تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به وجود سرنـوشت اعتقاد دارید؟

راي دهنده
11. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

4 36.36%
  • خیر

4 36.36%
  • نمیدانم

3 27.27%
صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 68

نام تاپيک: میزگرد فلسفی با موضوع "سرنوشت"

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من عرض کردم سرنوشت =جبر برنامه ریزی شده و هوشمندانه

به نظر شما علتش چی میتونه باشه؟؟؟

گفتم هر کسی باید شخصا" خودش بشینه به روند زندگی خودش از لحظه تولد تا مرگ تعمق کنه و به هوشمندی و شعور در جهان پی میبره کاملا" یک باور شخصیه

من به این نتیجه رسیدم در زندگی هم مجبورم هم مختارم
    حرف شما درسته من گفتم که یک عقیده و باور شخصیه من به خداوند یکتاست (خالق)

من معتقدم که اتفاقات زندگی حتی جایی که من در اون به دنیا امدم قبلا" توسط خالق برنامه ریزی شده من نمیدونم شما به چه چیزی اعتقاد دارین اصلا" واسه من مهم نیست

یکی گاو رو می پرسته یکی حتی دوست داره آلت تناسلی بپرسته یکی خدایان باستان رو اعتقاد داره یکی به موجودات فضایی اعتقاد داره من به خداوند یکتا و و احد معتقدم

این بحث اعتقاد شخصیه نمیخوام ادامه بدم
    دوست عزیز اینجا انجمن هست و محل بحث و تبادل نظر.

شما نمی تونید یک نظر بدید درباره عقایدتون و نظر بقیه رو بپرسید، و بعد بگید این بحث اعتقاد شخصیه و نمیخوام ادامه بدم. اگه چیزی رو در انجمن میگید یعنی آماده هستید باهاش با بقیه بحث کنید و اگه نمی خواید بحث کنید اصلا نباید مطرحش کنید. شما اینطوری فکر می کنید، اوکی، ولی این تفکرات رو وارد بحث کردید و قرار نیست بحث با به فرض صحیح گرفتن اعتقادات شما پیش بره، شما این پیش فرض ها رو وارد بحث کردید و دوستان هم به طور صحیح اشاره کردند که لزومی نداره اینها در بحث فعلی تاپیک صحیح فرض بشه.

2. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

دوست عزیز اینجا انجمن هست و محل بحث و تبادل نظر.

شما نمی تونید یک نظر بدید درباره عقایدتون و نظر بقیه رو بپرسید، و بعد بگید این بحث اعتقاد شخصیه و نمیخوام ادامه بدم. اگه چیزی رو در انجمن میگید یعنی آماده هستید باهاش با بقیه بحث کنید و اگه نمی خواید بحث کنید اصلا نباید مطرحش کنید. شما اینطوری فکر می کنید، اوکی، ولی این تفکرات رو وارد بحث کردید و قرار نیست بحث با به فرض صحیح گرفتن اعتقادات شما پیش بره، شما این پیش فرض ها رو وارد بحث کردید و دوستان هم به طور صحیح اشاره کردند که لزومی نداره اینها در بحث فعلی تاپیک صحیح فرض بشه.

بحث اینجا در مورد سرنوشته نه اعتقادات شخصی .. من اگه بخوام ادامه بدم موضوع منحرف میشه و وارد حیطه مذهب و اثبات خدا میشیم ... در ضمن فایده ای نداره چون من قبلا" در تاپیک های فراوانی با دوستان بحث کرده بودم وهیچ نتیجه ای نرسیدیم فقط دور باطل بود !!!

اینجا همه جهت گیری ضد مذهبی دارند و خالق رو منکرند ....

بهتره در زمینه جبر وسرنوشت ادامه بدیم . ممنون
    Last edited by badboys_87; 20-07-2014 at 00:57.

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

بحث اینجا در مورد سرنوشته نه اعتقادات شخصی .. من اگه بخوام ادامه بدم موضوع منحرف میشه و وارد حیطه مذهب و اثبات خدا میشیم ... در ضمن فایده ای نداره چون من قبلا" در تاپیک های فراوانی با دوستان بحث کرده بودم وهیچ نتیجه ای نرسیدیم فقط دور باطل بود !!!

