گواردیولا: دوست دارم مانند پیگرینی باشم
مربی منچستر سیتی هشت بازی مقابل گواردیولا انجام داده و از او تنها یک امتیاز گرفته است!
سایت گل – پپ گواردیولا از تاکتیکهای مانوئل پیگرینی ستایش کرده است.
بایرن مونیخ به انگلیس رفته تا با منچستر سیتی دیدار کند. مربیان دو تیم تازهوارد هستند اما در دوران حضور گواردیولا در بارسلونا و پیگرینی در ویارئال، رئال مادرید و مالاگا با هم دیدار کردهاند.
گواردیولا در هشت باری که با پیگرینی روبرو شده هفت برد و یک تساوی کسب کرده است. او میگوید: «رکورد من مقابل پیگرینی مهم نیست. من از عملکرد او به عنوان مربی بسیار تحت تاثیر قرار گرفتهام و دوست دارم مانند او باشم.
او در هر تیمی که باشد تیمش را به یک شکل همیشگی بازی میدهد. تمام اثرات حضور او را میتوان دید. او عاشق فوتبال است.
این که او را مرتبا بردم به دلیل این بود که مربی یکی از بهترین تیمهای دنیا و یکی از بهترین تیمهای تاریخ بارسلونا بودم. برای من بازی مقابل مانوئل همواره لذتبخش است چون او عاشق بازی به سبک درست است. او همیشه تلاش میکند توپ را نگه دارد، تیمش همیشه مالکیت توپ دارد و تلاش میکند فوتبال بازی کند.
البته که باید پیروز شد، اما من میخواهم به بازیکنانم کمک کنم بهترین فوتبال ممکن را بازی کنند و به بهترین روش در میدان حضور یابند.
میخواهم مردم از بازی ما لذت ببرند. میخواهم قهرمانی را به شکلی درست کسب کنیم. پیگرینی این کار را انجام میدهد. او عاشق بازی به سبک درست است و این را میستایم.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
I would like to be like him - Guardiola hails Pellegrini's tactical approach
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]