تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 51

نام تاپيک: انجام خرافات = ریشه و فلسفه وجودی

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

متاسفانه یکی از نکات منفی مذهب در زندگی همین موضوع هست.
    مثلا شما نمیتونی به یک مسلمون بگی در کل جن وجود نداره.چون کتاب مقدسش را نقض کردی
    در ضمن یکی دلایلی که مردم به سمت مذهب میان و مذهبی تر میشن همین خرافات هست.که حتی در حوزه علمیه توصیه میشه که از جن و این جور چیز های دیگه در منبرهایتون بیان کنید و رویش تاکید کنید.
    از نظر روانشانسی اگر کسی درگیر خرافات باشه و مثلا اگر تجربه خرافات را خودش و یا اطرافیان داشته باشند .یک جور احساس خاص بودن به خود فرد احساس میده.
    مثلا شما میتونید امتحان کنید.در یک جمع شروع کنید یک خاطره خرافی از جن دیدن یا داستان هایی مثل دعا و طلسم خودتون یا اطرافیانتون برای دیگران تعریف کنید.در اون جمع اکثر اون افراد
    شروع میکنند به شروع خاطره خرافی از خودشون یا اطرافیانشون .
    حالا یکی داستان از جن میگه.یکی از داستان میگی که رفته پیش یک فالگیر که اینده اش را گفته.یکی از طلسم کردن و مشکل پیامد اقتصادیش میگه.
    همه اینها باعث میشه فرد در ناخوداگاه درونش به صورت غیر مستقیم احساس خاص بودن و مهم بودن کنه.
    همین پی بردن از راز ها و معما ها و دونستن چیز های ماورایی و خاص به انسان احساس ارامش میده.
    به خاطر همین خیلی ها طرف خرافات و حتی توهم های توطئه میرند.
    مثلا کل جهان میگن امریکایی رفتن به کره ماه.یا مثلا هیتلر ادم بدی هست.
    طبیعی هست فردی که مثلا پی به این راز ها از نظر خودش ببره از نظر ناخوداگاه فرد خاصی خودش را میدونه
    یعنی فرد میدونی که به این راز پی برده که هیتلر ادم خوبی بوده و یا امریکایی ها نرفتن به کره ماه
    یا فرد مثل به این راز پی میبره که یک نیروی فراماسونی کل دنیا داره میگرودونه .یا فرد مثلا پی به یک راز در یک کارتون
    تلویزیونی میبره
    .به خاطر همین این توهم های توطئه خیلی طرفدار داره .
    Last edited by Stream; 03-11-2013 at 04:04. دليل: تغییر سایز فونت

2. 6 کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

کلا دلایل قوی داریم که چرا مغز انسان خرافات رو دوست داره و چرا به اون سمت کشیده میشه، و این چیزها در مقاطعی هم به سود انسان بوده (جدا از مسائل Placebo ، خرافات انسان رو محافظه کار تر می کنه و انسان محافظه کار خطرات کمتری خواهد داشت). نکته جالب برای من اینه که چرا الان در قرن 21 اینطوری هستیم هنوز؟

یکی از آشنا های ما از حدود چند سال پیش یکشبه تصمیم گرفت فالگیر بشه، و یک کتاب فال خرید و رفت در سالن آرایش خواهرش شروع کرد به فالگیری، و وضعش هم خیلی خوب هست جالب اینجاست که بقیه آشناها که این رو از بچگی می شناختند الان دارن میرن پیشش فال بگیرن !

و جالب هم اینجاست که نمیشه گفت افراد خرافاتی افراد بی سواد و ترسو و نادان و ... هستند. من گفتم افراد خرافاتی رو افراد آگاهی نمی دونم ولی افراد خرافاتی زیادی وجود داشتند که انسان هایی بسیار مطرح و تاثیر گذار بودن. نمونه استیو جابز که با این همه کاری که در تکنولوژی کرد و با تمام احترامی که من شخصا برای کارهاش قائل هستم، در نهایت یک انسان خرافاتی بود که شاید همین باورهاش به خرافات باعث مرگ زودهنگامش شد.

درباره تاثیر مذهب در خرافات هم قطعا نمیشه این رو نادیده گرفت، جدا از اینکه باورهای خرافی یا شبه خرافی به عنوان پکیج هایی همراه اکثر مذاهب مطرح دنیا هست باور داشتن به اون مسائل، استاندارد های مورد نیاز ذهن برای پذیرش واقعیت های دنیا رو پایین میاره و خیلی ساده تر قبول می کنه چیزی واقعی است و اون ذهن پتانسیل پذیرش خرافات رو پیدا می کنه.

4. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bi7323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تو دنیا

12 تحلیل بعضی از مسائل خرافی و مسئله پزشکی

من خودم یه خرافات بود که میگفتن اگر عطسه کنی باید صبر بکنی ، من هم طبق عادت این کا رومیکردم ولی یه بار گفتم بزار تست کنیم اگر مشکلی پیش امد خب ، دفعه دیگه صبر میکنم برای کاری ، یه بار عطسه کردم و زود رفتم سراغ کار یکه میخواستم و دیدم هیچ مشکلی پیش نیومد.

یا بهم زدن قیچی که دعوا میشه که تست کردم و دعوا نشد و از اونجا فهمیدم نباید به هر چیزی که اطرافیان به ما میگن گوش کنیم ، متاسفانه خرافات با همه چی مخلوط شده و تا بخوای این خرافات رو بشناسی زمان میبره .

ضمن تشکر از دوست عزیزم باید بگم که بعضی از این خرافات دلیل پزشکی دارن مثل همین عطسه که گفتید، اینا را قدیمیا می گفتن اما جالب اینجا بود که دلیل اونو به کسی نمی گفتن من فکر می کنم همین مورد عطسه بخاطر اینکه بدن انسان بعد از عطسه به یه حالت - بی ثباتی -می ره و تا برگشت به حالت اولیه یه چند ثانیه ای طول می کشه! بنابراین وقتی صحبت از مسائل عطسه می شه اول از دوستان می خوام که دلیلش را بدونن بعد به اون عمل کنن - چون بزرگان ما خیرخواهی ما را می خواستن و با فکر خودشون می خواستن که ما را از بلایا دور کنن.
    دوست دارم یه مورد از این عطسه به دوستان عزیزم بگم - کسی را می شناسم که در یک لحظه چند تا عطسه می کنه ! یه روز تو این فکر بودم که اگه این بابا پشت فرمون ماشین در حال رانندگی باشه چه اتفاقی میفته؟ پس باید کمی بیشتر به این مسائل فکر کنیم.

در مورد بهم زدن قیچی هم ، فکر می کنم بدلیل اینکه اگه حواست نباشه و همینطور الکی قیچی را باز و بسته کنی شاید یه بچه ای یا کسی بر اساس بی توجهی با اون برخورد کنه و زخمی بشه واگرنه تموم آرایشگاه ها نونشون را از این راه بدست میارن !

6. 2 کاربر از bi7323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کلا دلایل قوی داریم که چرا مغز انسان خرافات رو دوست داره و چرا به اون سمت کشیده میشه، و این چیزها در مقاطعی هم به سود انسان بوده (جدا از مسائل Placebo ، خرافات انسان رو محافظه کار تر می کنه و انسان محافظه کار خطرات کمتری خواهد داشت). نکته جالب برای من اینه که چرا الان در قرن 21 اینطوری هستیم هنوز؟
    فکر نکنم آنچنان هم محافظه کار شده باشن .
    شما یک نگاه به تروریست ها و حملات انتحاری بندازی متوجه میشی که همه این حملات توسط افرادی انجام میشه که با باور به دنیایی دیگه و کشته شدن در این راه , خیلی راحت به خودشون بمب میبندن و در بین مردم خودشون رو منفجر میکنن .

یا در غرب یک زنی مثل andrea yates میاد و 5 تا بچشو میکشه و توی دادگاه میگه : ندایی شنیدم که به من میگفت بچه هات رو قربانی کن ! {نمونه اش که به طور حتم یادتون هست!}
    خرافات جلوی تفکر درست رو میگیره و تا حالا ندیدم باور به خرافات راه حل و یا راه نجاتی رو برای بشر معرفی کنه .

سیر تاریخی و نگاه به باورهای خرافی گذشته و تا الان و دیدن نتایج اونا جواب کامل و خیلی خوبی رو به ما میرسونه .

8. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

به نظر من پاک کردن صورت مسئله و رنگ کردن و توضیح یک خرافه هیچ مشکلی رو حل نمیکنه. همیشه هرکسی ادعایی خرافی کرده برای مثال احضار موجودات ماورایی، پیش قدم بودم اما هیچوقت هیچ چیزی غیر از اون چیزی که میبینیم وجود نداشته. از این پس هم اگر کسی فکر میکنم میتونه همچین کاری کنه با کمال میل دعوتش رو با یک دوربین برای این مراسم میپزیرم.
    به خدا اگه این خرافات نبود خیلی از مشکلات ما حل میشد ولی متاسفانه خیلی از افراد اونو باور میکنن
    دوستای عزیز تورو خدا فیلم های ترسناک هم نبینید. چون انسان وقتی یه صحنه رو با چشمش میبینه خیلی بیشتر روش تاثیر میذاره تا اینکه اونو بشنوه. چون وقتی میبینیش یه تصویر خیالی از اون صحنه برات درست میشه و همیشه اون صحنه جلوته و دیگه ولت نمیکنه
    مصخوصا در هنگام شب. والا یه فیلم هایی است ادم بزرگشم میترسه ولی یه بچه ده ساله نشسته اونو نگاه میکنه .
    همینه که اینقدر ترس و خرافه زیاد شده...

10. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

فکر نکنم آنچنان هم محافظه کار شده باشن .
    شما یک نگاه به تروریست ها و حملات انتحاری بندازی متوجه میشی که همه این حملات توسط افرادی انجام میشه که با باور به دنیایی دیگه و کشته شدن در این راه , خیلی راحت به خودشون بمب میبندن و در بین مردم خودشون رو منفجر میکنن .

یا در غرب یک زنی مثل andrea yates میاد و 5 تا بچشو میکشه و توی دادگاه میگه : ندایی شنیدم که به من میگفت بچه هات رو قربانی کن ! {نمونه اش که به طور حتم یادتون هست!}
    خرافات جلوی تفکر درست رو میگیره و تا حالا ندیدم باور به خرافات راه حل و یا راه نجاتی رو برای بشر معرفی کنه .

سیر تاریخی و نگاه به باورهای خرافی گذشته و تا الان و دیدن نتایج اونا جواب کامل و خیلی خوبی رو به ما میرسونه .
    حرف شما درسته ولی مثال نفض ردی بر کلیت مسائل انسانی/اجتماعی نیست. خود شما هم گفتید ترس در ترویج خرافات نقش داره و ترس از ناشناخته ها ارتباط مستقیم داره با رفتار محتاطانه و محافظه کارانه. قطعا یه عده هم هستند که کار متفاوتی می کنند (البته به نوعی میشه حتی اون رفتار رو هم یک کار محافظه کارانه دونست، چون باهاش سعی می کنن مطلقا آینده جاودان خودشون رو تضمین کنن). حرفی که من می زدم درباره دلایل تاریخی/تکاملی قضیه بود، این مسائل بسیار جدید هستن و نقشی در تکامل این قضایا نداشتن.

به خدا اگه این خرافات نبود خیلی از مشکلات ما حل میشد ولی متاسفانه خیلی از افراد اونو باور میکنن
    دوستای عزیز تورو خدا فیلم های ترسناک هم نبینید. چون انسان وقتی یه صحنه رو با چشمش میبینه خیلی بیشتر روش تاثیر میذاره تا اینکه اونو بشنوه. چون وقتی میبینیش یه تصویر خیالی از اون صحنه برات درست میشه و همیشه اون صحنه جلوته و دیگه ولت نمیکنه
    مصخوصا در هنگام شب. والا یه فیلم هایی است ادم بزرگشم میترسه ولی یه بچه ده ساله نشسته اونو نگاه میکنه .
    همینه که اینقدر ترس و خرافه زیاد شده...
    فیلم ترسناک دیدن باعث ایجاد خرافات نمیشه (و اون فیلم ها رو هم قرار نیست بچه 10 ساله ببینه).

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

با قرار نیست شما چیزی درست نمیشه فعلا که بچه ها کنجکاو میشن و میبینن
    رو چه این حرفو میزنی دوست عزیز. اتفاقا همین فیلما با عث ایجاد خرافه میشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

با قرار نیست شما چیزی درست نمیشه فعلا که بچه ها کنجکاو میشن و میبینن
    رو چه این حرفو میزنی دوست عزیز. اتفاقا همین فیلما با عث ایجاد خرافه میشه.
    وظیفه پدر و مادر هست که اجازه ندن فیلمی که روش نوشته برای افراد بالای 18 سال هست رو بچه 10 ساله ببینه. این رو در تاپیک غرب هم بحث کردیم با یکی از دوستان درباره بازی هایی که محدودیت سنی دارند.

هیچ رابطه علت و معلولی بین دو پدیده وجود نداره مگه اینکه نشون داده بشه وجود داره. من مطالعه ای ندیدم که نشون بده فیلم های ترسناک با ایجاد خرافات رابطه علت و معلولی دارند. اگه من ادعا کنم خوردن پیاز با خرافات ارتباط داره بار استدلالی ادعام همونقدره که بگم فیلم ترسناک با خرافات ارتباط داره (و چنین ادعاهای قبل از تایید علمی قضیه، دقیقا تعریف خرافات هستند). چیزی که به نظر میاد درست باشه اینه که اون افرادی که خرافاتی هستند و خرافات رو به سادگی می پذیرند بیشتر تحت تاثیر این فیلم ها قرار می گیرند.

14. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

اجنه و ارواح و ... هم جزء خرافات محسوب میشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

اجنه و ارواح و ... هم جزء خرافات محسوب میشه؟

معلومه که میشه بیشتر بحث ما هم سر همین اجنه و ارواحه...

17. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •