تفاوتی ندارد

الآن رم باید ۲ کاناله باشد تا بتوانید از حداکثر پهنای باند استفاده کنید یعنی ۲ عدد رم ۴ گیگابایت باید باشد حالا A-DATA باشه یا هر مارک دیگری اونقدر مهم نیست

POWER= COOLER MASTER SILENTPRO GOLD 550W کاملا کافیه و مزیتش صدای فوق العاده کم و دوام و عمر بالا و مصرف پایینش هست
    پس شما میتونید بر اساس این قیمتها همینجا سوال کنید بهترین ها را بندازید

پردازنده با بودجه ۶۵۰ هزار تومانی
    مادر برد حداکثر ۴۵۰ هزار تومانی
    رم ۲تا ۱۲۵ هزار تومانی =۲۵۰ هزار تومان ۸ گیگابایت رم
    گرافیک ۶۵۰ هزار تومان=GTX 650ti boost (همون boost ۲۰۰ هزار تومان ارزش داره)
    هارد ۱۸۰ هزار تومان

البته میتونی SSD بندازی ولی توصیه میکنم در اون صورت یک هارد اکسترنال بندازی (هارد آداپتوری) تا در حمل و نقل مثل هارد داخل کیس HDD نابود نشود مثل هارد ۱ ترابایت قدیمیم که نابود شد و الآن هم میخوام ۲ تا کیس هر کدوم با یک هارد ۱ ترابایت انتقال بدم عزا گرفتم
    در حال خرید یک هارد ۴ترابایت اکسترنالم که ۱ ترابایت اطلاعات داخل این دو را میریزم توش بقیش هم برای بعد لازم میشه (دورم پر شده از هارد اکسترنال ۳ تا ۱ ترابایت دارم فقط) ۲ ترابایت و ۳ ترابایت هم چند تا دارم ۱ ترابایت ها فکر کنم برام usb 2 بود چون اصلا یادم نمیاد اون موقع usb 3 اصلا بودش یا نه
    لعنت به هر چی HDDمکانیکی سوسول ...هست که نه میتونم از حجمش دست بکشم و نه میتونم جا به جاش کنم منظورم هارد داخل کیس هست
    ۱ هارد ssd هم باید بندازم مثل اینکه امثال خیلی باید جا به جا بشم البته تو همین محدوده خودمون هم دارم مشاوره به شما میدهم و هم به خودم من اینطوریم دیگه
    پس میبینی که من هم دنبال SSD هستم منتها حداقل۲۵۶ گیگابایتش
    برای ذخیره اطلاعات حجیم مثل فیلم و ... از هارد آداپتوری و برای سیستم عامل و بازی هارد SSDبهترین انتخواب است منتها نه اونقدر که تبلیغ میکنند
    خیلی متشکرم که تا آخرش را خوندی این هم برای صبر شما

11. 2 کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

هنوز در این مورد توضیح ندادید!

گفتم که سرعت فلش گوشی خیلی پایینتر از سرعت هارد HDD هست
    خوب دیدی گفتم بازی هم برات مهمه
    ب

برای همین سرعت اسمی ۴۸ مگابایت در ثانیه USB 2 عملا ۲۴ مگابایت در ثانیه هست
    ولی USB 3 حداکثر سرعت ۵۰۰ مگابایت در ثانیه دارد که حتی جوابگوی SSD هم هست

گوشیها خودشون از حافظه با حداکثر سرعت ۵۰ مگابایت در ثانیه (پنجاه مگابایت در ثانیه حافظه داخلی استفاده میکنند (آیفون) در حالی که HDD بالای ۱۱۰ مگابایت در ثانیه هست و حتی مدلهای ۲۰۰ مگابایت در ثانیه هم داره
    البته HTC در مدل وان سرعتش بیشتر از ۵۰ مگابایته تقریبا ۲ برابر آیفون
    حالا نمیخوام وارد بحث گوشی بشم ولی ۹۰ درصد گوشیها اونقدر سرعتشون پایین هست که عملا USB 2 هم براشون زیادیه ولی شما خیالت راحت مادربرد ۲ سال پیش هم USB 3 هست

مثلا همن 4670 عدد ۴ نشانه نسل چهارم (بقیش را همه قبول ندارند=عدد ۶ نشان دهنده قدرتش که مانند ۶ هسته هست و عدد ۷۰ که نشان دهنده عملکردش هست)

1:میشه بگید با توجه به کدوم منبع میفرماید که USB2 سرعتش 48مگابایت هست و USB3 سرعتش 500 مگابایت؟

2:سرعت مموری HTC One یا ایفون کلا تاثیری نداره! حتی اگه 200 مگابایت بر ثانیه هم باشه، چون USB2 هستند، ممکن نیست بیشتر از 30مگابایت در ثانیه به کاربر بدن...

3:تنها تفاوت SSD و هارد ها، سرعتشون نیست! بهتر بگم، مهم ترین فرقشون نیست!
    مهم ترین فرق بین SSD و HDD زمان دسترسی هست که حداقر 200 300 برابر SSD ها سریعتر هستند.

