واقعا مسخره بازی تو اوج خودشه ...! درمقایسه با ررقیباش خیلی ضعیفه ....
بعد از یک ساعت بازی پاکش کردم ...
واقعا مسخره بازی تو اوج خودشه ...! درمقایسه با ررقیباش خیلی ضعیفه ....
بعد از یک ساعت بازی پاکش کردم ...
یعنی اینقد بازی مسخره شده ؟ آخه نسخه قبلیش خیلی فان بود![]()
ببین از مسخره یه چیز اونورتر
فقط مرحله ی اولش خیلی قشنگ بود.همینو بس.
یکی از بهترین بازی هایی که انجام دادم. اصلا هم خسته نمیشم. اصلا هم مسخره نیست. یه بازی کامل واسه کسایی که دنبال بازی سرگرم کننده هستند.
نسخه قبلی بازی که بعد یک ساعت بازی پاک کردم این هم با توجه به نظری که دوستان دادن پس ارزش خرید نداره![]()
یعنی حیف کیلوبایت چه برسه به مگ و گیگ.تقریبا 1ساعت بازی کردم و پاکش کردم
ابتدا بازی زیاد جالب نیست ولی در ادامه واقعا لذت بردم.بعد فضای سرد و ناامیدانه و مخفی کاری مترو , به اشوب کشیدن شهر اونم بصورت شوخی در این بازی خیلی لذت بخش بود.
گیم پلی به علت تنوع زیادی که داره اصلا خسته کننده نیست,گرافیک کاملا قابل قبول هست و فقط تنها موردش اینکه نقشه قبلی بازی هست ولی به علت اینکه قسمت شبیه ساز بازی حالت Prototype بخودش گرفته باعث نو بودن نقشه میشه.
محتوای مخفی: لو رفتن ایده ایتدای داستان
شوخی ها داخل دیالوگ ها واقعا با نمک هست و اینکه هر کسی ترسناک ترین ایده اش چی هست خیلی جالبه.حتی نقاشی ها پایان بازی هم با نمک بود.
نمره من به این بازی 8.5
خدا رحمت کنه THQ مرحوم رو که دل من رو با این بازی شاد کرد
Last edited by Khan gholi; 14-09-2013 at 03:25. دليل: یادی از THQ
اگر دنبال یک بازی با فضای فانتزی و تخیلی و کاملا فان هستید، گزینه مناسبیه.
من که هم از نسخه 3 و هم از این نسخه کاملا لذت بردم. بستگی به سلیقه فرد داره.
سلام دوستان
من اینقدر کف کرده بودم رفتم این بازی رو خریدم یه دی وی دی بود ۸ تومن نمیدونم یا من اونقدر بازی نکردم قیمتا از دستم در رفته
یا سرم کلاه رفته؟! حالا بگذریم.
دوستان من خواستم نصبش کنم اما ویندوز اِرور داد و گفت سازگار نیستش
دی وی دی هم که کلا ران نشدن چون من صدایی نشنیدم میخواستم ببینم دوستانی که ویندوز ۸.۱ دارن تونستن نصب بکننش؟؟
بعد یه سوال دیگه تو تهران دور و برِ تجریش و قیطریه دوستان مغازه مطئن و منصف سراغ دارن؟؟
ممنون میشم جواب سوالام رو بدین![]()
والا من رو ویندوز 8 نصب کردم جواب داد و راحت بالا اومد.برای من 2تا دی وی دی هست.حتما برای شما دی وی دی 8گیگ هست که توی 1دی وی دی بوده.بابا میخوای چیکار بخریا بیا خودم برات رایت میکنم بهت میدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)