دوست عزیز!
منظور اینه که میخواهید بازی با تنظیمات استاندارد (SAFE MODE) اجرا بشه (YES) یا نه (NO).
شما yes رو بزنید.
دوست عزیز!
منظور اینه که میخواهید بازی با تنظیمات استاندارد (SAFE MODE) اجرا بشه (YES) یا نه (NO).
شما yes رو بزنید.
Last edited by havas_1980; 23-02-2008 at 00:18.
خوب مشکل اینجاست که با این شرایط هم اجرا نمیشه چه yes بزنم یا no بازم اجرا نمیشه و ارور میده
Last edited by r_a_z; 28-02-2008 at 13:55.
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟
خوب وقتی No میزنی چه اروری میده ؟خوب مشکل اینجاست که با این شرایط هم اجرا نمیشه چه yes بزنم یا no بازم اجرا نمیشه و ارور میده
منم یه بار اینطوری شدم ولی یه بار که No زدم درست شد .
موقع اجرا این پیغام میاد که با زدن yes یا no
اروری که میده به این صورته:::::
![]()
Last edited by r_a_z; 28-02-2008 at 23:43.
کسی نیست کمکم کنه؟؟؟ بابا خیلی وقته گیر افتادم چرا جواب نمی دین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا کسی نمی خواد یه جوابی چیزی به ما بده؟؟؟
کجایین شماها؟؟؟
دوسته من اين مشكل از درايور گرافيك شماست
اين بازي از قابليت يا رندرينگ OpenGL استفاده مي كنه
شما بايد اين OpenGL رو نصب كنيد اگر هم نصبه حتما ورژنش خيلي پايينه بروزش كن
مطمئن باشيد مشكلتون درست ميشه
لام
من توی یه مرحله از cod2 گیر کردم.
اونجایی که باید توی راهرو ها حرکت کنی و بعدش بری مخزن سوخت دشمن و همچنین چند تا انبار رو بترکونی و بعدش بری توی یه تونل و یه اسنادی رو بدست بیاری و برگردی پیش کاپیتان.
من همه رو انجام میدم و پیغام کامل شدن مرحله هم میاد ولی هیچی نمیشه و مرحله بعد نمیره.
اون کاپیتانه میگه باید برگردیم شهر ولی هیچ راهی برای برگشتن پیدا نمیکنم.
دوست عزیز! ببخشید که یه کم دیر به کار شما رسیدگی شد...
وقتی که انبارهای بنزین رو نابود میکنین, اسناد رو به دست میارین, و به پیش کاپیتان پرایس برمیگردید اون مرحله تموم میشه. اگه اون مرحله تموم نشد اون مرحله رو از نو شروع کنید.
ولی اگه بازم مشکل حل نشد آخرین پچ بازی رو نصب کنید تا با این جور مشکلات رو به رو نشید.
Call of Duty 2 v1.3 Patch
Size: 37.3MB
Call of Duty 2 v1.3 Patch Crackکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Size: 696KB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)