دوست عزیز برنده با رای گیری انتخاب میشه و رای دهنده ها هم ارتباطی با فیفا ندارند. حرف هایی مثل فیفا خودش رو نقض می کنه و ... منتفی است. فیفا معیارهایی رو برای انتخاب بازیکن معرفی نمی کنه و رای دهنده ها هر کدوم به میل خودشون رای میدن. ملاک رو من و شما و فیفا قرار نیست روی چیزی بگذاریم و تغییر ندیم، هر رای دهنده با ملاک خودش رای میده و هر سال هم می تونه نظرش رو عوض کنه و برای همین همیشه اختلاف نظر وجود داره. تا وقتی فیفا معیار رسمی معرفی نکنه همین آشه و همین کاسه، بازیکن هایی انتخاب میشن که از دید خیلی ها شاید مناسب نبودن. فلسفه رای گیری هم همین هست.
محتوای مخفی: سال 2010
حرف هایی مثل حق بازیکن دیگه رو خریدن (یا خوردن منظور شما بود؟)، بی ارزش بودن جایزه و ... فقط از اونجا میاد که نظر ما با نظر اکثریت یکسان نبوده، حرفی هم نیست شاید هر چهار سال پیش پشت سر هم اکثریت اشتباه کردن که مسی انتخاب شده، ولی به هر حال روال ارائه این جایزه اینگونه است و همونطور که شما هم گفتید اگه "بی ارزش" هست، پس اینقدر ناراحتی نداره و اصولا برای چیزی که "بی ارزش" هست دیگه "حق خوردن" معنی نمی ده. اونی که جایزه براش بی ارزش هست نه دربارش حرفی می زنه و نه حتی در مراسمش شرکت می کنه (کاری که خود رونالدو می کنه و قابل تقدیره). شکایت از روال انتخاب و رو آوردن به تئوری های توطئه برای توضیح نتایج رای گیری و توضیح غیرواقعی از روال انتخاب بازیکن برتر و برگشتن به سه سال پیش و همزمان "بی ارزش" دونستن این قضیه فقط به این دلیل هست که انتخاب ها باب میل شما نبوده.
پی نوشت: من به این سیستم انتخابی منتقد هستم و الان چند ساله دارم میگم این رو، ولی دلیل منتقد بودن من این نبوده که چون بازیکن مورد علاقه من انتخاب نشده پس من به شیوه انتخاب منتقد هستم. دلیل انتقاد من واضح نبودن منظور فیفا از معنی و مفهوم این جایزه است که آیا قراره بهترین فوتبالیست دنیا انتخاب بشه یا تاثیرگذار ترین بازیکن در موفق ترین تیم. بعضی سال ها این دو بازیکن یک نفر هستند (مثل 2011) که هیچ مسئله ای پیش نمیاد، بعضی وقت ها یک نفر نیستند (مثل 2010) و بعضی وقت ها اصلا موفق ترین تیم نداریم (مثل 2012) که در اون مواقع این ناواضح بودن باعث میشه رای دهنده ها به چیزهای متفاوتی رای بدن و بعد رای هاشون با هم جمع بشه که به نتایج شاید بی معنی برسیم. اما در اون شرایط هم توضیح غلط دادن درباره واقعیت ها و صحبت درباره چیزهایی مثل خوردن حق بازیکن ها که به کل منتفی است نمی تونه کار منطقی و صحیحی باشه.
پیش بینی من از اتفاقی که می افته:
تاثیر گذار ترین بازیکن در بهترین تیم قطعا ریبری است، بهترین فوتبالیست ها مسی و رونالدو هستن. افرادی که تصمیم می گیرن به بهترین فوتبالیست ها رای بدن احتمالا رای هاشون بین مسی و رونالدو پخش خواهد شد و اونهایی که تصمیم می گیرن به تاثیرگذار ترین بازیکن در بهترین تیم رای بدن اکثرا رای هاشون به ریبری خواهد بود. برنده هم به احتمال زیاد ریبری است ولی اختلاف رای ها پایینه و شاید چیزی مشابه سال 2010 رو در نزدیک بودن آرا شاهد باشیم.