اینجا همه جهت گیری ضد مذهبی دارند و خالق رو منکرند ....

بهتره در زمینه جبر وسرنوشت ادامه بدیم . ممنون
    البته این پست به سرنوشت مربوط نمیشه ولی دوست عزیز ، با یه مثال میگم (مذهبی نیستا) :
    شخصی در جواب به سوال " اگر دنیای آخرتی وجود نداشته باشه چی ؟ " گفت : اگر نباشه ما ضرر نکردیم ولی اگر باشه شما ضرر کردید ...

درسته این یه استدلال منطقی هست ولی چیزی رو توجیح نمیکنه. اگر شما بتونید دلایل خودتون رو بگید استقبال میشه ، در غیر اینصورت ممکنه بنظر بیاد شما ( شخص نوعی ) اگر در کشور دیگری بودید پیرو فلان نظریه میشدید و بدون توجیح قبولش میکردید ، بعدشم با روشهایی سعی در توجیهش میکردید ( با سفسطه یا مغلطه و ... ) که دیگران نمیتونستن قبولش کنن .

جمله bold :
    اینطور که من دیدم اینجا جهت گیری علمی و عقلی وجود داره ، نه ضد مذهبی ( همین که طرفدارای راسل زیاد شدن اینو نشون میده )

5. 2 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

البته این پست به سرنوشت مربوط نمیشه ولی دوست عزیز ، با یه مثال میگم (مذهبی نیستا) :
    شخصی در جواب به سوال " اگر دنیای آخرتی وجود نداشته باشه چی ؟ " گفت : اگر نباشه ما ضرر نکردیم ولی اگر باشه شما ضرر کردید ...

درسته این یه استدلال منطقی هست ولی چیزی رو توجیح نمیکنه. اگر شما بتونید دلایل خودتون رو بگید استقبال میشه ، در غیر اینصورت ممکنه بنظر بیاد شما ( شخص نوعی ) اگر در کشور دیگری بودید پیرو فلان نظریه میشدید و بدون توجیح قبولش میکردید ، بعدشم با روشهایی سعی در توجیهش میکردید ( با سفسطه یا مغلطه و ... ) که دیگران نمیتونستن قبولش کنن .

جمله bold :
    اینطور که من دیدم اینجا جهت گیری علمی و عقلی وجود داره ، نه ضد مذهبی ( همین که طرفدارای راسل زیاد شدن اینو نشون میده )
    من انسان مذهبی نیستم و پای بند به مذهب هم نیستم نه اهل نمازم نه اهل روزه نه عبادت نه مسجد و ... دوستای من هم هیچ کدوم مذهبی نیستند اکثرا" فشن هستند

تازه منتقد مذهب به صورت افراطی و رادیکال هستم و از آدم های اهل مباحثه و مناظره خوشم میاد آدم به نظر من باید اهل منطق و استدلال باشه ..

من از کودکی تحقیقاتمو در مورد ماورا ئ الطبیعه .. خدا و دین و وحی و جامعه شناسی شروع کردم و اطلاعات خیلی زیادی در این زمینه دارم ..با فلسفه اسلامی و علم کلام تا حدودی آشنا هستم

خوشحال میشم گفت و گو کنیم .. من دین رو در حیطه فردی پذیرفتم ولی در حیطه جمعی هنوز قانع نشدم .. یعنی کسی نتونست منو قانع کنه که قوانین مذهبی به نفع همه انسان ها باشه.. شاید

یک روزی کسی تونست منو مجاب کنه

ولی در زمینه اعتقادات شخصی یه جمله هست که مولانا میگه :پای استدلالیان چوبین بوَِِِد ... پای چوبین سخت بی تمکین بود

یه سری مسائل در حیطه علم مادی و استدلالی نیست بحث فطرت و روح انسانه و الهام مکاشفه ای هست نمیشه براحتی اثبات کرد مثلا" حقیقت روح و رابطه با سرنوشت انسان و یا امتحان الهی و زندگی پس از مرگ و بهشت و جهنم

