توسط من هم تأييد ميشه...البته نه اون قسمت دعوا و مسخره کردن!
درسته قيمت N70 بالا بود...ولی الان اومده پايين....احتمالاً پايينتر هم مياد.
من همون روز های اولی که N70 اومد رفتم خريدمش(485 تومن!)
توسط من هم تأييد ميشه...البته نه اون قسمت دعوا و مسخره کردن!
درسته قيمت N70 بالا بود...ولی الان اومده پايين....احتمالاً پايينتر هم مياد.
من همون روز های اولی که N70 اومد رفتم خريدمش(485 تومن!)
ايول به تمامي دوستان عزيز فردا دوستم عازم دبي هستش گفتم كه برام گوشي بگيره يه شماره هم بهم داد گفت اين شمارهي دبي منه گفت هر مدل گوش كه ميخوايي بگو
من بهش گفتم برام n70 گيره با يك رم 1 گيگ و يك هندز فري بلوتوسي معمولي به نظر شما اينا همه چقدر پولش ميشه ؟
يه سوالي كه برام خيلي مبهمه و فكرمو مشغول كرده اينه كه ايا واقعا سري 60 هست يا نه چون يكي يه جا يكي ميگه نه يكي ميگه هست من كه توش موندم وايا تمامي برنامه هاي سري 60 و 6680 به n70 ميخوره ايا برنامه هاي معروفي مثل ريمت كنترل -پشه كش- يا قران بهش ميخوره چون من n70 رو فقط به خاطر اينكه برنامه بهش بخوره ميخوام اگه قرار باشه برنامه هاي سري 60 بهش نخورنده كه ميشه كشك !!! و توي سايت موبايلستان نوشته منوي فارسي ايا گوشي n70 از طريق كارخانه خودش فارسي رو ساپورت ميكنه ؟ ( چون فقط توي مشخصات همين گوشي نوشته بودند منوي فاري و توي مشخصات بغيه گوشي منوي فارسي رو ننوشته بود ؟ !!!
دوستان عزيز اگه ميشه امروز بهم جواب بدهند من خيلي فوري به جوابتون نيازمندم چون فردا رفيقم ميره دبي
آره همه اين برنامه ها بش ميخوره اما چون اينفرارد نداره برنامه ريمت كنترل توش كار نمي كنه
اگه دست بازه گوشي نوکیا ان 80 بگیری خیلی بنفنه چون امکاناتش بالاست ولی ورژن سیمبیانش 9 هست و برنامه های که تو گوشی های مثل 6680 وان 70 می خورد به این نمی خوره ولی برنامه های جدید داره که می تونه از اونجای که گوشی میخره واست سي دي برنامه هاشم بگيره
راستي آقا سالا اگه زحمتي نيست مي تونين بپورسين قيمت گوشي نوكيا N93 چند هست لطفا
ن70 دبی اشتباه نکنم قیمت تکفروشیش هست 350 تومن(البته تبدیل قیمت) !مموری 1گیگ هم زیاد توصیه نمیکنم
ولی باید حدود18$باشه
فقط ما میخایم یه سری گوشی قیمت کنیم اگه الان ایرانی یه ندا بده مدلشونو بگم!!!!ممنون
البته نه اون قسمت دعوا و مسخره کردن!:نوشته شده توسط alex_pk
فقط منظورتونو متوجه نشدم یعنی اون که مسخره کردن رو شما تایید میکنی که کار درستی هست
اينجا ميدن 350 تومن كه اونجا 300 تا 320 تومنه
خيلي ممنون دوستان عزيز به خاطر كمك تون رفيقم گفت امروز ساعت 3 حركت ميكنه احتمالا ساعت 4 هم ميرسه دبي و قراره يك هفته هم بمونه قرار شد هرچي من خواستم زنگ بزنم بهش و اون برام بگيره
يه سوالل به نظر شما شكل ظاهري N70 قشنگتره يا 6680 ؟
من میگم ن70 البته 90%مشخصات ضاهریشون عین همه
یک زحمتت بدم برام قیمت گوشی از دبی میگیری!!!!!!!!
راستي آقا سالار اگه زحمتي نيست مي تونين بپورسين قيمت گوشي نوكيا N93 چند هست لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)