تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 11 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 106

نام تاپيک: بـحـث - غرب و حقیقت در سایه

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سعید جان شما به جوابی که خواستی نمیرسی . مسائل اجتماعی مثل علوم تجربی دیگه مثل فیزیک نیست که شما مولفه های مطلق برای سنجش داشته باشی . بله عالمان حوزه علوم انسانی تمام تلاششون رو می کنن که بتونن معیار های ثابتی رو بدست بیارن ولی تا امروز که من با شما صحبت میکنم خیلی کم هستن شاخص هایی که سرشون توافق باشه. نهایت این شده که علم به دو بخش ارتدوکس و هترودکس تقسیم شد و ارتدوکس اون بخشی ازعلم شد که قالب هست. مثلا لیبرالیسم بعنوان دیدگاه قالب در علم اقتصاد مطرح هست و اگر من بعنوان یک اقتصاددان بگم معیار مثلا عدالت اینه دارم از منظر ارتدوکسی علمم میگم. وگرنه مکاتب دیگر نظرات متفاوتی دارند که خیلی هاشون معتبر هستن .

اگر خیلی زور بزنیم میتونیم دو معیار ثابت برای تعیین ضرر مطرح کنیم. یکی معیارهایی که مربوط به علوم تجربی دیگر هستند. مثلا مثال تغذیه که دوستمون گفتن . اگر پر خوری باشه خب علم پزشکی میگه ضرر داره و شکی درش نیست .غرب و شرق هم نداره. دومی هر شرایطی که جبرا بر جامعه حاکم باشه و تغییر فرهنگ در اون زمینه ناسازگار با شرایط باشه. یک مثال انتزاعی میزنم : فرض کن در کشوری با آب و هوای سرد زندگی می کنید . بعد فرهنگ پوشش نیمه عریان غربی رو بخواید الگو بگیرید ! خب مشخصا ضرر هست ! اینقدر این موارد کم و غیر عقلائی هست که کمتر دیده میشه. مثال ملموسش در کشور ما قضیه کشف حجاب هست. ما در جامعه ای با بافت مسلمان زندگی میکنیم ولی رضاشاه بدون در نظر گرفتن این شرایط جبرا میخواد حجاب رو ممنوع کنه ! خب این عقلائی نیست. همین حذف حجاب اگر با تغییر باورهای مردم رخ بده دیگه ضرر نیست ... حالا چه چیزهایی هست که در مردم یک جاکمعه تغییر ناپذیر باشه ؟! تقریبا هیچی ...

همونطور که گفتم باید ببینید وقتی ما چیزی رو از غرب وارد کردیم ایا کامل اینکارو کردیم ؟ آیا لوازم این واردات رو داریم ؟ طرز تفکر ما هم سازش پیدا کرده با این واردات یا نه ... ضرر اینجاهاست .

2. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سعید جان شما به جوابی که خواستی نمیرسی .

مسائل اجتماعی مثل علوم تجربی دیگه مثل فیزیک نیست که شما مولفه های مطلق برای سنجش داشته باشی . بله عالمان حوزه علوم انسانی تمام تلاششون رو می کنن که بتونن معیار های ثابتی رو بدست بیارن ولی تا امروز که من با شما صحبت میکنم خیلی کم هستن شاخص هایی که سرشون توافق باشه. نهایت این شده که علم به دو بخش ارتدوکس و هترودکس تقسیم شد و ارتدوکس اون بخشی ازعلم شد که قالب هست. مثلا لیبرالیسم بعنوان دیدگاه قالب در علم اقتصاد مطرح هست و اگر من بعنوان یک اقتصاددان بگم معیار مثلا عدالت اینه دارم از منظر ارتدوکسی علمم میگم. وگرنه مکاتب دیگر نظرات متفاوتی دارند که خیلی هاشون معتبر هستن .

اگر خیلی زور بزنیم میتونیم دو معیار ثابت برای تعیین ضرر مطرح کنیم. یکی معیارهایی که مربوط به علوم تجربی دیگر هستند. مثلا مثال تغذیه که دوستمون گفتن . اگر پر خوری باشه خب علم پزشکی میگه ضرر داره و شکی درش نیست .غرب و شرق هم نداره. دومی هر شرایطی که جبرا بر جامعه حاکم باشه و تغییر فرهنگ در اون زمینه ناسازگار با شرایط باشه. یک مثال انتزاعی میزنم : فرض کن در کشوری با آب و هوای سرد زندگی می کنید . بعد فرهنگ پوشش نیمه عریان غربی رو بخواید الگو بگیرید ! خب مشخصا ضرر هست ! اینقدر این موارد کم و غیر عقلائی هست که کمتر دیده میشه.

مثال ملموسش در کشور ما قضیه کشف حجاب هست. ما در جامعه ای با بافت مسلمان زندگی میکنیم ولی رضاشاه بدون در نظر گرفتن این شرایط جبرا میخواد حجاب رو ممنوع کنه ! خب این عقلائی نیست. همین حذف حجاب اگر با تغییر باورهای مردم رخ بده دیگه ضرر نیست ... حالا چه چیزهایی هست که در مردم یک جاکمعه تغییر ناپذیر باشه ؟! تقریبا هیچی ...

همونطور که گفتم باید ببینید وقتی ما چیزی رو از غرب وارد کردیم ایا کامل اینکارو کردیم ؟ آیا لوازم این واردات رو داریم ؟ طرز تفکر ما هم سازش پیدا کرده با این واردات یا نه ... ضرر اینجاهاست .
    میدونم سوالم جواب نداره برا همینم پرسیدم.

این توضیحات درسته ولی نه به خاطر اینکه مولفه های مطلق نداریم یا چیزایی شبیه این، بلکه به خاطر انسان و اینکه انسان میتونه رفتارهای یکسانی در شرایط یکسان از خودش بروز نده! وگرنه بیشتر بخش های علوم انسانی مثل علوم تجربی قابل اندازه گیری و فرمول نویسی هستن. جدا از این، معیار های یک زندگی خوب اینطور نیست که نشه انتخاب کرد بلکه روش هایی وجود داره که خیلی راحت میشه اینکار رو کرد. برای مثال یک فرد مذهبی امکان داره یکی از معیارهاش این باشه برای زندگی خوب که بتونه با آسودگی عبادت کنه و یا atheist معیارش این باشه که بتونه در مورد موضوعات مورد علاقه اش کتاب بنویسه. حالا درسته اینجا واکنش ها و خواسته ها متفاوت هست اما میشه همه ی اینها رو در کلیتی به نام آزادی در بیان عقیده مجتمع کرد. ضمن اینکه اگر چنین امکانی وجود نداره پس سازمان ملل بر چه اساسی گزارش میده در رابطه با سطح رفاه جوامع؟!

در مثال های قسمت سوم انسان یک ماشین احمق فرض شده. این مثال ها نمیتونه درست باشه چون تناسبی با واقعیت نداره.

البته در مثال کشف حجاب شما باید یک گذری به تاریخ بزنید و دلایلش رو مطالعه کنید و بعد به این سادگی اضهار نظر کنید. کشف حجاب دلایل زیادی داشت که من به دوتاش اشاره میکنم. یکی اینکه اکثر ترور ها با چادر و صورت پوش زنانه انجام میشد! و دوم اینکه زمینه ی ورود خانوم ها به جامعه رو محیا میکرد. ببینید از زمان کودتای رضاشاه تا تاج گذاریش فاصله ای 4 ساله وجود داره که در این فاصله به واسطه ی اینکه تونست در ایران امنیت بوجود بیاره و ایران رو از اون شرایط بحرانی خارج کنه (عملن ایرانی وجود نداشت!) مدرس، مصدق، ملک الشعرا بهار، کازرونی، اسکندری و ... و تجار، روحانیون، مجلس و بازاریون و ... که از تمام طیف های جامعه بودن و بزرگان جامعه ازش حمایت کردن پس اینظورام که شما میفرمایین نبوده ضمن اینکه شرایط بحرانی ایران یک دیکتاتوری و قدرت مرکزی رو برای مدتی کوتاه میطلبید و البته من هم موافقم و نباید ادامه پیدا میکرد این دیکتاتوری.
    اینه که ما نیایم و فقط فیلم کلاه پهلوی رو ببینیم و مطالبی که آقای سلیمی نمین سعی دارن ترویج بدن در جامعه رو مطالعه کنیم و کمی هم نظرات مخالف رو ببینیم. بیشتر از این نمیشد توضیح بدم به خاطر شرایطی که انجمن داره و ارشاد مدام فشار میاره.

اما من معتقدم به تاثیراتی که برای ما و منافع ملی ما که در نتیجه در زندگی مردم تاثیر مستقیم خواهد گذاشت باید توجه کرد. بالاخره هر امپولی دردی هم داره اما همین آمپول بدن رو از مرگ و بیماری نجات میده!

شاید یک سری موارد و گزینه های خوب در خارج از ایران وجود داشته باشه که بتونه باعث پیشرفت و تغییر مثبت در زندگی ایرانی ها بشه .
    ولی یک مشکلی اینجا وجود داره و اون هم اینه که خیلی ها هنوز به اون ظرفیت مورد نیاز برای دستیابی و رسیدن به راه و روش غربی نرسیدن . عدم ظرفیت مناسب در افراد جامعه و فرهنگ سازی نادرست میتونه از اون تغییری که قراره بار مثبت داشته باشه به ما نتیجه معکوس بده .

این که بیایم انتخاب کنیم ورود چه فرهنگی میتونه خوب باشه و کدام یکی میتونه بد باشه در حال حاضر زیاد جوابگو نیست .
    چون که بینش و دیدگاه و ظرفیت های خیلی از مردم جامعه ایران به اون حد لازم نرسیده . دلایل مختلفی داره که میتونه از ایدئولوژِی افراد جامعه باشه یا آموزش های اشتباه در مدارس و خانواده .

شاید خیلی موارد خوب باشن که جامعه غرب رو به جلو رانده باشه و از دلایل پیشرفت اونا باشه .
    ولی به محض ورود به ایران بار منفی بوجود بیاره .
    تا موقعی که زیرساخت های مناسب فکری و فرهنگی توی ایران آماده نشه نمیشه مطمئن بود که کدامیک از این موارد میتونه پاسخگوی نیاز جامعه باشه و اضافه کردن کدوم میتونه مثبت و کدوم یک منفی باشه .
    من معتقدم اون پیشرفتی که تا به امروز هم داشتیم همه به واسطه ی غرب بوده.
    در مورد ظرفیت باید نگاهی بندازیم به تاریخ غرب و مواجهه ی اون با جریان تجدد و مدرنیته که من فکر نمیکنم کسی اومده باشه مثلن بستری اماده کرده باشه و یا اگاهی جامعه رو بالا بده باشه و بعد این جریان بیاد. اصلن اینطور نبوده بلکه دقیقن برعکس، جریان مدرنیته و تجدید بود که افکار انسان های غربی رو عوض کرد نسبت به همه چیز و همین الان هم این جریان ادامه داره. برای چیزی که جدید هست نمیشه فرهنگ سازی و ... کرد.

شما گفتی اینکه بیایم و انتخاب کنیم اما در بحث فرهنگ اصلن انتخاب دست من و شما یا دولت در یک جامعه نیست بلکه این عموم مردم هستن که فرهنگ رو با عقایدشون میسازن و تغییر میدن! و دقیقن برای همین هم هستش که جریان مدرنیته اینقدر فراگیر شده.
    Last edited by Saeed Dz; 19-10-2013 at 22:55.

4. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

میدونم سوالم جواب نداره برا همینم پرسیدم.

این توضیحات درسته ولی نه به خاطر اینکه مولفه های مطلق نداریم یا چیزایی شبیه این، بلکه به خاطر انسان و اینکه انسان میتونه رفتارهای یکسانی در شرایط یکسان از خودش بروز نده! وگرنه بیشتر بخش های علوم انسانی مثل علوم تجربی قابل اندازه گیری و فرمول نویسی هستن. جدا از این، معیار های یک زندگی خوب اینطور نیست که نشه انتخاب کرد بلکه روش هایی وجود داره که خیلی راحت میشه اینکار رو کرد. برای مثال یک فرد مذهبی امکان داره یکی از معیارهاش این باشه برای زندگی خوب که بتونه با آسودگی عبادت کنه و یا atheist معیارش این باشه که بتونه در مورد موضوعات مورد علاقه اش کتاب بنویسه. حالا درسته اینجا واکنش ها و خواسته ها متفاوت هست اما میشه همه ی اینها رو در کلیتی به نام آزادی در بیان عقیده مجتمع کرد. ضمن اینکه اگر چنین امکانی وجود نداره پس سازمان ملل بر چه اساسی گزارش میده در رابطه با سطح رفاه جوامع؟!

در مثال های قسمت سوم انسان یک ماشین احمق فرض شده. این مثال ها نمیتونه درست باشه چون تناسبی با واقعیت نداره.