4:با تعریفی که کردید، یعنی پردازنده i3-4130 مثل یک پردازنده تک هسته ای هست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

حالا شما خودتون به این نتیجه رسیدید، یا کس دیگه ای هم قبل از شما به نتیجه مشابهی رسیده؟
    من که در 10 سال گذشته همچین چیزی نشنیدم که اگه هارد بیشتر از 50% پر باشه سرعتش کم میشه!
    یا بیشتر از 2 درایو باشه باز سرعتش کم میشه!
    لطفا یک منبعی برای این گفته ها معرفی کنید...

*درضمن SSD هارد نیست!
    شما جدیدیها به SSD چی میگید قبلا میگفتیم دیسک درایو حالت جامد
    من هم از قدیمیها شنیدمهر چی بلدیم از بعضی متخصصان داریم
    ببین هر سیستمی اگر تا ۱۰۰ درصد عملکردش برود دچار افت میشود
    این یک اصل بدیهی است و من بلد نیستم اصل بدیهی را خوب توضیح دهم
    مثال : پردازنده وقتی روی بار ۱۰۰ درصد باشد سرعت بیشتری دارد یا وقتی روی بار ۵۰ درصد
    یا رم و یا هر سیستم دیگری از یک نیروگاه گرفته تا کامپیوتر شاملش میشود
    شما هارد را تا ۱۰۰ درصد پر کن سرعت ۱۰۰ مگابایت در ثانیه میرسد به کمتر از ۱۰ مگابایت در ثانیه
    در ضمن قطعات داخل هارد را میشناختی همچین حرفی نمیزدی
    میدونی که هارد از چند صفحه درست شده به اسم پلاتر
    این پلاترها میتونند چند لایه باشند و یا تک لایه بسته به مدل هارد
    بین این لایه ها بازوهایی هست که روی نوکشون هد قرار گرفته
    حالا شما هارد یک پارتیشن درایو باشه چند تا هد میخونه ۱۰ تا پارتیشن باشه چند تا
    سرعت تو کدوم بیشتره
    هر درایو اضافه که ایجاد کنید کار برای هارد دیسک سخت تر میشود
    حالت رید۰و۱ میدونی چیه
    یک هارد ۱ ترابایت را فقط یک پارتیشن ویندوز بندازی سرعت بالاتره یا ۴ تا پارتیشن ۲۵۰ گیگابایتی روی هارد ۱ ترابایت بندازی
    یعنی از نظر شما فرقی نداره که مثلا ۹۰ درصد هارد پر باشه یا ۵۰ درصد سرعتش یکیه و شما قوانین فیزیک و مکانیک را نقض میکنید
    اصلا با ۱۰۰ درصد توان ورزش کن ببینم برات فرقی داره یا نه
    اون هد بدبخت تا بخواهد بین ۲پارتیشن جا به جا بشه و هد بیاد روی اون اطلاعات بخصوص در پلاتر فلان را زمان تاخیر هارد میگند که HDD هزاران برابر کندتر از SDD هست
    در ضمن توصیه من فقط برای HDD بود و نه SDD
    SDDکه ۴ تا فلش هست و همه میدونند افت سرعت نداره نسبت به HDD
    HDD هست که مکانیکی هست و مکانیزمش شبیه گرامافون هست
    فقط به جای دیسک گرامافون به اون دیسکهای مغناطیسی هارد میگند پلاتر
    البته هد با پلاتر تماس مستقیم ندارد چون با اثر بار مغناطیس اطلاعات را میخواند و...
    HDD هم نباید بگذاری کنار امواج مغناطیسی وگرنه اطلاعات هوتوتو الآن میگه مدرک بیار
    حتی نباید داخل شبکه فلزی باشداین یکی را بیخیال
    یکی از دلایل نابودی HDD مغناطیس جاذبه زمین هست که به مرور خاصیت مغناطیسیش را از بین میبره
    الآن باید برای جاذبه زمین و مغناطیس زمین هم مدرک جور کنم
    میدونم شما اطلاعات کافی داری برای بقیه گفتم که اطلاعات ندارند
    منظورم از هارد= HDD در کل مطلب فعلی هست
    جستجو کنید طرز کار هارد را خودتون دستتون میاد یا شایدم نیاد
    شما بگو به SSD من چی بگم حافظه داخلی فلش بگم خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

درست میگین حسام جان و البته دوستان دیگر که دارن راهنماییم میکنن ولی من همش دارم با نوت3 که یو اس بی3 ساپورت میکنه کار میکنم و البته رم ریدر هم دارم ولی میگم موقعی که دارم اطلاعات رو جابجا میکنم و میرم مثلا یک کاری دیگه میکنم مثل باز کردن پیج فروم و اینجور چیزها لگ نزنه و هنگ نکنه و پاورش مصرفش پایین باشه و در ضمن صدای موزیک هم واسم مهمه میخوام سه بعدی باشه و فراگیر که بیشتر صدا وریتم موزیکو بشنوم تا بیسش و البته بازیهای جدیدم اجرا بشه بخوبی همین داداشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •