تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 44

نام تاپيک: 920605 - چه گوشی ای برای من مناسب است؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

علیک سلام. ممنون از پاسختون
    1. من در مورد 208 گفتم بین کلیدهاش فاصله نیست، نه 301!
    2. 301 رو نگاه کردم. مثل 208 نیست که کلیدهاش تخت باشه. شاید همین برجسته بودن کلیدها همونطور که شما میگین برای تشخیص اونها از هم کافی باشه. اما مسلماً تشخیص کلیدها از هم در این گوشی به راحتی 206 نخواد بود.
    3. یه مزیت 301 بر 206 اینه که رایتل رو ساپورت میکنه.
    4. کدوم طرفی حاضر میشه چندتا مدل مد نظرم رو برام بیاره امتحان کنم؟ به محض اینکه جعبه باز بشه جنس دست خورده حساب میشه و دیگه کسی حاضر نیست اون رو پس بگیره. البته در تهران اینطوری هست. نمیدونم شما در کدام شهرید.
    5. از همه مهمتر اینکه 301، ‏threaded view SMS رو ساپورت نمیکنه. پس نمیتونه شرائط مورد نظر من رو برآورده کنه.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه bttt0's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    sargashteye kooye to

پيش فرض

دوست من گوشی و که با کارتنش پشت ویترین نمیذارن که ! چند مدل گذاشته پشت ویترین مغازه اش طرف بگو بیاره نیگاشون کن دیگه حداقلش میتونی با صفحه کلیدش کار کنی ببینی چجوریه خوشدسته به نظرت یا نه بعدشم 301 اس ام اس به صورت چت هم داره..

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    [IMG]URL=http://upload7.ir/][/URL][/IMG]
    [IMG]URL=http://upload7.ir/][/URL][/IMG][IMG]URL=http://upload7.ir/][/URL][/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

3. 2 کاربر از bttt0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آهان حالا متوجه منظورتون شدم. فکر کردم خارج از مغازه منظورتون بود.
    ممنونم بابت زحمتی که برای تهیۀ این تصاویر کشیدید.
    در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بین این دو گوشی مقایسه​ای انجام شده که نشون میده smsها به صورت چت ذخیره نمیشن. البته قابلیت چت همونطور که در تصاویر شما هم دیده میشه در گوشی هست. اما بعد که چت رو ببندید صحبتهای انجام شده رو دیگه نخواهید داشت. اینطوره؟ من 1280 داشتم اینطور بود. یعنی میشد چت کنی و اونها رو از طریق sms پیاده سازی کرده بود که از دید شما واقعاً داشت چت صورت میگرفت. اما بعد که از چت خارج میشدم نمیتونستم به اون صحبتها دسترسی پیدا کنم. مگر اینکه باز طرف پیامک میداد و میرفتم دوباره توی چت.
    در مورد گوشیهای اندرویدی معمولاً (اگر نگیم در تمام موارد) smsها به صورت چت ذخیره میشن. مثلاً GO SMS Pro نرم افزاری است که smsها رو handle میکنه و میشه با استفاده از اون smsهای دریافتی رو دید و sms فرستاد. وقتی لیست smsها رو میارین در واقع لیست شماره تلفنهایی رو نشون میده که بهشون sms زده​اید یا بهتون sms زده​اند. اونهایی که آخرین پیامکها را باهاشون رد و بدل کرده​اید در ابتدای این لیست قرار دارند. روی هر شماره تلفنی که میزنید لیست پیامکهایی که بهشون ارسال شده و از اونها دریافت کرده​اید رو به صورت چت مشاهده میکنید. این با قابلیت چت خیلی فرق میکنه. چت در واقع به صورت موقت و تنها برای یک contact در آن واحد کار میکنه. در حالیکه شما در گوشیهایی که sms رو به صورت threaded نگهداری میکنند اصلاً چیزی به عنوان Inbox ندارید.
    در مورد 301 مطمئن نیستم. آیا اینطوره؟ اگه اینطوره حق با شما است. من منبع تحقیقم همین لینکی بود که خدمتتون دادم.
    منتظر اطلاعات شما در این خصوص هستم.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    sargashteye kooye to

پيش فرض

به طور ساده بگم اس هایی که میاد رو میشه به دو نوع خوند یکی inbox که کل اس هایی که از همه اومده به صورت درهم توش هست و یه پوشه دیگه توی منوی اس ام اس هست به اسم مکالمات که اس های که بین شما و مخاطب هاتون رد و بدل شده به صورت مجزا هستش دقیق مث اندروید به عنوان مثال اس هایی که شما ب جناب x دادید و اون به شما پشت سرهم به صورت چت وار نمایش داده میشه و مکالمه ها شما با y در یک گفتگوی دیگه و z در یک گفتگوی دیگه مث همون آندروید .. و حافظه اس ها تقریبا میشه گفت در این گوشی نامحدوده اگر در حافظه گوشی برنامه زیادی نصب نکنید .[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

6. این کاربر از bttt0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عجب، پس یعنی پیامکها رو میشه هم در Inbox دید و هم همونها رو به صورت مکالمه دید؟
    شما خیلی خوب راهنمایی میکنید. ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از اونجایی که شما اطلاعات خوبی در مورد این گوشی داری ممنون میشم اگر بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سؤالاتی که مطرح کرده​ام رو هم پاسخ بدی. اگر این قابلیتها در مورد 301 وجود داشته باشه خیلی خوبه و تنها میمونه مسألۀ چراغ قوه که لازم هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مثلاً آیا میشه پیامکها رو عیناً به همون صورت مکالمه بعد از خالی کردنشون روی PC دید؟

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    sargashteye kooye to

پيش فرض

دوست من راجع به سوال یک و دو اطلاعاتم کامل نبود ولی تعداد اس در 301 محدود نیس و تا جایی که حافظه گوشی جا داشته باشه اس میگیره . طول اسم مخاطبین محدودیت خاصی نداره . و برای هر کدوم از مخاطبین چندتا شماره میشه ذخیره کرد .

11. این کاربر از bttt0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوب من در مورد این گوشی با راهنماییهای شما تقریباً به قطعیت رسیدم. اما آیا چراغ قوه هم داره؟ و آیا viber رو هم support میکنه؟

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    sargashteye kooye to

پيش فرض

چراغ قوه نداره تا جایی هم که من اطلاع دارم viber واسه جاوا وجود نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •