چند وقت دیگه خود این بی همه چیزو از پرسپولیس میندازن بیرون
واقعا ادمی منفور تر از این تو فوتبال این مملکت ندیدم
بی شرف...
چند وقت دیگه خود این بی همه چیزو از پرسپولیس میندازن بیرون
واقعا ادمی منفور تر از این تو فوتبال این مملکت ندیدم
بی شرف...
واکنش تتلو به انتشار این خبر:
روز بخیر
این روزنامه ها مریضند واله. تتلو از تمرین پرسپولیس اخراج شد؟ این همه عشق و احترام رو تو عکسا نمی بینند؟
واله اولا ما جایی بی دعوت نمی ریم دوما بی احترامی بهمون بشه ساکت نمی مونیم!
من از پرسپولیسی ها چیزی به جز احترام ندیدم.
تازه قراره یک کارایی هم بکنم که سوپرایزه! حالا بعضی ها از رو اجبار و بی شهامتی ممکنه جور دیگری تعریف کنن.
ولی اونانی که مرد واقعی هستن اینجوری می گن تتلو آمد ما هم به رسم ایران و ایرانی ازش پذیرایی کردیم و بهش احترام گذاشتیم.
مگر چه به این میگن شهامت و راستگویی. اشکالی دارد؟ باز هم می آید با شماره 8.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم این تتلو کجاش زیرزمینه !
اینکه روی زمین که چه عرض کنم داخل اسمونه واسه خودش
امیدوارم تتلو تو کارش موفق باشه
خبر مجاز شدن یکی یکی خواننده ها رو که میشنوم هم خوش حال میشم هم غصه میخورم
شادمهر چی کم داشت چی کم گذاشت یاس کبودش هنوز بهترین اثر مذهبی پاپه بعد به ناچار باید مهاجرت کنه بعد امثال اقای فریمن باید مجاز بشن
فکر کنم خبر مجاز شدن تتلو رو بشنوم دق کنم
Last edited by mhd1990; 16-10-2014 at 02:43.
این فکر کرده هر کس روی تنش Tato کنه میشه اشکان دژاگه
محتوای مخفی: tato
Last edited by EhsanCPU; 17-10-2014 at 11:34.
امیر تتلو از تمرین پرسپولیس اخراج شد و برای همیشه خوانندگی را کنار گذاشت!
به گفته امیرحسین مقصودلو ملقب به تتلو کلا دیگه تو هیچ زمینه اى فعالیت نخواهم کرد.!!!متن کامل پیام تتلو :راستش تا صبح بیدار بودمو فقط و فقط فکر !! به یه نتیجه ی خوب رسیدم !! من فهمیدم وقتى بقیه نمیخوان ، نمیشه به زور و یه نفرِ جلو رفت !! از همه درها امتحان کردم ! نشد ! وقتى انقدر نمیشه یعنى خدا نمیخواد !! من فهمیدم کلاً منو نمیخوان ، حالا من بیام روزى ٢٠ ساعت بدوئم !! آلبومَم که تموم شد ! حالا بیام ١٠ تا آلبومِ دیگه بسازم ! همه حرفامَم که زدم ! خدایا خودت میدونى که تو هر زمینه اى هر چى از دستم برومد کردم !! حالا که گل نکاشتم هیچى تازه شدم دردسر واسه تیمى که خدا میدونه از بچگى فقط آرزوم قهرمانیش بوده !! همون نباشم بهتره !!! معذرت میخوام از همه !! قول میدم دیگه هیچ جا تو هیچ زمین ورزشى دیده نشم و قول میدم کلاً گُم و گور شم !!!!! با آرزوى عشق و بهترین ها براى ایران و ایرانى اینجانب امیرحسین مقصودلو ملقب به تتلو کلا دیگه تو هیچ زمینه اى فعالیت نخواهم کرد !!! فقط یه ویدئو میمونه از آهنگِ ” تو تو دیدِ من نیستى ” و تو اون ویدئو هم آخرش میمیرم براى همیشه !!!!
عین گوریل میمونه! این چه قیافه ایه این داره آخه ای خدا؟!
از پیام صادقیان که خوشگلتره![]()
آهنگ جدید امیر تتلو مردمان بى عشق بزودی!!!!!!!!!!
و در اینده خواهیم دید : امیر تتلو از حوزه علمیه قم اخراج شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)