دادا لپ تاپایی که نشون دادی افتضاح بودنا
خوب رو دو ملیون......................
اخه دو میون که نمیشه اگه خیلی با گرافیک کار داری من یه لپ تاپ ده ملیونی بهت پیشنهاد میکنم
razer blade
ولی z500 هاردش بیشتره تا e530 هاااااااااااااااااااااااا اااااا![]()
دادا لپ تاپایی که نشون دادی افتضاح بودنا
خوب رو دو ملیون......................
اخه دو میون که نمیشه اگه خیلی با گرافیک کار داری من یه لپ تاپ ده ملیونی بهت پیشنهاد میکنم
razer blade
ولی z500 هاردش بیشتره تا e530 هاااااااااااااااااااااااا اااااا![]()
ممنون ولی ازاین مارک زیادخوشم نمیاد خواهرزادم داره چندان راضی نیس![]()
دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم 5755 سی پیو نسل دوم هستش درحالی که سی پی یو های نسل چهار وارد بازار شده
و در مورد حجم هارد هم که میگین z500 بیشتره فک نکنم حجم هارد بتونه مسئله مهمی در لپتاپ باشه در حالی که با یه هارد اکسترنال این قضیه رفع میشه!
شاید مدلی که خواهرزادت داره مدل ضعیفیه.به نظر من در حال حاضر ایسر یکی از برندهای خوب برای خرید لپ تاپ هست چون لپ تاپهای جدیدش در کنار مشخصات قوی و خوبی که دارن قیمتشونم مناسبتره.
نیدونم احتمالا
به هرحال ممنون ازهمه دوسای عزیز![]()
اگه می تونی تا حدود 2،400 برا لپ تاپ بدی Lenovo Essential G500/i7/ram 8G/H.D.D 1TB/radeon hd 8750M 2G/15.6 Hnch
زیر 2 میلیون: Lenovo Essential G580 i5/Ram 4/H.D.D 500/Nvidia Geforce GT630M 2G/15.6
اینا دو نمونه دیگه از برند لنوو با گرافیک خوب هست.
من خودم هم تصمیم به خرید دارم ولی صبر کردم ببینم چی پیش میاد فعلاً عجله ای ندارم. دو سه هفته ای صبر می کنم ببینم تکلیف مذاکرات و تحریم ها چی میشه.
پس با این حساب باید منم صبرکنم ببینم چی میشه
مرسی دوس عزیز بابت راهنمایی
چند تا لپ تاپ پیشنهاد بدین تا ۱۷۵۰ مرسی
من لپ تاپ لنوو G580 i5 3230M/ RAM 4G/HDD 500/ GEFORCE GT635M 2G رو به قیمت 1،850،000 خریدم. فروشندش می گفت 580 قدیمی شده G500 رو بخر. اما امان از دست ما پسرها اگه از چیزی خوشمون بیاد تا آخر پای همون وایمیسیم. الآن هم ازش کاملاً راضیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)