البته در مثال کشف حجاب شما باید یک گذری به تاریخ بزنید و دلایلش رو مطالعه کنید و بعد به این سادگی اضهار نظر کنید. کشف حجاب دلایل زیادی داشت که من به دوتاش اشاره میکنم. یکی اینکه اکثر ترور ها با چادر و صورت پوش زنانه انجام میشد! و دوم اینکه زمینه ی ورود خانوم ها به جامعه رو محیا میکرد. ببینید از زمان کودتای رضاشاه تا تاج گذاریش فاصله ای 4 ساله وجود داره که در این فاصله به واسطه ی اینکه تونست در ایران امنیت بوجود بیاره و ایران رو از اون شرایط بحرانی خارج کنه (عملن ایرانی وجود نداشت!) مدرس، مصدق، ملک الشعرا بهار، کازرونی، اسکندری و ... و تجار، روحانیون، مجلس و بازاریون و ... که از تمام طیف های جامعه بودن و بزرگان جامعه ازش حمایت کردن پس اینظورام که شما میفرمایین نبوده ضمن اینکه شرایط بحرانی ایران یک دیکتاتوری و قدرت مرکزی رو برای مدتی کوتاه میطلبید و البته من هم موافقم و نباید ادامه پیدا میکرد این دیکتاتوری.
    اینه که ما نیایم و فقط فیلم کلاه پهلوی رو ببینیم و مطالبی که آقای سلیمی نمین سعی دارن ترویج بدن در جامعه رو مطالعه کنیم و کمی هم نظرات مخالف رو ببینیم. بیشتر از این نمیشد توضیح بدم به خاطر شرایطی که انجمن داره و ارشاد مدام فشار میاره.

اما من معتقدم به تاثیراتی که برای ما و منافع ملی ما که در نتیجه در زندگی مردم تاثیر مستقیم خواهد گذاشت باید توجه کرد. بالاخره هر امپولی دردی هم داره اما همین آمپول بدن رو از مرگ و بیماری نجات میده!
    سعید جان مخالفم باهات !

اولا یک تناقض در گفتارت اینکه گفتی انسان در شرایط یکسان رفتار غیر یکسان داره. دقیقا بعدش گفتی در علوم انسانی عموما فرمول نویسی و اندازه گیری مطرح هست. این دوتا در مقابل هم هستن. در فیزیک همیشه دو جسم در فاصله ای معین نیروی گرانشی معینی بهم وارد میکنن. بنابراین فرموله کردن این رفتار بدون هیچ مشکلی ممکن میشه. ولی اگر هر دفعه گوی ها نیروهای متفاوتی بهم وارد کنن (رفتاری غیر یکسان در شرایط یکسان) دیگه فرمول نویسی ممکن هست ؟ معلومه که نه ... مشکل علوم اجتماعی و انسانی همینه. بهتره بازش نکنیم واقعا بحث منحرف میشه. اقتصاد پره از مدل های ریاضی ولی اینها با یکسری ملاحظات خاصی هست و اصل قضیه اینه که همشون نسبی هستن . عموما بر پایه دیدگاه ارتودکسی هستن. اگر دیدگاه غالب علم اقتصاد عوض بشه دیگه مدل ها کاملا عوض میشه در طول تاریخ هم چندین بار این تغییر رفتارهای اجتماعی بروز پیدا کرده ...

مثال قسمت سوم گفتم عقلائی نیست ولی انتزاعی هست . خواستم بگم معیارت مطلق باشه میتونی ضرر رو تعیین کنی.

در مورد کشف حجاب قصدم بحث راجع به کشف حجاب نبود. بعنوان مثال آوردم. هدف مثال این بود که نشون بدم چیزی که لوازمش وجود نداشت وارد جامعه شد و نتیجش جز ضرر نبود. حالا اینکه زیر چادر ترو میکردن و اینا ربطی به بحث نداره. این آقایونی که اسم بردی دیداه خودشون رو مطرح کردن و موافق با دیدگاه اینها بود و گفتن کار خوبیه. ولی جامعه قبول نداشت.

باز هم میگم پاسخی برای سوالت وجود نداره. به هر حال من منتظرم دوستان یک نمونه محسوس و تجربه شده برای پاسخت سوالت بیارن و من نشون بدم که ضرر ناشی از نبود لوازم بوده نه وارد کردن چیزی از غرب ...

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سعید جان مخالفم باهات !

اولا یک تناقض در گفتارت اینکه گفتی انسان در شرایط یکسان رفتار غیر یکسان داره. دقیقا بعدش گفتی در علوم انسانی عموما فرمول نویسی و اندازه گیری مطرح هست. این دوتا در مقابل هم هستن. در فیزیک همیشه دو جسم در فاصله ای معین نیروی گرانشی معینی بهم وارد میکنن. بنابراین فرموله کردن این رفتار بدون هیچ مشکلی ممکن میشه. ولی اگر هر دفعه گوی ها نیروهای متفاوتی بهم وارد کنن (رفتاری غیر یکسان در شرایط یکسان) دیگه فرمول نویسی ممکن هست ؟ معلومه که نه ... مشکل علوم اجتماعی و انسانی همینه. بهتره بازش نکنیم واقعا بحث منحرف میشه. اقتصاد پره از مدل های ریاضی ولی اینها با یکسری ملاحظات خاصی هست و اصل قضیه اینه که همشون نسبی هستن . عموما بر پایه دیدگاه ارتودکسی هستن. اگر دیدگاه غالب علم اقتصاد عوض بشه دیگه مدل ها کاملا عوض میشه در طول تاریخ هم چندین بار این تغییر رفتارهای اجتماعی بروز پیدا کرده ...

در مورد کشف حجاب قصدم بحث راجع به کشف حجاب نبود. بعنوان مثال آوردم. هدف مثال این بود که نشون بدم چیزی که لوازمش وجود نداشت وارد جامعه شد و نتیجش جز ضرر نبود. حالا اینکه زیر چادر ترو میکردن و اینا ربطی به بحث نداره. این آقایونی که اسم بردی دیداه خودشون رو مطرح کردن و موافق با دیدگاه اینها بود و گفتن کار خوبیه. ولی جامعه قبول نداشت.

باز هم میگم پاسخی برای سوالت وجود نداره. به هر حال من منتظرم دوستان یک نمونه محسوس و تجربه شده برای پاسخت سوالت بیارن و من نشون بدم که ضرر ناشی از نبود لوازم بوده نه وارد کردن چیزی از غرب ...
    همچین تناضی وجود نداره و اشتباه از شما بوده که کلمه ی "وگرنه" که معنیش میشه در غیر این صورت رو جا انداختی.
    به خاطر انسان و اینکه انسان میتونه رفتارهای یکسانی در شرایط یکسان از خودش بروز نده! وگرنه بیشتر بخش های علوم انسانی مثل علوم تجربی قابل اندازه گیری و فرمول نویسی هستن.
    اون ملاحضاتی که شما میگی همه به خاطر انسان هستش که همونطور که قبلن گفتم در شرایط یکسان میتونه رفتار های متفاوتی بروز بده.

من هم خواستم بگم اینطور نبود که رضا شاه و تصمیماتش فقط یکجانبه باشه و کسی نباشه ازش حمایت کنه. بازاری ها، روحانیون و ... اگر عموم مردم نیستن پس کی هستن؟! اینکه امروز میخوان واقعیت مخالفت روحانیون با شاه رو زیر مسائلی این چنینی پنهان کنن یه بحث دیگه هستش که اینجا نمیشه بهش پرداخت. در ضمن اگر رضا شاه و افکارش مورد پسند مردم نبود هیچوقت وقتی جسدش به ایران باز میگرده اون حجم از مردم به استقبالش نمیرفتن. بهتره کمی بیشتر مطالعه کنیم در مورد این موارد!

بله دقیقن کسی نمیتونه هیچ موردی رو نام ببره و اساسن هم من همین سوال رو پرسیدم تا نشون بدم خیلی از مواردی که گفته میشه و تبلیغ میشه بر ضد غرب و چیزی که از غرب وارد ایران شده واقعیت نداره و فقط تخریب هستش.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من متوجه نشدم !

الان این جمله که من مینویسم رو معادل دو جمله ی خودت میدونی ؟ ::

انسان در شرایط یکسان رفتارهای متفاوت دارند که اگر اینطور نبود بسیاری از بخش های علوم انسانی قابل مدل سازی ریاضی نمی بود .

پاسخ بده تا ادامه بدم ...

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در ضمن اگر رضا شاه و افکارش مورد پسند مردم نبود هیچوقت وقتی جسدش به ایران باز میگرده اون حجم از مردم به استقبالش نمیرفتن. بهتره کمی بیشتر مطالعه کنیم در مورد این موارد!
    نمی شه از روی استقبال مردم از یه قدرت برتر یا شخص اول کشور تشخصی داد که مورد پسند مردم هست یا مورد پست مردم نیست . استقبـال های زیادی از طرف همـون مردم در

طول تاریخ از افراد مخالف رضاشاه چه در گذشته دور چه در گذشته نه چندان دور انجام شده.. پس نمیشه از روی چنین برخورد هایی میزان رضایت مردم از یه شخص رو برآورد کرد بهتره

رو جمله بندی هامون بیشتر دقت کنیم !

9. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من متوجه نشدم !

الان این جمله که من مینویسم رو معادل دو جمله ی خودت میدونی ؟ ::

انسان در شرایط یکسان رفتارهای متفاوت دارند که اگر اینطور نبود بسیاری از بخش های علوم انسانی قابل مدل سازی ریاضی نمی بود .

پاسخ بده تا ادامه بدم ...
    انسان در شرایط یکسان میتونه رفتار های یکسان و یا متفاوتی از خودش بروز بده و برای همین هستش که گفته میشه نمیشه برای قسمت هایی از علوم انسانی فرمول نویسی کرد. در غیر این صورت یعنی اگر انسان رفتارهای مشابهی در شرایطی یکسان از خودش بروز میداد برای بیشتر قسمت های علوم انسانی هم میشد فرمول نویسی کرد.
    یعنی مشکل اساسی انسان هستش و من اینو گفتم.

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بازی های کامپیوتری با خشونت بالا و تلقین رفتار نامناسب با این بازی ها ...
    Last edited by کاربر شماره ی یک; 21-10-2013 at 16:20.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

انسان در شرایط یکسان میتونه رفتار های یکسان و یا متفاوتی از خودش بروز بده و برای همین هستش که گفته میشه نمیشه برای قسمت هایی از علوم انسانی فرمول نویسی کرد. در غیر این صورت یعنی اگر انسان رفتارهای مشابهی در شرایطی یکسان از خودش بروز میداد برای بیشتر قسمت های علوم انسانی هم میشد فرمول نویسی کرد.
    یعنی مشکل اساسی انسان هستش و من اینو گفتم.
    اوکی ... جمله ی قبلیت یه مفهوم دیگه داشت . به هر حال پس اگر پذیرفتی که رفتار انسان در شرایط یکسان متفاوت هست یعنی نسبی بودن مسائل اجتماعی رو هم پذیرفتی دیگه ... وقتی نسبی هست تعیین ضرر و فایده هم سخت میشه ...

بازی های کامپیوتری با خشونت بالا و تلقین رفتار نامناسب با این بازی ها ...
    جدای از رفتار نامناسب که باید تعریف کنید یا مصداق بیارید ،

اگر بازی رایانه ای رو یک محصول کاملا غربی که نشات گرفته از فرهنگ اونا باشه رو بپذیریم (که من فکر میکنم اینطور نیست) باز باید دقت کرد هر بازی رایانه ای با توجه به معیارهایی که توسط کارشناسان مربوط به این حوزه تعیین میشه از نظر سنی رتبه بندی میشه. بله در ایران وقتی بچه ی 9 ساله call of duty بازی میکنه خیلی مضرر هست براش. بنابراین حرف من مبنی بر اینکه محصول یا فرهنگ وارد شده بدون لوازمش وارد شده اینجا هم مصداق داره. اگر ما این معیار های رتبه بندی رو رعایت میکردیم و تربیت خانوادگی جوری بود که والدین نظارت میکردن بر بازی هایی که فرزندانشون انجام میدن ، مطمئنا مضرراتش شامل حال ما نمیشد ... موافقید ؟

13. 4 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اگر بازی رایانه ای رو یک محصول کاملا غربی که نشات گرفته از فرهنگ اونا باشه رو بپذیریم (که من فکر میکنم اینطور نیست) باز باید دقت کرد هر بازی رایانه ای با توجه به معیارهایی که توسط کارشناسان مربوط به این حوزه تعیین میشه از نظر سنی رتبه بندی میشه. بله در ایران وقتی بچه ی 9 ساله call of duty بازی میکنه خیلی مضرر هست براش. بنابراین حرف من مبنی بر اینکه محصول یا فرهنگ وارد شده بدون لوازمش وارد شده اینجا هم مصداق داره. اگر ما این معیار های رتبه بندی رو رعایت میکردیم و تربیت خانوادگی جوری بود که والدین نظارت میکردن بر بازی هایی که فرزندانشون انجام میدن ، مطمئنا مضرراتش شامل حال ما نمیشد ... موافقید ؟
    مصداقش خشونت.

کشت و کشتار دقیقا واسه چه رده ی سنی مناسبه ؟

این بازیها کارکرد مثبتش برای ما چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •