چرا. با خرید 4820، همه چیز اوکی میشه. الان بهتون میگم.
چرا. با خرید 4820، همه چیز اوکی میشه. الان بهتون میگم.
Last edited by Hessam 2; 31-12-2013 at 16:41.
ممنون . البته رایتر دارم . رم همه میگن فقط corsair ?
ssd 64 کافی نیست ؟ الان ویندوز 8 با کل نرم افزارا 40 گیگ نمیشه. نظر شما چیه ؟
اگه رایتر کم بشه رم corsair بشه و ssd نصف بشه چند در میاد ؟
Last edited by ابوالفضل.ا; 31-12-2013 at 16:20.
رایتر رو الان براتون حذف می کنم.
عزیز جی اسکیل بهترین برند تولید حافظه در جهانه!! کرسیر رده ی دوم رو داره!!! اینو می دونستین؟!!
رکوردهای اورکلاک جهان کی دست کرسیر بوده؟!! همیشه دست جی اسکیل بوده!
اس اس دی 128 گیگ بذارید باشه. شما 4 تا فیلم دانلود کنید، درایور C شما که اس اس دی باشه، پر میشه! بعد باید خالیش کنید.
تمامی کارهای رندرینگ شما باید در اس اس دی انجام شه. اگر ورودی و خروجی پردازش می کنید، باید هر دوشون در اس اس دی باشه.
64 گیگ سرعتش کمتره! 128 آینده دار تر هم هست.
راستی از همون مشهد می خرید؟!
Last edited by Hessam 2; 31-12-2013 at 16:25.
نه نمیدونستم![]()
باشه ممنون . واقعا لطف کردین خیلی چیزی یاد گرفتم
نگفتین از مشهد می خرین سیستم رو؟!
لیست رو ویرایش کردم: رایتر حذف شد و کولر انرمکس که بهتر هست، اضافه شد.
Last edited by Hessam 2; 31-12-2013 at 16:40.
درود
دوست عزیز شما باتوجه به کاربرد سیستم اصلا نیازی به رم حرفهای نداری. من رم کرسیر پیشنهاد میکنم که برای نیاز شما عالیه
ضمنا میزان رم ارتباط مستقیم با ورتکسهای شما داره. هرچی تعداد ورتکسها بیشتر بشن فضای بیشتری از رم رو اشغال میکنند و معمولا برای طراحی خارجی ۸ گیگ زیاد میاد و برای طراحی داخلی هم اگه در حد طراحیهای معموله که تا کارشناسی دانشگاه میطلبه باز هم بنظرم زیاده ولی اگه از آبجکت به تعداد زیاد استفاده میکنین، میزان رم بیشتری رو میطلبه.
گرافیک هم سری گیم با رندرگیری نرمافزارهای مهندسی اصلا و ابدا یکی نیستن. گرافیک مناسب برای نرمافزارهای مهندسی سری Quadro از شرکت Nvidia هستند که من توی بازار ایران فقط محصولات شرکت PNY رو دیدم که سری Quadro داشته باشن هرچند توی بازار جهانی مارکهای دیگهای هم هستند ولی خوب بازار ما با جهان فرق داره!
Quadro 600 که یک گرافیک رده پایین سری Quadro هست هم سرعت عمل بیشتری توی نرمافزارهای گرافیکی داره تا اینی که شما انتخاب کردین. توصیه من Quadro 2000 با قیمت حدود ۲ تومنه
اینم مد نظرت باشه که کارت گرافیک توی کل پروسه طراحی وظیفه پردازش ویوپورتهای شمارو داره پس گرافیک شما حتی بیشتر از رم توی پروسه طراحی دخیله!
برای SSD هم اصلا شک نکن. توصیه من یه هارد SSD مدل AData XPG SX900 128GB SATA3 SSD پیشنهاد میکنم.
ضمنا اینکه میخواین از حجم SSD بزنین من اصلا زیر ۱۲۰ گیگ توصیه نمیکنم. شما فقط این چند مورد رو در نظر بگیر:
۱- ویندوز برای تسریع کارهاش و کاهش فشار به رم یه مقدار از هارد رو به برنامههای در حال اجرا اختصاص میده و معمولا تا ۲ برابر رم رو برای اون میذاره (بسته به کاربرد و نرمافزارها و همچنین فضای موجود روی هارد). یه مقداری هم به ایندکس کردن فایلها که توی سرچ بتونه سریعتر پاسخ بده (ایندکسفایل و پیجفایل)
حالا یه مقدار هم برای دانلود و آپلود و ... در نظر بگیر که همون کش روی هارد هست و یه مقداری هم به ویندوزآپدیت و فایلهای موقتی که خودت توی سیستم میذاری. میبینی که پایینتر از ۱۲۰گیگ نذاشتنش معقولتره.
شما مادربرد حرفهای هم نیاز نداری پس خرید یه مادربرد گیمینگ اصلا کار عاقلانهای نیست و بنظرم هزینهشو برای قطعات دیگه بذار
در کل من سوکت ۱۱۵۰ رو بیشتر توصیه میکنم تا ۲۰۱۱ چون شما با این بودجه میتونی یه سیستم خیلی قویتر با سوکت ۱۱۵۰ ببندی.
سیستم پیشنهادی من:
Price Description Item 480,000 ASUS Z87-K LGA1150 Z87 MB Mainboard 940,000 Intel core i7 4770 CPU 1,720,000 PNY Nvidia Quadro K2000 VGA 480,000 AData XPG SX900 128GB SATA3 SSD Storage 190,000 WD Blue 1 TB 7200Rpm 64MB SATA3 HDD Storage 560,000 CORSAIR XMS3 DDR3 1600 4X4=16GB Memory 400,000 Cooler Master GX-650W PSU PSU 310,000 Green X6 Case 1,000,000 Asus VX239H Display 6,050,000 Total
اول از همه بگم که من با در نظر گرفتن نوسان قیمتها یکم بالاتر از قیمت دیروز بازار اینهارو قیمت گذاشتم
ولی اگه باز هم قیمت نهایی بازار بالاتر از ۶ تومن شد بنظر من با این اولویتبندی از قطعات بزنین:
۱- میزان رم رو بجای ۱۶ گیگ به ۸ گیگ تقلیل بدین
۲- کیس رو یه مدل ارزونتر مثل X5 که کیس خیلی قوییی هم هست عوض کنین
۳- پاور رو با یه برند دیگه که خوشنام باشه (مثل Topower) عوض کنین که الآن حدود ۱۱۰ تومن از پاوری که براتون انتخاب کردم ارزونتره
۴- هارد وسترن رو بجای ۱ ترا به ۵۰۰ گیگ تقلیل بدین.
قطعاتی که اگه کارتون واقعا با مکسه ابدا تعویضشون توصیه نمیشه:
۱- گرافیک
۲- مانیتور
۳- SSD
کولر هم هزینه الکیه که میخواین بکنین. بنظر من پولیه که دارین دور میریزین چون با این کامبینیشن قطعات و کیس با تهویه مناسبی که انتخاب کردین، هیچوقت و هیچوقت سیستمتون نیاز به کولر پیدا نمیکنه
Last edited by raeesi; 31-12-2013 at 18:11. دليل: تغییر مدل گرافیک به یک مدل جدیدتر با قیمت مناسب و کارآیی بالاتر
جناب رئیسی کاملاً اشتباه می کنید!!
1- برای آینده نگر بودن و ارتقا، مادربرد بیش از 1 میلیون تومان، ضروریست و با توجه به امکاناتی که داره، ارزش خرید بالایی داره. حالا گیمینگ نشد، خیلی مهم نیست. ما طبق نظر خریدار عمل می کنیم و با مشورت ایشون لیست ارائه میدیم.
2- ابداً سوکت 1150 آینده نگر نیست! چرا؟! چون آخرین پردازنده ای که براش اومده 8 هسته ای 4770 هست و دیگر نخواهد آمد. در حالی سوکت 2011 پیشنهادی از سوی خود کمپانی اینتل برای کاربری های ورک استیشن و رندرینگ هست. قابل ارتقا به پردازنده ی 12 هسته ای هم هست در آینده!
3- کارت کورادو یک بازی فیفا رو هم رو ضعیف ترین تنظیمات گرافیکی نمی تونه اجرا کنه!!! اصلاً برای بازی نمیشه استفاده کرد! ایشون اینو بخره، خرید بازی منتفی هست. مگر بازی های کوچک فلش کودکانه!!!!
فراموش نکنید که کارت گرافیک نقش کاملاً غیرمستقیم و فرعی رو در راستای کمک رسانی به پردازنده به صورت مکمل ایفا می کنه و در پردازش های رندرینگ به کمک CPU میره! تاثیر آنچنانی هم نداره در تست هایی که ازش به عمل اومد! (بر خلاف تصور عموم!)
ضمناً کارت کواردو 2000 هم کمترین نسبت قیمت به کارایی رو در بین تمامی کارت های جهان داره! به گونه ای که کارت 660 انویدیا، بهتر از اون عمل می کنه! خواستید، بهتون با مدارک موسق اثبات می کنم به گونه ای که چاره ای جز پذیرفتن نامناسب بودن این کارت نداشته باشید!
4- کی گفته کولر مهم نیست؟! شما موقع یه رندر سنگین، دمای پردازنده تا 75 درجه با بهترین کولرهای دنیا میره! کولر نباشه، رسماً پردازنده رو به فنا میده در عرض چند دقیقه CPU خیلی راحت و سریع می سوزه!!! چون کولر استوک اینتل بسیار ضعیف هست و کولرهای زیر 300 اصلاً جواب نمیده! مگر اینکه رندر سنگین نباشه!!
5- هارد سیگیت نوشته شده، بهتر از اون هارد وسترنی هست که نوشتید! علی رغم اینکه طرفدار پر و پا قرص وسترن دیجیتال هستم. از نظر سرعت، کم میاره! خواستید، این رو هم به شما با مدارک موسق اثبات می کنم!
6- پاور 650 وات کاملاً لب مرز هست. هیچ آینده ای نداره! در طول زمان هم کارایی لازم رو از دست میده در طی فشار کاری بالای که لذا حداقل باید 850 وات در نظر بگیرید! اگرچه مصرف اون سیستم بیش از 650 وات نیست! اما این هرگز دلیل مناسب و قانع کننده ای برای خرید پاور ارزون و کم وات نیست!
7- مادربرد انتخابیتون هم، ارزان ترین Z87 موجود هست که پتانسیل فشار بالای کاری رو نداره در طول زمان نداره و به مرور زمان خیلی بیش از حالا کارایی لازمش رو از دست میده!
8- سیستم 7 تومن، پردازنده اش از سری K نباشه؟!!!
9- رم های ایکس ام اس 3 از معمولی ترین رم های موجود در بازار هستن و در فشار کاری بالا، حرارت بسیار زیادی تولید می کنن و اصلاً مناسب چنین کار های اندی نیستن!
فراموش نکنید که برای رندرینگ حتی نیمه حرفه ای، 16 گیگ رم بیش از 2000 مگاهرتز، حداقل شرایط برای یک سیستم رندرینگ هست! کارایی مگاهرتز مگاهرتزِ فرکانس رم، در ریندرینگ، کاملاً محسوس هست در کارایی + در کنار تایمینگ پایین!
Last edited by Hessam 2; 31-12-2013 at 17:51.
متأسفانه با حرفاتون مخالفم!
گرافیک ارتباط مستقیمی حین کار داره. من بالا هم گفتم توی ویوپورت نه توی رندرگیری!
شما یه گرافیک گیم خیلی قوی رو با یه گرافیک ارزون سری کوادرو ببند روی ۲تا سیستم با مشخصات سختافزاری یکسان و با هردو شروع کن به طراحی یک پلن با متریال، آبجکت و ورتکسهای عینا مشابه
وقتی حجم کار از یه حدی بیشتر شد اونوقت متوجه میشی که کارت گیمینگ چقدر از کوادرو کندتر عمل میکنه!
نرمافزارهای مهدسی بصورت خطی کار میکنن و سری کوادرو هم بر همین اساس ساخته شدن و اگه غیر این بود بین کاربران مهندسی کل دنیا اینهمه محبوبیت نداشتن. البته با اینکه Quadro 2000 توی بازی ضعیفه کاملا موافقم
قبلش هم گفتم، گرافیکهای مهندسی اصلا با گرافیکهای گیمینگ در یک راستا نیستند.
مدل گرافیک رو هم اصلاح میکنم بجای quadro 2000 مدل K این سری یعنی Quadro K2000 با پارتنامبر VCQK2000-PB توصیه میشه که جدیدتر، کارآتر با حافظه بیشتر و قیمت پایینتر الآن توی بازار هست.
من اصلا، اصلا و باز هم میگم اصلا سیگیت توصیه نمیکنم. کار مهندسی به یک ثانیه بنده و هارد سیگیت ۴ مورد دست من، دوستدخترم و یکی از دوستام رو موقع تحویل پروژههامون توی حنا گذاشت!
بعد از پرس و جو و جستجو توی نت و بین دوستان و اشنایان فهمدیم که این یه مشکل شایع توی سری باراکودا هست.
ضمن اینکه وقتی ایشون یه هارد SSD داره تهیه میکنه پس به سرعت خیلی بالایی برای هارد دوم نیاز نداره و نهتنها سری بلو بلکه حتی سری گرین هم جوابگو هست کاملا.
پاور رو اگه بخوایم مطابق قاعده ۳۰٪ اضافه انتخاب کنیم، باهاتون موافقم چون توان مصرفی این سیستم حدودا ۶۰۰ واته و ۸۰۰ وات یه پاور عالی برای این سیستم خواهد بود که همیشه از مصرف سیستم طی حادترین مصارف هم بیشتر خروجی میده
در مورد مادربرد و رم اصلا جای بحثی وجود نداره چون سیستمهای مهندسی اصلا به سریهای حرفهاین این ۲ قطعه نیاز ندارند. من حتی هیتسینک رو هم برای رم ضروری نمیدونم برای یه سیستم مهندسی.
امتحانش راحته شما یه هارد معمولی بدون هیتسینک بذار روی سیستم و یه رم فوقحرفهای گیمینگ و توی کارکرد مساوی مقایسهشون کن. اگه تفاوتی حس کردین، من حرفمو پس میگیرم.
برای مادربرد اگه بخوان هزینه بیشتری کنند، من بجای اینکه سراغ سری گیمینگ برن توصیه میکنم مادربردی تهیه کنند که دوالپروسسور ساپورت باشه که بعدا اگه پردازش قیتری نیاز داشتن، یه CPU دیگه بذارن کنارش و از قدرتش لذت ببرند.
در مورد سری K هم با عرض پوزش ولی اصلا حرفتون منطقی نیست حسام عزیز.
ایشون اگه میخواد اورکلاک کنه خوب سری K مناسبه در غیر این صورت داره پولشو دور میریزه با خرید سری K
کولر هم باز من میگم نیازی نیست. من روی X5 تابحال کمترین گرمای اضافی حس نکردم با اینکه یوقتایی سیستم تا ۸-۹ ساعت زیر رندر سنگین بوده
کیس تهویه مناسبی داشته باشه تا حد زیادی همون فن میتونه گرما رو دفع کنه.
ولی اگه بخوایم بگیم که همون گرمای معمول هم نباید روی CPU باشه، پس میشه پیشنهاد یه کولر با تغذیه نیتروژن رو هم پیشنهاد کرد که همیشه دمای منفی روی سطح CPU باشه و CPU هنوز گرم نشده یخ بزنه D-:
خدا به منم یه مایه آنچنانی بده یه مکپرو بخرم با ۴ CPU سری زئون و ۳۲ گیگ رم و ۲تا کوادرو و ۴ ترابایت هارد بشینم هی باهاش رندر بگیرم ببینم بالاخره داغ میکنه یا نه؟ D-:
ممنون از بیان دیدگاهتون.
خب لازم دیدم مدارک موسق رو رو کنم!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد کارت گرافیک و هارددیسک هست! من خودم بارها شنیدم اینقدر از وسترن بد میگن که آمار سوختگیش بالاست و ... باورم نمیشه! چون من هم تا حالا با وسترن مشکلی نداشتم! اما به هر حال لینک فوق، نشان از برتری سیگیت میده! حتی از خاویار بلک هم برتره!!!
البته 1 ماه پیش ما خودمون یه خاویار بلک فروختیم، بعد از 2 روز بی دلیل سوخت و طرف برد گارانتی تعویض کرد!!
اما از نظر کارایی کارت گرافیک و هارد، سه لینک فوق خلاف نظر شما رو اثبات می کنه!
ضمناً کورادو 2000 با 2000K هم چندان تفاوتی نداره!
در مورد سایر موارد هم خیلی طولانی میشه بخوایم بحث کنیم. اجازه بدید خود خریدار تصمیم بگیره بهتره.
تجربه ی بنده بهم اینا رو میگه که گفتم. هر کسی یک برداشت و تجربه ای داره. طبیعیه دیدگاه های متفاوت همیشه هست. ما بهشون احترام میذاریم. این مورد از اصول مشتری مداری و حرفه ای بودن هست که برای خودم شخصاً خیلی ارزشمنده.
Last edited by Hessam 2; 31-12-2013 at 18:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)