دوستان gtx 650 ti boost رو گرفتم .
یه سیم داخلش هست که یک سر مشکی داره که به کارت گرافیک میخوره و سر دیگرش 2 تا سوکت سفید داره این رو باید به کجا بزنم ؟
آیا حتما باید زده بشه و ...
ممنون
دوستان gtx 650 ti boost رو گرفتم .
یه سیم داخلش هست که یک سر مشکی داره که به کارت گرافیک میخوره و سر دیگرش 2 تا سوکت سفید داره این رو باید به کجا بزنم ؟
آیا حتما باید زده بشه و ...
ممنون
اون تبدیل برق 6 پین هست که دو تا ide رو میکنه یه 6 پین.تا جای ممکن نباید ازش استفاده کرد.
شما که پاورت 585 هست یدونه 6 پین داره از همون استفاده کن به خود کارت یخوره.
ممنون همین کار رو کردم
راستی یه سوال قبلا مانیتور 17 داشتم این هرتز روی 85 بود الان فقط 59 و 60 داره این واسه چیه ؟ آیا ضعیف شده؟ یه توضیحی بدید ممنونم
و سوال بعدی که چطور بفهمم بازی رو داره با چند فریم اجرا میکنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
iهرتز مانیتور بستگی به خود مانیتور داره و وقتی شما مانیتور رو عوض میکنی طبیعی هست که عوض میشه.
هرتز هر چی بیشتر اشه یعنی مانیتور تو یه ثانیه تصویر بیشتری میتونه نشون بده.مثلاً مانیتور 85 هرتز تو هر ثانیه 85 تصویر نشون میده.
البته همون 60 کافیه و بیشترش الکی زیاده.
با اشتفاده از نرم افزار fraps
اهان
این عکس رو ببینید در دور لباس خط خط هایی قرار داره و لباس یک دست نیست این دلیلش چیه ؟ از خود بازیه ؟ یا گرافیکه ؟
چون من در مانیتور 17 هم همین مشکل رو که در 22" بود با کارت 9500 GT ddr2 داشتم و با Gtx 650 هم به همین صورته
میخوام بدونم دلیلش چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by pedram9; 11-09-2013 at 16:16.
اگه اشتباه نکنم بازی pes هست به خاطر اینه که رزولوشن رو حداکثر نزاشتین.از داخل پوشه بازی گزینه setting رو باز کنین و رزولوشن رو حد اکثر بزارین.
چرا روی فول اچ دی هست روی رزولوشن اصلی مانیتور .
درون بازی این مشکل نیست اما در اون قسمت و ادیت اینطوریه
باید از بازی باشه دلیل دیگه ای نداره.
من با کارت گرافیک 4670 DDR5 512MB دارم اسپیلینتر سل بلک لیست با اون گرافیکش روی مدیوم رِوووون بازی میکنم.
فوتبال که گرافیک نداره. 7770 از سرشم زیاده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)