تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 63

نام تاپيک: Lenovo IdeaPad Y510p یا Msi GE60 ؟

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

msi سری گیمینگ در یک کلام یعنی سگ جون! با چهره ای کلاسیک . (به استثناء مدلهای سری گیمینگ GS که خوش قیافه و شیک هم هستند.)

خرابی در هر برندی وجود داره از جمله APPLE که مدعی آخر کیفیته. مهم خدمات پس از فروشه که تا بحال ماتریس گارانتی بسیار خوبی برای لب تاپهای MSI در ایران بوده. و به نظرم در حد خودش همیشه سعی بر رفع اشکال داشته نه رفع مسئولیت.

ما خودمون رندر 70 ساعت به بالا با لبتاپ GE70 داشتیم و مشکلی نبوده.

کلا نمایندگی های ماتریس در تهران و شهرستان ها یه قیمت واحد دارند و فرقی ندارند. جشنواره هم زیاد ندارند ولی اگر هم باشه همه فروشگاه ها هماهنگ هستند و میشه از سایت خود ماتریس قیمتها و جشنواره ها رو چک کرد. البته برخی مواقع دیده شده که یه مدلی در سایت اصلی دیگه موجود نیست اما شاید برخی از فروشگاه ها هنوز موجود داشته باشند. این به این معنیه که انبار مرکزی دیگه نداره و فروشگاه ها هم موجودی قبلی شون داره فروخته میشه تا کاملا تموم بشه. مگر اینکه دوباره انبار مرکزی وارد کنه.

2. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

dur

داره خودمونی میشه dur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    در حال حاظر رو صندل پشت مانيتور

پيش فرض

يافتم.اينم عكسايي كه تاييد ميكنه شايعاتي ميگفتن حقيقت داره.
    اين عكسا نشون ميده كه لنوو نه تنها خود ssd رو از لبتاب برداشته بلكه پرت اونم برداشته (آش با جاش)
    اين كار ناشي گري محضه.خدا ميدونه چيشو كندن ديگه.با اين حساب هيچ فرقي با يه لبتاب معمولي ملتي مديا نداره اين لبتاب چه برسه به لبتاب گيم

البته فك ميكردم اين اتفاق تو ايران براي لنوو ميوفته گويا ايندفه بي فرهنگي از خود لننوو بوده
    يه لينك دارم راجه به ge60 '
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ما كه امروز رفتيم دنبال ge60 'گفت شنبه زنگ ميزنم از انبار استعلام ميكنم.اميد وارم موجود باشه (ميدونم موجوده بهم الهام شده)
    فقط اگه ميشه يه عكس از اشيائ همراهش مثلا موس و كيف و آداپتورش برام بذارين ممنون ميشم

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

اگه سایت لنوو رو یه نگاه بندازی چندتا مدل داره -مدلی که تو ایرانه صفحه نمایش اچ دی بدون اس اس دی هست
    همه ی اینا مشکل از وارد کننده های بی... که فقط به فکر سودن

5. این کاربر از maziarzar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

dur

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

يافتم.اينم عكسايي كه تاييد ميكنه شايعاتي ميگفتن حقيقت داره.
    اين عكسا نشون ميده كه لنوو نه تنها خود ssd رو از لبتاب برداشته بلكه پرت اونم برداشته (آش با جاش)
    اين كار ناشي گري محضه.خدا ميدونه چيشو كندن ديگه.با اين حساب هيچ فرقي با يه لبتاب معمولي ملتي مديا نداره اين لبتاب چه برسه به لبتاب گيم

البته فك ميكردم اين اتفاق تو ايران براي لنوو ميوفته گويا ايندفه بي فرهنگي از خود لننوو بوده
    يه لينك دارم راجه به ge60 '
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ما كه امروز رفتيم دنبال ge60 'گفت شنبه زنگ ميزنم از انبار استعلام ميكنم.اميد وارم موجود باشه (ميدونم موجوده بهم الهام شده)
    فقط اگه ميشه يه عكس از اشيائ همراهش مثلا موس و كيف و آداپتورش برام بذارين ممنون ميشم
    GE60 داخل ایران کارت گرافیک 750 داره و مثل اونی که تو لینک دادی 765 نیست . حواست باشه.
    موس گیمینگ خوبی همراهش میدند . اما کیف همراهش زیاد تعریفی نیست. به هرحال اسب پیشکشی رو دندوناش رو نمیشمرند!
    Last edited by parsicola; 10-04-2014 at 11:14.

7. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

dur

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت

پيش فرض

اگه سایت لنوو رو یه نگاه بندازی چندتا مدل داره -مدلی که تو ایرانه صفحه نمایش اچ دی بدون اس اس دی هست
    همه ی اینا مشکل از وارد کننده های بی... که فقط به فکر سودن
    خوب آره اگه سود نداشت براشون كه بايد خودمون ميرفتيم مياوريم.بلايي كه سر y510 آوردن واسه كاهش قيمت اون انجام شده تا تو رنج قيمتي قرار بگيره كه مشتري بيشتري داشته باشه.
    و اما ge60 هم از اين موضوع به دور نيست.مثلا گرافيك 765 شده 750 و كيبرد بكلايت دارش شده بدون بكلايت.اغلب اين تغيرات كه باعث كاهش امكانات انجام ميشه هم اگه دقت كرده باشين تو محدوده كشوراي فقير يا كم درآمد آسيايي آفريقايي (جز كشوراي عربي و چشم بادوميا) انجام ميشه.
    يعني اين يه سياسته تو دنياي فناوري با توليد انبوه.كاريش هم نميشه كرد.
    مثلا اپل يه مدل زده بود كه رم اون از جنس حافظه فلش بود ويژگي اين نوع رم جوريه كه اگه باطري تموم شه اطلاعات پاك نميشه و با اتصال آداپتور ادامه فرايند پردازش از همونجا ادامه پيدا ميكنه يا موقع روشن كردن ديگه نيازي به لود شدن اطلاعات روي رم نيست.و سيستم در كثري از ثانيه بالا مياد.خوب اين سيستم فقط تو يه چند تا ايالت شمالي آمريكا عرضه شد و ايالتهاي ديگه +كشوراي اروپايي مدل رم معمولي رو عرضه كردن.
    دادا همش ناشي از تقاضاي بازاره.كه چي رو بهتر حضم ميكنه.

ge60
    داخل ایران کارت گرافیک 750 داره و مثل اونی که تو لینک دادی 765 نیست . حواست باشه.
    موس گیمینگ خوبی همراهش میدند . اما کیف همراهش زیاد تعریفی نیست. به هرحال اسب پیشکشی رو دندوناش رو نمیشمرند!

آره خوب حواسم هست 750 ddr5

فقط به فروشنده اطمينان ندارم اين اسب پيش كشي زيادم پيش كش نيست يعني ماتريس پسر خالم نيست كه بخاد مفتي بده مطمئنم تو سودش يه جايي منظورش كرده اونا هم دنبال سودشونن ديگه اگه اينطور نبود تا الان تخته شده بود كاسبيشون.به همين منظور من نه تنها دندوناشو ميشمارم بلكه مري و نايشم يه معاينه ميكنم

آها يه چيز ديگه يجا خوندم سري گيمينگ msi يه تنكولوژي داره كه اجازه ميده از پردازنده ي كارت گرافيك هم براي محاسبه در كنار پردازنده اصلي استفاده بشه.اين يعني زماني كه رندر ميگيري ديگه فقط پردازنده نيست كه تمام بارو تنهايي به دوش ميكشه و گرافيك هم بيكار بشينه و تشويقش كنه بلكه دوتايي دست به دست هم كارو پيش ميبرن(خوشمان آمد)
    قيلا اين ويژگي رو تو بعضي برنامه ها مثل imtoo 3d convertor(اميدوارم اسمشو درست نوشته باشم) ديده بودم ولي فكر ميكردم فقط يه ويژگي نرم افزاريه اما گويا تو اين مدل از لبتابا همه برنامه ها اينجوري اجرا ميشه.حالا نميدونم تنضيمات خاصي داره يا تو شرايط خاصي اين حالت پيش مياد يا...
    تو imtoo تو تنظيمات ميتوني حتي تمام پردازش رو بندازي رو گرافيك حتي.حالا كسي اين چيزيو كه ميگن تو اين برند تجربه كرده خودش تجربه كره؟

هي چيز يادم ميوفته ge60 كه لينك دادم پرده اسپيكراش پوشش طلا داره كه ge60 بازار ايران هي...............
    Last edited by dur; 11-04-2014 at 06:04.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

جک صدا (خروجی هدفون) پوشش طلا داره (برای کاهش نویز) . ge60 ایران هم باید داشته باشه. ge70 پارسال که داشت.

10. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

dur

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت

پيش فرض

خوب موجود نبود.رفتم چند جا سر زدم ميگن كلا چون قراره گرون بشه فروش ندارن.ديجي كالاهم تمام لبتاباشو غير موجود كرده.(جنساي ديگهرو چك نكردم)يادم نبود اينجا ايرانه.
    خوب گويا بايد صبر كنم فعلا.

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت

پيش فرض

خوب بلاخره گرفتم ولي نه y510 و نه ge60...............
    بلكه msi gs60 رو گرفتم يكم از اون چه در نظر داشتم گرونتر شد ولي خوب ديگه قسمت.........

13. این کاربر از dur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه p990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب بلاخره گرفتم ولي نه y510 و نه ge60...............
    بلكه msi gs60 رو گرفتم يكم از اون چه در نظر داشتم گرونتر شد ولي خوب ديگه قسمت.........
    مبارک
    قیمت و مشخصات اش رو لطف میکنی!!!(گرافیکش به خصوص)
    علت خرید این لپ تاپ هم بگید؟! منظورم ویژگی هایی که باعث شد شما این رو انتخاب کنی؟!
    من هم می خوام بخرم ولی موندم!!
    alienware 14 -asus n56jr- g56 jr-dell xps15 -sony flip 15-msi ge60 gs60!؟ البته گزینه های من متفاوت هست !!چون همه چی رو با هم می خوام داشته باشم!!
    من نمی دونم چرا لپ تاپ های گیم تاچ نیستن!؟

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت

پيش فرض

intel i7 4700mq
    16 ram
    هارد 1 ترا + دو تا ssd 64
    صفحه فول اچ دي مات
    گرافيكم 765 gtx ddr5
    15 اينچه
    رفتم پاساژ سهند يه برگه داشتم قيمت مال msi قبل عيد.اول گفتمge60 ميخام يه چند جا زنگ زد گفت نمونده گفتم يه چيز مشابه يا بهتر ميخام.گفت يه مدل داريم پردازندش amd گفتم نه ديگه چي دارين چند مدل مك بوك گفت گفتم ويندوز خور ميخام با مك زياد حال نميكنم.رسيديم به gs60. قيمت 6.250 گفت.من 5.600 گفتم اسرار كرد گفت دلار اله به قران نميشهگفتم يا ايني كه من ميگم يا صبر كن مشتري گيرت بياد خلاصه گرفتيم رفت.
    ايراد بزرگش وزنشه تا برسم خونه يه نيم كيلو وزن كم كردم.تو جعبه با همه متعلقات فك كنم 5 كيلو باشه.در كل واسه وزن كم كردن عاليه.
    نه صفحه لمسي نداره كه خوبه اينقد بدم مياد صفحه لك بشه.با صفحه لمسي نميشه كار كرد شما خودت همينجوره يه نيم ساعت دستت رو بگير جولو مانيتور كتفت كنده ميشه.لمسي ميخاي چيكار.الكي خرجش نكن.كاربرد نداره
    مشكل بزرگي كه دارم اينه كه چون من چپ دستم اين تاچش يكم سمت راسته اذيت ميكنه(احساس پيچ خوردن دارم).بايد با موس كار كنم.يه جورايي احساس ميكنم صداي فنش اذيت كننده س(نسبت به قيمتش)

اولين كاري كه كردم بردم نمايندگي 2 تا ssd رو برداشت يه ssd 256 adata انداخت روش جالبه قيمت دوتا 64 برابر يه 256 ميشه.....
    برد وايفايش به شكل عجيبي زياده با گوشيم تست كردم سرعتشم خوبه ولي فك كنم گوشيم سرعتش رو محدود ميكرد.
    ازش رندر گرفتم گرافيك دخالت نكرد و تمام بار رو دوش پردازنده بنده خدا بود.ولي خيلي فرزه كاريو كه lقبلا دو ساعت طول كشيده بود 45 دقيقه اي تحويل داد.
    دروغ چرا كلا گرافيكشو با ايگمو كانورتور تست كردم قدرتش به تنهايي قد يه لبتابه.يعني با لبتاب قديميم كه هم گرافيك هم پردازنده درگير بود ولي تو اين سيستم فقط گرافيكو گذاشتم.ولي اين جلو افتاد.
    اما خودموني بگم با هزينه دوبل انتظار قدرت دوبل داشتم ولي اين فقط يكم بهتر از اون چيزيه كه ميشد با نصف قيمت تهيه كرد ولي راضيم

حالا بايد لبتاب قديميو بندازم به يكي

16. 2 کاربر از dur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •