داداش من دارم از جنبه روان شناسیش نگاه می کنم نه سخت افزاریش
شما عنوان تاپیک رو نگاه کن اشاره کرده به Asus G750 . یعنی دلم با اونه . اگر عنوان تاپیک رو می نوشت " مشاوره خرید لپ تاپ حدود 8 میلیون " قضیه فرق می کرد . الان اگه یه جورایی مجبورش کنیم بره MSI GT70 رو بخره بعد دلش واسه اون Asus G750 لک بزنه ته دلش مارو نفرین می کنه

( شوخی ! ولی کلا ناراحت می شه ! )
لذا من هم دارم یه جوری مشاوره می دم که نه سیخ بسوزه نه کباب ! نه کاربر رو به سمت خاصی هدایت کنم نه کلا گمراهش کنم !!!! ( فعلا که فکر کنم گیجش کردم

)
این دوستمونم که نمی خواد حرفه ای اورکلاکینگ کنه ! می خواد بازی کنه یه لپ تاپی داشته باشه که در نوع خودش تک باشه داره تا حالا قیمت رو تا 10 تومنم بالا برده ! شاید یه دفعه رفت Razer Blade خرید که سبک تره ولی سخت افزار گرافیک و CPU پایین تری داره . سلیقه ایه !
به هر حال اونور آبم مثل ما . درسته حقوق اونوری ها بالاست قیمت ها پایین ولی مالیات بالا ( 40 % !!!! ) و قدرت خرید مردم محدود . لذا سعی می کنن اقتصادی خرید کنن و الا همه مثل ما ایرانی ها می رفتن لپ تاپ گیمینگ می خریدن نیازی نبود لپ تاپ ارزون بخرن . باید دست خریدار رو باز گذاشت .
اینکه بگیم فلان قطعش بالاتره دلیل خوبی نیست . اصل سلیقست .
لدا با توجه به سلیقه دوستمون توضیح دادم توجیهشون کردم اگر دلش با Asus هست حواسش به MSI باید اینا رو بدونه :
1 - بیشتر سخت افزار ها بیش از حد نیازن :
احتیاجی به رم 32 گیگ نیست !!!!! اگر احتیاج شد بعدا هم می شه سفارش داد
احتیاج به هارد با سرعت 900 مگابایت بر ثانیه نیست !!!!! خیلی خیلی خیلی بیشتر از حد نیازه و فقط به درد Benchmark می خوره .
احتیاجی به مودم وایرلس Killer نیست . آخه حتما که آدم نباید بیاد با وایرلس به تلویزیون وصل بشه بازی کنه ؟ خوب Hdmi وصل می کنه .
ولی اگر رفت MSI GT70 با گرافیک GTX 770M خرید و دید Asus G750 با گرافیک GTX 780M بهتر عمل می کنه ، با اینکه تفاوتشون زیاد نیست ولی دلش رو می زنه چون از اول انتخابش روی Asus G750 بوده .
گارانتی هم عامل مهمیه .
این نکات رو باید بدونه
گیمر های حرفه ای هم سعی می کنن قطعات مارک رو بخرن صرفا به دلیل زیبایی و راحتی ! میبینی طرف کیس رو مارک ROG می خره LED قرمز روش می زاره خشن تر به نظر بره . مادر بورد های مخصوص گیمینگ مثل همین مارک ROG بیشتر شبیه هیولا هستن تا مادربورد ! به همین لپ تاپ Asus G750 هم دقت کنین طراحی تحسین بر انگیزشو می فهمین .
چندین ساله که Alienware M17 داره پر فروش ترین لپ تاپ گیمینگ می شه صرفا به دلیل مارک و ظاهر عجیب . حتی MSI هم به فکر افتاده و برای جبران نقض ظاهر ساده تر لپ تاپ هاش نسخه Dragon Edition رو زده .
اگر قرار به گول خوردنه ، پس بقیه کشور های دنیا هم که دستشون برا خرید بازه دارن گول می خورن