خدا فرموده . فالهمها فجورها و تقوا ها .. یعنی نفس انسان ملهمه (الهام شده ) هست .. خدا گفته راه خیر و شر رو به انسان نشان دادیم ..فقط کافیه انسان فطرت و سرشت خودشو بشناسه

چرا کاملا" جهت گیری ضد مذهبی ضد الهیات و ... وجود داره من چند ساله تو این فروم فعالیت میکنم و بار ها تو انجمن علوم انسانی بحث کردم اینجا تا فردی حرفی مذهبی میزنه همگی هماهنگ با همدیگه شروع به جبهه گیری میکنند حالا بگذریم .. تو جامعه واقعی هم همینطوره به خاطر اینکه بنا به یه دلایلی مردم از مذهب و افراد مذهبی انزجار پیدا کردند و ...
    Last edited by badboys_87; 20-07-2014 at 01:27.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام،

من انسان مذهبی نیستم و پای بند به مذهب هم نیستم نه اهل نمازم نه اهل روزه نه عبادت نه مسجد و ... دوستای من هم هیچ کدوم مذهبی نیستند اکثرا" فشن هستند

تازه منتقد مذهب به صورت افراطی و رادیکال و مداخله گر در زندگی هستم و از آدم های اهل مباحثه و مناظره خوشم میاد آدم به نظر من باید اهل منطق و استدلال باشه ..

من از کودکی تحقیقاتمو در مورد ماورا ئ الطبیعه .. خدا و دین و وحی و جامعه شناسی شروع کردم و اطلاعات خیلی زیادی در این زمینه دارم ..با فلسفه اسلامی و علم کلام تا حدودی آشنا هستم

خوشحال میشم گفت و گو کنیم ..
    دوستان در موضوع تاپیک باید بررسی کنید ، نه در هر موضوع دلخواهی...

از این موضوع گذشته اینکه بحث مذهبی و نگاه دینی با متد از درون به بیرون، در انجمن نداریم(نقد مذهب نداریم)
    فقط ممکنه مباحث جهانشمولی که در اینجا بررسی میشه با مباحثی که دین و مذهب بررسی میکنند همخوانی "عنوان" داشته باشند.

یعنی در مثال این تاپیک موضوع "سرنوشت" پیش از مذهب یک بحث فلسفی و علمی است، و قبل از بررسیها، راهکارها، قوانین مذهب بهش نگاه میکنیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و نه برعکس.

من دین رو در حیطه فردی پذیرفتم ولی در حیطه جمعی و حکومتی هنوز قانع نشدم .. یعنی کسی نتونست منو قانع کنه که قوانین مذهبی به نفع همه باشه.. شاید

یک روزی کسی تونست منو مجاب کنه
    دین در حوزه حکومت که اصلا سیاسی میشه :v
    و این هم صددرصد خلاف قوانین این انجمن.

8. 5 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مجدد اضافه شده به پست:
    چرا کاملا" جهت گیری ضد مذهبی ضد الهیات و ... وجود داره من چند ساله تو این فروم فعالیت میکنم و بار ها تو انجمن علوم انسانی بحث کردم اینجا تا فردی حرفی مذهبی میزنه همگی هماهنگ با همدیگه شروع به جبهه گیری میکنند حالا بگذریم .. تو جامعه واقعی هم همینطوره به خاطر اینکه بنا به یه دلایلی مردم از مذهب و افراد مذهبی انزجار پیدا کردند و ...

خیلی ویرایش بی رویه انجام میدید!

پستی نشد در این انجمن شما بدید و از چند دقیقه تا چند ساعت بعد از اینکه دیدید پستتون مورد نقل قول واقع شده ، ویرایش نکنید پست رو.

نظم بحث رو زیر پا میزارید به این شکل... حرف جدیدی دارید در پستی جدید بدهید...نه هی ویرایش و ویرایش و...و اونهم ویرایش سنگین(افزودن یا کاستن مقادیر زیادی مطلب)

یک بار دیگر ویرایش اینچنینی موجب ثبت اخطار در پروفایلتون میشه، بار دوم هم حذف دسترسی.

+انجمن انسانی هم یک ساله داره فعالیت میکنه نه سالها...

10. 5 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

سرنوشت رو مثل یک نمایشنامه فرض کنید که بخش ابتداییش توسط جبر نوشته شده و ما در جریان زندگی ادامه اونو مینویسم ...

یه درصدی سرنوشت توسط ما قابل تغییره و قبل از اینکه به مسئله سرنوشت توجه بشه باید مسئله قضا وقدر درست شناخته بشه

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

نمایشنامه زیاد درست نیست ، چون اولا نمایش نامه فقط اولش توسط نویسنده نوشته نمیشه که بقیه اش توسط بازی گر روی صحنه به طور بداهه اجرا بشه ، همش رو نویسنده می نویسه .
    و هم چنین نمایشنامه اصلا درست نیست . زیرا اگر جهان مثل نمایش نامه ای هست ، این یعنی افرادی هم هستند که خارج از این نمایش نامه آن را به طور "هوشیار" میبینند . که این از نظر من با اصل آگاه بودن و هوشیار بودن در تضاد هست . هم چنین تناقض داره با این مسئله که اگر افرادی خارج از صحنه هستند ، پس آیا آن صحنه ناقص هست ؟ آیا اصلا نمایش برقرار هست ؟
    .... نباید تکه تکه و جدا جدا کنیم اطلاعات رو ، که بتونیم درک کنیم . زمانی درک خواهیم کرد که سیستم هوشیاری رو بفهمیم و بدونیم که جدا از سیستم نیستیم .

داره خودمونی میشه JJSIMON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری_سیاره زمین

پيش فرض

باسلام
    من یه نظریه درباره سرنوشت وداستان زندگی دارم.(البته بیشتر میشه بهش نظر گفت تا نظریه)!
    همه ی ما توی یه برنامه(بازی) از پیش طراحی شده زندگی میکنیم.(مثل بازی gta)
    توی اون بازی همه کارها توسط شما انجام میشه(شما اختیار دارید)ولی هر کارتون بایک عملکرد از قبل پیش بینی شده پاسخ داده میشه!
    هر راهی که میرید شما میرید ولی بازی از قبل پیش بینی کرده که اگه برید توی این مسیر چه خواهد شد!
    کلا این دنیا یه بازی open world بزرگه که برنامه نویسش خداست گاهی میشه کد تقلب تو بازی زد گاهی میشه کاری نکردو....
    اگه یکم بااین بازی ها آشنا باشید فیلم ماتریکس رو هم دیده باشید میفهمید همه ما توی یه بازی گیرر کردیم که خیلی بزرگه خیلی بزرگ....

14. 2 کاربر از JJSIMON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

باسلام
    من یه نظریه درباره سرنوشت وداستان زندگی دارم.(البته بیشتر میشه بهش نظر گفت تا نظریه)!
    همه ی ما توی یه برنامه(بازی) از پیش طراحی شده زندگی میکنیم.(مثل بازی gta)
    توی اون بازی همه کارها توسط شما انجام میشه(شما اختیار دارید)ولی هر کارتون بایک عملکرد از قبل پیش بینی شده پاسخ داده میشه!
    هر راهی که میرید شما میرید ولی بازی از قبل پیش بینی کرده که اگه برید توی این مسیر چه خواهد شد!
    کلا این دنیا یه بازی open world بزرگه که برنامه نویسش خداست گاهی میشه کد تقلب تو بازی زد گاهی میشه کاری نکردو....
    اگه یکم بااین بازی ها آشنا باشید فیلم ماتریکس رو هم دیده باشید میفهمید همه ما توی یه بازی گیرر کردیم که خیلی بزرگه خیلی بزرگ....
    دقیقا" منظور من هم همین بود تو پست های قبلی اشاره کردم که انسان هزاران سرنوشت داره و یکی رو د لحظه انتخاب میکنه

بحث قضا و قدر هم همین موضوع رو تشریح میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •