تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 52

نام تاپيک: مشاوره خرید سرور برای رندرینگ تا 7 میلیون

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اینم یه سیستم دیگه !! ( صرفاً جهت اطلاع !! ) هرچند خودتون گفتید دستتون بازه !! شاید با این سیستم وسوسه بشید !!!
    فقط امیدوارم جناب استارتر منو دار نزنن !!!
    دو عدد پردازنده Xeon E5-2630 اینتل رو به عزای Core i7 4960X مینشونه !!! با 12 هسته فیزیکی و 24 رشته پردازشی !!!

و کارت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!! K2000 رو توی دستاش له می کنه عین پوست کیک میندازه تو سطل آشغال !!!!

البته اگه این هزینه سنگین شده و خرید کارت 580 قطعیه می تونید همون کارت 580 رو بگیرید و هزینه کل رو کم کنید !!
    این سیستم تقریباً شده همون چیزی که از اول دنبالش بودید ! سیستم شبه سروری !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سیستم دوم با رم ECC -Support :

خدا خیرت بده!!
    من دنبال یه همچین چیزیم ، الان داشتم فکر میکردم خوب 32 گیگ رم کمه برای کار من ، که اومدم اینجا دوباره اینو دیدم .
    که نه 20 30 میلیون در میاد نه اینکه زیاد فشار میاره و به این زودیها هم قدیمی نمیشه و با 10 تومن جمع میشه .
    اینو میگم چون الان ی سرور مال سال 2009 دستم هست خدایی از سیستمای الان خیلی سر تره .

فقط میبینم اساتید با هم اختلاف دارن ، اگه بتونید یه سیستمی که همه چیش با هم خوب مچ باشه از اینا در بیاریم با کمک شنا اساتید فن و به صرفه هم باشه البته(قیمت خیلی بالا نره این حدود دیگه تهشه) خیلی خوب میشه .
    حقیقت فکر میکنم اگه سیستم درست نگیرم نمیتونم مدت طولانی ازش استفاده کنم و cpu های دسکتاپی معمولی جدید میخورنش در آینده...

میشه ایرادات این سیستم رو البته جسارت نباشه با هم حل نیم و به یه جمع بندی برسیم؟!
    مرسی

2. این کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

خدا خیرت بده!!
    من دنبال یه همچین چیزیم ، الان داشتم فکر میکردم خوب 32 گیگ رم کمه برای کار من ، که اومدم اینجا دوباره اینو دیدم .
    که نه 20 30 میلیون در میاد نه اینکه زیاد فشار میاره و به این زودیها هم قدیمی نمیشه و با 10 تومن جمع میشه .
    اینو میگم چون الان ی سرور مال سال 2009 دستم هست خدایی از سیستمای الان خیلی سر تره .

فقط میبینم اساتید با هم اختلاف دارن ، اگه بتونید یه سیستمی که همه چیش با هم خوب مچ باشه از اینا در بیاریم با کمک شنا اساتید فن و به صرفه هم باشه البته(قیمت خیلی بالا نره این حدود دیگه تهشه) خیلی خوب میشه .
    حقیقت فکر میکنم اگه سیستم درست نگیرم نمیتونم مدت طولانی ازش استفاده کنم و cpu های دسکتاپی معمولی جدید میخورنش در آینده...

میشه ایرادات این سیستم رو البته جسارت نباشه با هم حل نیم و به یه جمع بندی برسیم؟!
    مرسی
    ممنون !
    ای بابا !!! 32 گیگ هم کمه ؟!! مگه چیکار می کنی برادر ؟!!! با چی رندر میگیری مگه شما ؟!!!
    یه کم شرایطت رو توضیح بده ! مشخصات سیستم فعلیت رو که الآن باهاش کار می کنی به ما بگو ! همون سیستم سروری رو که میگی باهاش کار کردی مشخصات سخت افزاریش چیه ؟!!!
    درستش اینه که این سیستم بره توی کیس مخصوص سرور ! این کیس ها خودشون پاور هم دارند ! ولی قیمت وحشتناکی دارند !!!
    از 1.5 تا 8 میلیون قیمتشونه کیس هایی که پاورشون مناسب باشه !!! و هرکدوم واسه انواع مخصوصی از سرور ها هستند !
    الآن بحث اختلاف سر ساپورت رم توی لیست دوم همین سیستم سروری که ECC ساپورت هست حل شده !
    هرچند سیستم اول هم براساس گفته سایت تولید کننده درسته ظاهراً !! همه جوره چکش کردم و درست بود ! ولی باز هم سیستم دوم که قیمت رمش 900 تومن هست مطمئن تره ! شما همین سیستم دوم رو در نظر بگیرید !
    یعنی این سیستم :
    برای کولینگ دو تا سی پی یو دو تا واترکولر نوشتم که اگه بخواد توی کیس سرور بره دو تا فن 12 سانتی داره که جاش نمیشه !!! پس یا باید توی کیس معمولی سیستم رو بست تا واتر کولرها جاشون بشه یا اگه توی کیس سرور بسته میشه باید ایر کولر براشون بست !!!

به نظر من سیستم آقا حسام ریسکش از همه نظر برای ساپورت قطعات نسبت به سیستم سروری کمتر و مطمئن تره !! سیستم های سروری دردسر خاص خودشون رو دارند !!
    فقط می تونید پردازنده رو 4960X بگیرید و رم رو 64 گیگ ببندید !!!
    که فکر نمی کنم کارتون اینقدر سنگین باشه که 32 گیگ رم کم بیاد !! شوخی نیست که 32 گیگ رم !! دست کم نگیرید !!
    Last edited by eshraghi2010; 20-12-2013 at 17:17.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خدا خیرت بده!!

مرسی
    داداش این سیستم ها تخصصی هست! سیستم های سروری!
    باید به متخصصش مراجعه کنید! ما هر چی به جناب اشراقی می گیم، روی حرف خودش مصر هست! مطمئناً هم نمی تونه برای شما تضمین کنه چیزی رو!
    بنده هم وارد بحثی نمیشم که توش تخصص ندارم و اکیداً پیشنهاد می کنم به یک متخصص شبکه و سیستم های سرور مراجعه کنید.
    چون شرایط این گونه سیستم ها خیلی متفاوت هست. بعید بدونم بیس سرور باشه و سایر قطعات دسکتاپی، خیلی منطقی و اصولی باشه.

سیستم سروری بحث های کیس های رکمونت و پاورهای سروری میاد وسط. کلاً میشه یه سیستم دیگه!
    هاردهای 15k و هزار چیز دیگه...

از سورسی که خود جناب اشراقی گرفتن استفاده می کنم که این گروه متخصص سرور هستن شنبه باهاشون گفتگو کنید تا راهنمایی لازم رو انجام بدن به شما آقای نجفی از همکاران هستن در تهران:

موفق باشید./
    Last edited by Hessam 2; 20-12-2013 at 17:18.

5. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

داداش این سیستم ها تخصصی هست! سیستم های سروری!
    باید به متخصصش مراجعه کنید! ما هر چی به جناب اشراقی می گیم، روی حرف خودش مصر هست! مطمئناً هم نمی تونه برای شما تضمین کنه چیزی رو!
    بنده هم وارد بحثی نمیشم که توش تخصص ندارم و اکیداً پیشنهاد می کنم به یک متخصص شبکه و سیستم های سرور مراجعه کنید.
    چون شرایط این گونه سیستم ها خیلی متفاوت هست. بعید بدونم بیس سرور باشه و سایر قطعات دسکتاپی، خیلی منطقی و اصولی باشه.

سیستم سروری بحث های کیس های رکمونت و پاورهای سروری میاد وسط. کلاً میشه یه سیستم دیگه!
    هاردهای 15k و هزار چیز دیگه...

از سورسی که خود جناب اشراقی گرفتن استفاده می کنم که این گروه متخصص سرور هستن شنبه باهاشون گفتگو کنید تا راهنمایی لازم رو انجام بدن به شما آقای نجفی از همکاران هستن در تهران:

موفق باشید./

چون برای رندر ازش استفاده میشه نه خود سرور من بهش گفتم شبه سروری ! و نیازی به هارد 15K نیست !
    همون هارد وسترن Red یا Seagate Constellation CS جوابگو هست !!

رندر اگه خیلی خیلی وحشتناک و سنگین باشه کارش به Xeon می کشه وگرنه در سطح عادی 4930K و 4960X کاملاً جوابگو هست !! و خرید پردازنده های Xeon خرج اضافی هست !!
    بنده به نظرم جناب استارتر 4930 و 4960 رو خیلی دست کم گرفتن حسام جون !! البته باید منتظر باشیم و ببینیم استارتر در مورد سطح کارشون چه توضیحی میدن ؟!!!

سیستم Xeon رو فقط به خاطر اینکه استارتر بهش اصرار داشتن پیشنهاد دادم علی رغم میل باطنی و تجربه خودم !! و معتقد بودم و هستم که سیستم شما به احتمال 99% جوابگو هست کاملاً و از سر این رندر هم زیاده !!

7. این کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

راستی شما فرمودید از سیستم سرور استفاده می کنید و خیلی راضی هستید! در امضای شما دیدم پردازنده آی 7 920 هست از سوکت 1366 هست!
    کافیه شما این پردازنده ی سروری رو با پردازنده ی دسکتاپی 4960 مقایسه کنید!!!

می بینید که 4960 سروری نیست! اما خییییییلی قدرتمندتره!

واسه شما 8 هسته ایه! اما این 4960 با 12 هسته ی پردازشی 15 مگ کش سیستم سروری حال حاضر شما رو درسته قورت میده!!

- نرم افزارهایی که استفاده می کنید رو بفرمایید...؟
    - از چه سیستم عاملی استفاده می کنید؟ ویندوز؟
    - نفرمودید بازی هم می کنید یا خیر...؟

نظر بنده رو بخواید، میگم اصلاً شما نیازی به سیستم سروری ندارید! سوکت 2011 فوق العاده قدرتمند هست که باید از نزدیک حسش کنید تا متوجه شید! کمپانی اینتل این سوکت رو مخصوص رندرینگ های حرفه ای تولید کرده و به مشتریانش پیشنهاد داده!

در مورد مادربردهای گیگابایت هم چون شما باهاش مشکلی داشتید، دلیل نمیشه بد باشه! بنده هم قبلاً یه مادربرد ازراک سوزندم! ایسوس جایگزین کردم و 7 ساله هنوزم دارمش!! این منطقی نیست بگم ازراک آشغاله!! یه گیگا هم دارم 5 ساله آخ نگفته! خیلی هم راضیم ازش!
    صرفاً جهت اطلاع شما؛ مادربرد معرفی شده، بهترین مادربرد کامپوتکس 2012 آلمان شناخته شده و از بهترین های بازار هست!

با این وجود خیلی تمایل داشتم این مادربرد شما خریداری کنید به قیمت حدودی زیر 2 میلیون که در راه بازار ایران هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کوه، این مادربرد + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + 4960X رو حرکت نمیده که بخواد نرم افزاری این سه غول رو تحت فشار ببره!!!!
    Last edited by Hessam 2; 20-12-2013 at 17:47.

9. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

راستی شما فرمودید از سیستم سرور استفاده می کنید و خیلی راضی هستید! در امضای شما دیدم پردازنده آی 7 920 هست از سوکت 1366 هست!
    کافیه شما این پردازنده ی سروری رو با پردازنده ی دسکتاپی 4960 مقایسه کنید!!!

می بینید که 4960 سروری نیست! اما خییییییلی قدرتمندتره!

واسه شما 8 هسته ایه! اما این 4960 با 12 هسته ی پردازشی 15 مگ کش سیستم سروری حال حاضر شما رو درسته قورت میده!!

- نرم افزارهایی که استفاده می کنید رو بفرمایید...؟
    - از چه سیستم عاملی استفاده می کنید؟ ویندوز؟
    - نفرمودید بازی هم می کنید یا خیر...؟

نظر بنده رو بخواید، میگم اصلاً شما نیازی به سیستم سروری ندارید! سوکت 2011 فوق العاده قدرتمند هست که باید از نزدیک حسش کنید تا متوجه شید! کمپانی اینتل این سوکت رو مخصوص رندرینگ های حرفه ای تولید کرده و به مشتریانش پیشنهاد داده!

در مورد مادربردهای گیگابایت هم چون شما باهاش مشکلی داشتید، دلیل نمیشه بد باشه! بنده هم قبلاً یه مادربرد ازراک سوزندم! ایسوس جایگزین کردم و 7 ساله هنوزم دارمش!! این منطقی نیست بگم ازراک آشغاله!! یه گیگا هم دارم 5 ساله آخ نگفته! خیلی هم راضیم ازش!
    صرفاً جهت اطلاع شما؛ مادربرد معرفی شده، بهترین مادربرد کامپوتکس 2012 آلمان شناخته شده و از بهترین های بازار هست!

با این وجود خیلی تمایل داشتم این مادربرد شما خریداری کنید به قیمت حدودی زیر 2 میلیون که در راه بازار ایران هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کوه، این مادربرد + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + 4960X رو حرکت نمیده که بخواد نرم افزاری این سه غول رو تحت فشار ببره!!!!
    1200% باهات موافقم داداشی !!
    البته با این وجود باید صبر کنیم تا استارتر تشریف بیارن و جواب سؤالهای ما رو بدن تا ببینیم با چه شرایطی طرف هستیم ؟!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام ببخشید دوستان این شب یلدایی که یه شب زودتر برگذار کردیم نزاشت ما به این بحث داغ شما اساتید شریک باشیم .
    شب یلدای شما هم پیشاپیش مبارک>

حقیقت من با 3dmax و vray و Arion که بیس اون روی gpu هست کار میکنم . بعد کار ما به صورتیه که چون حجم فایلهای 3d خیلی سنگینه از نظر پرازش نه حجم یا فضای اشغال ، به مقدار رم بالا نیاز دارم مثلا یه کار تجاری رو که 4 طبقه بود و باید تمام فضا ها رو به دلیل دیدی که به هم داشت با هم رندر میگرفتم و نور پردازیه بسیار سنگینی داشت کل 16 گیگ رم من پر شده بود وسیستم دیگه کار دیگه ای رو انجام نمیداد ، البته حجم فایل خیلی کم بود حدود 200 مگ .
    در کنا مکس ، نرم افزارهای سبکتر هم هست فوتوشاپ و اتوکد و غیره که سنگین نیستن و یه مقدار رم نیاز دارن ، مخصوصا فتوشاپ .

حسام جان سیستم امضام مال خودمه که همون اوایل ناهلم خریدم تقریبا یه هفته بود وارد بازار ایران شده بود با 3 گیگ رم Gskill . یادش به خیر چه غولی بود برای خودش . اما سرور رو توی شرکت دارم باهاش کار میکنم که اون هم هم رده سیستم خودمه چون تو یه سال خریده شده . مدل cpu رو نمیدونم یعنی یادم نیست خیلی وقت پیش بهش نگاه انداختم ، اما مادربرد supermicro داره و گرافیک 470 و 16 گیگ رم کینگستون فکر کنم 1333 شایدم 1066 ولی خوی رندر میگیره انصافا . شاید چون من با سیستم خودم مقایشه میکنم اینطور فکر میکنم.

ولی دلیل انتخاب سرور تعداد هسته و ترد هستش ، چون وقتی تعداد ترد ها بالا باشه سرعت رندر تو ویری ببالا میره ، البته فرکانس هم بسیار مهمه . و وقتی دوتا cpu به صورت موازی با هم پردازش میکنن سرعت دو برابر هم میشه .
    حالا با این اوصاف اگر فکر میکنید بازم 4960 یا 4930 جواب کار منو میده و با یه سرور رقابت میکنه منم به حرف شما اساتید گوش میکنم به هر حال شما حرفه هستید و خیی بهتر میدونید . از زنون و سرور هم چیزی سر در نمیارم که بخوام خودم تصمیم بگیرم

این رمهای 8 گیگ خوب اورکلاک میشن؟ چون قبلا یادمه میگفتن که 8 گیگ ها خوب اور کلاک نمیشن

گیم هم کنارش بازی میکنم ولی خیلی کم بیشتر رندره .
    ویندوز هم 8 یا 7
    Last edited by night lord; 21-12-2013 at 00:44.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

چنتا سیستم که فکر کنم به درد رندر میخورن هم یه گشتی تو اینترنت زدم و پیدا کردم میزارم شما دوستان نظرتون رو بگید ببینیم کدومش خوبه و پیدا میشه کرد تو ایران؟
    حقیقت از همه جا دارم اطلاعات جمع میکنم تا سیستم و یه سیستم درستو درمون بگیرم با بهترین قیمت و کارایی .

چون وقتی این سیستم خودم رو خریدم (i7920)زیاد اطلاع از بچ نامبر و خط تولید نداشتم و اون زمان هزینه زیادی کردم اما چون cpu من بچ نامبر خوبی نداشت و c0c1 هم بود تو اورکلاک خیلی اذیتم کرد ، اما این دفه دیگه نمیخوام این اتفاق برام بیفته و سوخت بدم برای همین اینجا پست دادم .
    بازم ممنوناز همکاریتون

یه سوال دیگه 4930 و 4960 فقط تو مقدار کش با هم تفاوت دارن ؟ البته فرکانس هم هست که 100 مگا هرتز به جایی بر نمیخوره با اور میشه حلش کرد . اما این 12 و 15 مگ کش چقدر تفاوت دارن و کارایی؟؟؟

نظرتون در مورد گرافیک amd fire pro w7000 چیه؟

Last edited by night lord; 21-12-2013 at 01:02.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

سلام ببخشید دوستان این شب یلدایی که یه شب زودتر برگذار کردیم نزاشت ما به این بحث داغ شما اساتید شریک باشیم .
    شب یلدای شما هم پیشاپیش مبارک>

حقیقت من با 3dmax و vray و Arion که بیس اون روی gpu هست کار میکنم . بعد کار ما به صورتیه که چون حجم فایلهای 3d خیلی سنگینه از نظر پرازش نه حجم یا فضای اشغال ، به مقدار رم بالا نیاز دارم مثلا یه کار تجاری رو که 4 طبقه بود و باید تمام فضا ها رو به دلیل دیدی که به هم داشت با هم رندر میگرفتم و نور پردازیه بسیار سنگینی داشت کل 16 گیگ رم من پر شده بود وسیستم دیگه کار دیگه ای رو انجام نمیداد ، البته حجم فایل خیلی کم بود حدود 200 مگ .
    در کنا مکس ، نرم افزارهای سبکتر هم هست فوتوشاپ و اتوکد و غیره که سنگین نیستن و یه مقدار رم نیاز دارن ، مخصوصا فتوشاپ .

حسام جان سیستم امضام مال خودمه که همون اوایل ناهلم خریدم تقریبا یه هفته بود وارد بازار ایران شده بود با 3 گیگ رم Gskill . یادش به خیر چه غولی بود برای خودش . اما سرور رو توی شرکت دارم باهاش کار میکنم که اون هم هم رده سیستم خودمه چون تو یه سال خریده شده . مدل cpu رو نمیدونم یعنی یادم نیست خیلی وقت پیش بهش نگاه انداختم ، اما مادربرد supermicro داره و گرافیک 470 و 16 گیگ رم کینگستون فکر کنم 1333 شایدم 1066 ولی خوی رندر میگیره انصافا . شاید چون من با سیستم خودم مقایشه میکنم اینطور فکر میکنم.

ولی دلیل انتخاب سرور تعداد هسته و ترد هستش ، چون وقتی تعداد ترد ها بالا باشه سرعت رندر تو ویری ببالا میره ، البته فرکانس هم بسیار مهمه . و وقتی دوتا cpu به صورت موازی با هم پردازش میکنن سرعت دو برابر هم میشه .
    حالا با این اوصاف اگر فکر میکنید بازم 4960 یا 4930 جواب کار منو میده و با یه سرور رقابت میکنه منم به حرف شما اساتید گوش میکنم به هر حال شما حرفه هستید و خیی بهتر میدونید . از زنون و سرور هم چیزی سر در نمیارم که بخوام خودم تصمیم بگیرم
    شب یلدای شما هم مبارک باشه پیشاپیش !
    پس کارتون سنگینه ! ببینید به نظر من برای کاربرد شما اگه قراره Xeon کار بشه باید همونجوری باشه که من پیشنهاد دادم ! یعنی دو تا Xeon حد متوسط پیشنهاد بشه تا از نظر هسته و Therad نیازتون تأمین بشه که قیمت کلش نهایتاً به 4960X برسه ! اینجوری کاملاً اقتصادی و منطقی هست !
    گرون ترین Xeon بازار الآن 8100 قیمتشه ! و مدل های کمترش حدود 3-4-5-6-7 تومن هستند که دوتاش بسیار بسیار گرون در میاد و در توان و بودجه شما نیست !

از طرفی یه مدل مثلاً 5 تومنی باز هم به 4960X نمیرسه !!! پس انتخاب یک مدل گرون Xeon کار بسیار غیرعاقلانه ای هست !
    ولی دو تا Xeon نسبتاً متوسط از نظر مجموع هسته فیزیکی و مجازی و فرکانس و نسبت کارایی به قیمت از 4960X پیشی می گیره !

نظر شما چیه ؟!
    منتظر نظرات خوب دوستان و اساتید عزیز هم هستیم !

باز هم بنده سیستم مد نظر آقا حسام با پردازنده 4960X و مادربرد جدید و غول Rampage IV Black Edition با 32 گیگابایت رم جی اسکیل ترایدنت ایکس 2400 مگاهرتز رو کم ریسک تر و مطمئن تر میدونم !
    اگه بتونید مدل دقیق CPU سیستم سرور خودتون رو نگاه کنید و بهمون بگید عالی میشه !
    Last edited by eshraghi2010; 21-12-2013 at 11:57.

14. 2 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

چنتا سیستم که فکر کنم به درد رندر میخورن هم یه گشتی تو اینترنت زدم و پیدا کردم میزارم شما دوستان نظرتون رو بگید ببینیم کدومش خوبه و پیدا میشه کرد تو ایران؟
    حقیقت از همه جا دارم اطلاعات جمع میکنم تا سیستم و یه سیستم درستو درمون بگیرم با بهترین قیمت و کارایی .

چون وقتی این سیستم خودم رو خریدم (i7920)زیاد اطلاع از بچ نامبر و خط تولید نداشتم و اون زمان هزینه زیادی کردم اما چون cpu من بچ نامبر خوبی نداشت و c0c1 هم بود تو اورکلاک خیلی اذیتم کرد ، اما این دفه دیگه نمیخوام این اتفاق برام بیفته و سوخت بدم برای همین اینجا پست دادم .
    بازم ممنوناز همکاریتون

سیستم اول
    که از 25 تومن هم راحت رد میزنه !!!
    سیستم دوم که از 20 تومن هم راحت رد میزنه !!!
    سیستم سوم و چهارم از 15 تومن رد میزنه !
    سیستم آخر توی رنج شما هست !

این لیستا چقدر شبیه به سبک و پیشنهادات آقا حسام ما هست !!! عجیبه ها !!
    داداش حسام جهانی شدنت مبارک !!

Last edited by eshraghi2010; 21-12-2013 at 01:12.

16. این کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •