دوست دارم اینکارو بکنم فقط نمیدونم با 200 گیگ اطلاعات هاردم چیکار کنم ؟ اصلا هارد اکبند گرفتم استفاده کنم الان چند روزه فقط سر این مسئله گیر کردم که چجوری این اطلاعات رو منتقل کنم که هارد جدید به ف*ک نره . پیشنهادی دارید شما ؟
دوست دارم اینکارو بکنم فقط نمیدونم با 200 گیگ اطلاعات هاردم چیکار کنم ؟ اصلا هارد اکبند گرفتم استفاده کنم الان چند روزه فقط سر این مسئله گیر کردم که چجوری این اطلاعات رو منتقل کنم که هارد جدید به ف*ک نره . پیشنهادی دارید شما ؟
خیر ، از اینها استفاده نمیکنم .
ضمن اینکه هنوز مشکل پابرجاست ! متاسفانه با همون شدت و حدت دانلود و آپلود انجام میشه![]()
سلام
منظورتان را از عدم استفاده از هارد جدید متوجه نشدم! "ف*ک" یعنی چه؟
یعنی بدون استفاده از قند شکن هم مشکل پابرجاست؟
درایو F و C هارد قدیمی شما باید فرمت گردد!!
Last edited by vissoto; 02-12-2013 at 19:26.
عزیز من نسخه سی دی ران bootable کاسپر رو از سافت گذر دانلود کن و سیستم رو از روی سی دی بوت کن که به محیط لینوکس وارد میشه از اونجا کاسپر رو راه بنداز صد در صد هر ویروسی رو نابود میکنه
اگر چیزی پیدا نکرد ویروسی نداری
سلام
از ویندوز XP که با IE 6 و مرورگر Portable کار میکنه نباید انتظار زیادی داشته باشید. علاوه بر این هیچ آنتی ویروس و فایروالی هم نصب نشده و ترافیک ورودی و خروجی کنترل نمیشه.
شما آخرین نسخه مرورگر رو نصب کنید و آپدیت اتوماتیکش رو هم غیرفعال کنید.
دنبال ویروس نگردید. به فکر کنترل ترافیک و تعیین دسترسی ها باشید.
خوب فعلا این انجام بده شما گفتی اون فایلی که داره دانلود میشه exe مرورگر هست برو task manager قسمت processes همون فایلی که گفتی پیدا کن و انتخاب کن بزن روی End process ببین دانلود قطع میشه ؟
Last edited by IRAN_KING; 02-12-2013 at 20:35.
من دفعه قبل یه هارد اکبند گرفتم و ویندوز جدید ریختم روش و فایلهای این هاردم رو روی اون انتقال دادم و همون مشکل رو توی هارد جدید داشتم . الانم نمیدونم باید چجوری این فایلها رو به هارد جدید انتقال بدم چون میدونم هارد جدید هم به همین بلا مبتلا میشه .
منظور از ف*ک ، فاک بود
بله . اصلا قضیه ربطی به قند شکن نداره .
کل هستیم توی این درایوهاست
میترسم خودم دانلود کنم فایل اون هم الوده بشه
درووود
مرورگر پرتابل رو نصب کردم چون احساس کردم اگر مرورگرم نصبی نباشه و فایل .exe ایجاد نکنه احتمال داره مشکل حل بشه و با مرورگر پرتابل مشکل تا حد زیادی رفع میشه .
مرورگرهام اخرین نسخه هستند و به جز کروم که نشد اپدیتشو غیر فعال کنی بقیه اپدیتشون غیر فعاله .
Last edited by jujushow; 02-12-2013 at 20:59.
اون فایل ایسو هست الوده نمیشهمیترسم خودم دانلود کنم فایل اون هم الوده بشه
به نظر که شما بهتره از یک حرفه ایی کمک بگیرید تا سیستمت رو درست کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)