تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم قهرمان سوپر کاپ اروپا خواهد شد؟

راي دهنده
38. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بایرن مونیخ

19 50.00%
  • چلسی

19 50.00%
صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 71

نام تاپيک: سوپر کاپ اروپا | 2013 | بایرن مونیخ - چلسی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه عده میان میگن اصطلاح اتوبوسی بازی کردن و اینا مال هوادارای عامی فوتبال هستش
    ای هواداران ذوب در خوزه مورینیو ،نظر شما رو به مصاحبه ای که مورینیو توی سال 2004-2005 بعد از بازی جلوی تاتنهام کرد جلب میکنم که بدونید این اصطلاح دفاع اتوبوسی رو کی وارد فوتبال کردش اصلا که حالا مارو متهم میکنید به اینکه کل اعتبار انالیز تیم فنی حریف و .... رو میبریم زیر سوال((که منظور من هم اصلا این نبوده))

As we say in Portugal, they brought the bus and they left the bus in front of the goal. I would have been frustrated if I had been a supporter who paid £50 to watch this game because Spurs came to defend. There was only one team looking to win, they only came not to concede - it's not fair for the football we played

فکر میکنم همه دیگه انگلیسی بلد هستن که بدونن.

2. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

چرا لباس بایرن 4 تا ستاره داره؟

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

هنوز آپدیتش نیومده

یوزر پس ندادن آپدیت بشه

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

خوبه پس شما هم جزو آبراموویچی ها هستی
    به نظرت یه پسر 8 9 ساله میدونه آبرامویچ کیه و چیه ؟؟؟؟ بازی قبل موناکو با آرسنال داشتیم ... 1 بر صفر توو استنفروربریج باختیم ... توو هایبوری سابق هم 1 بر 0 عقب افتادیم ... اما 2 گل زدیم... این شد که من عاشق چلسی شدم ... خراب روحیشون شدم ...

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

باورتون نمیشه وقتی دیدم تورس فیکسه اومدم پای پی سی که پست بدم که تورس حتما امشب گل میزنه ، همون موقع گل زد!!

مرد فینال هاست تورس! شاید خیلی ها بهتر از اون باشند ، اما کسی که توی تاریخ بعدا ازش یاد میشه تورسه! حتی با این همه کم توفیقی در چلسی !

بنده خدا هایی که از شبکه سه میبینن چه که نمیکشن!! واسه خنده هم که میشد هر از گاهی میزدم کانال سه و با جملات گوهر بار مزدک خنده ام میگرفت! باورتون نمیشه هر 4 بار کمتز ار ده ثانیه نیگاه میکردم تو همین چند ثانیه حتما یه چیزی در مورد بارسا و پپ میگفت!!! چند نمونه:

1.یه صحنه ای روبن و ریبری نزدیک بهم بازی کردن جوری "تاکتیک های جدید پپ " باعث شده این دو هم کنار هم ببینیم که من یه لحظه فکر کردم در طول تاریخ هیچ وقت دو بال جناحین بازیشون رو عوض نکردن!
    2. انگار بایرن هم هیچ سبک بازی نداشته و فقط داره از بارسا نمونه برداری میکنه
    3.حتی وقتی صحبت از بازی های دوستانه هم میشه در منسب وکیل مدافع بارسا تاکید میکنه که بایرن 6 تا بازی پیش فصلش رو برده البته اون بازی که در مقابل بارسا بود ، ترکیب دوم اونها بوده!
    4.تنفرش از مو هم که غیر قابل انکاره دیگه!

فکر کنم حتی هوادار های بارسا هم ناراحت بشن چه برسه به طرفدارای دو تیمی که بازیشون هست!

7. 4 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

خب بازی توو 90 دیقه تموم شد ... واقعا رامیرس خطای خیلی خیلی بیخودی کرد ... کارو خیلی سخت کرد ... نیمه دوم 3 4 موقعیت خیلی خیلی خوب داشتیم .... مخصوصا موقعیت اسکار چجوری اون توپو گل نکرد آخه ...

بایرن تا پشت محوطه خیلی خوب میاد ولی بنظرم بعدش اصلا نمیتونن خوب کار کنن .... واقعا ریبری خیلی آمادس... بایرن ریبری رو نداشت معلوم نبود چه وضعی داشت ... تقریبا تمام نیمچه موقعیت های بایرن رو ریبری میزنه

به هر حال میریم ببینیم وقت اضافه چی پیش میاد ...

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هنوز آپدیتش نیومده

یوزر پس ندادن آپدیت بشه
    ٤ستاره بايرن به خاطر تعداد قهرمانياش توي بوندس ليگاست و ربطي به چمپيونزليگ نداره

10. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

فکر کنم حتی هوادار های بارسا هم ناراحت بشن
    !
    مثلا چه ناراحتی به دنبال داره ؟ مثلا میگه :بایرن 6 تا بازی پیش فصلش رو برده البته اون بازی که در مقابل بارسا بود ، ترکیب دوم اونها بوده!
    بیاد بگه ترکیب اصلی بارسا بوده؟ که به جز مسی و ماسکرانو هیچ بازیکن اصلی بارسا نبوده یا اینکه سبک بایرن با حضور پپ بیش از پیش به بارسلونا نزدیک و الگوبرداری شده غیر اینه مگه ؟
    =======

بازی رفت وقت اضافه
    بازی خوبی بود تو 90 دقیقه ... وقتی طرفدار هیچ کدوم از تیم ها نیستی و بازی قشنگ دنبال میشه دوست داری ادامه داشته باشه

12. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرت یه پسر 8 9 ساله میدونه آبرامویچ کیه و چیه ؟؟؟؟ بازی قبل موناکو با آرسنال داشتیم ... 1 بر صفر توو استنفروربریج باختیم ... توو هایبوری سابق هم 1 بر 0 عقب افتادیم ... اما 2 گل زدیم... این شد که من عاشق چلسی شدم ... خراب روحیشون شدم ...
    حمل برتوهين گذاشتي انگار
    وقتي ابراموويچ اومد تو چلسي جو رسانه اي اطرافش خيلي بالا رفت و بيشتر بهش پرداختن و به خاطر بازيكناي خوبي كه خريده بود تلويزيونم زياد پخش ميكرد بازيشو و طبيعي بود يه عده جذبش بشن.بيشتر طرفداراي ايراني چلسي جزو همين نسلن.اونايي كه از زمان ويالي و زولا طرفدار چلسي بودن تعدادشون خيلي كمه
    خود من بايرنو وقتي شناختم و طرفدارش شدم كه علي دايي رفته بود بايرن و تلويزيون و اطرافيا همش صحبت از بايرن بود منم توجهم به بايرن جذب شد

14. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سبک بارسلونا و تیکی تاکا رو در واقع خود پپ پدید آورده و خودش اختیار داره این سبکه رو یه تیم دیگه اجرا کنه البته سبک پپ.

16. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •