امروز داشت ساعت 1.15 تقریبا بعد از اذون
امروز داشت ساعت 1.15 تقریبا بعد از اذون
دوستان من بالاخره تونستم با گینرده دیجیتال USB به تلویزیون دیجیتال دست پیدا کنم
یه سوال
این برنامه 120 و آن سوی نیمکت دقیقا میگین کی پخش میشه و تکرارش کی هست ؟؟
شبکه ورزش برنامه های دیگه ای نداره که جالب باشه ؟؟
چیز خاصی در هفته پخش نمیکنه ؟؟
فوتبال 120 ===> جمعه ها ساعت حدود ساعت10:10 شب .. تکرار یکشنبه ظهر حدود ساعت 1:30 ظهر
آنسوی نیمکت ===> پنجشنبه شب ها حدود ساعت 10/5 11 شب ... تکرار شنبه ظهر حدود 1/5
-----------
چرا کلی برنامه قشنگ قشنگ نشون میده ... جام جهانی واترپلو ... مسابقات دوچرخه سواری دوره تبریزبرنامه دنیای ورزش بحث بررسی وضعیت ووشوی کشور ....
نه دوست عزیز .. فقط همین دو تا برنامش خوبه با پخش زنده شوت بال
حالا اینجا جاش نیست ولی برای صرف فوتبال دوستان، خوب همیناست که شما میگی
ولی مثلا همین 3 تایی که گفتی چرا نباید قشنگ باشه؟
شبکه ورزش یکم جرئت میطلبه از طرف مدیراش تا تصمیمهای مسموم مدیران مثلا ورزشی رو بیشتر و بیشتر به چالش بکشه و کمکی باشه برای ورزش کشور
مثلا برای کشتی و مشکلات زیادش که داشت میکشیدش به سمت فوتبال خوب عکس العمل نشون داد (سر فینال پارسال لیگ)
برای بقیه موارد (پخش زنده و...) هم که دیگه فعلا نمیشه انتظار زیادی داشت چون هم از داخل و هم از خارج مشکل داریم
خب بنظرم واسه فوتبال یه شبکه جدا بزنن که کلا همه مطالبش درباره فوتبال باشه .. پخش زنده فوتبالا و مسائل مربوط به فوتبال ... شبکه ورزش هم کلا بدن سایر ورزش ها ... زدن شبکه که کار سختی نیست ... میرزه بزنن .. مطمئنا خیلی مخاطب داره ...
همین الان 10 دقیقه اول برنامه رو دیدم
یعنی یه تنه و بدون شک میگم ضد رئال !!!!!!!!!!
اول از همه اون گزارشگر مسخرش که در مورد داور بازی رئال صحبت کرد و عملا برد رئال رو از داور دونست (( قبول اینکه داور برد رو به رئال داد ولی فکر نکنم یه گزارش مذخرف به خودش باید اجازه بده این حرف رو بزنه ))
نکته بعدی شرکت ندادن رئال تو نظر سنجی
گزارشگر برنامه گفت چون رئال مقابل الچه با داوری برد پس تو نظر سنجی نیست
در حالی که نظر سنجی در مورد تیم ماه اروپا بود (( فکر کنم عادل 6-1 جلوی گالا رو فراموش کرد و همچنین برد 4-1 جلوی ختافه و 3-1 هفته قبلتر ))
بعدش گزارشش از هزینه های رئال
دستمزد رونالدو رو طوری جلوه داد انگار بقیه بازیکن های برتر دنیا خیلی کمتر از رونالدو میگیرن
اولش که دستمزد رو کوبید تو سر رونالدو و اعلام کرد با رقم بیکاری اسپانیا عملا دستمزد رونالدو مسخره هست
وبعدش مقایسه دستمزد رونالدو با گرسنگان آفریقا
فکر کنم مسی 13 یا 14 میلیون میگیره و این رقم حدود 20 تا 30 درصد از رونالدو کمتر باشه
خود اینیستا هم عملا درخواست دستمزد برابر با رونالدو رو داده
ولی این برنامه عملا رئال رو بت کرد و تا عادل میتونست کوبید تو سر رئال
تو 10 دقیقه این همه چرت و پرت گفت
وای به حال کل برنامه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by wooooow; 27-09-2013 at 22:48.
خوبه یکی برای اینا وضعیت روسیه و دستمزد 20 ملیونی ساموئل اتوئو رو تو ماخاج قلعه هم یاد آوری کنه. در حالی که 4-5 سال مسن تر از کریس رونالدو بوده و اصلاً و ابداً هم در سطح اون بازی نمیکنه (و نکرده).
یکی باید برای اینجور آدمها (که تو انجمن ورزش کم هم نیستن و در مورد مثلاً گرت بیل نظر میدن) توجیح اقتصادی رو تشریح کنه.
خب برنامه همین حالا تموم شد و واقعا میشه گفت عملا بی طرف نیست !!!!!!!!!
علاوه بر اون نکاتی که بالا گفتم چنتا نکته دیگه هم جالب هست
در مورد داوری و کارشناسی در مورد داوری یه نکته جالب بود
این برنامه 2 ساعت یعنی 120 دقیقه و 7200 ثانیه هست
از کل این برنامه فقط راجب به 2 صحنه مشکوک رئال صحبت کرد
یعنی در بین 5 لیگ معتبر اروپا که 98 تیم هستن و 49 بازی که انجام شد فقط بازی رئال صحنه مشکوک داشت ؟؟؟
واقعا واسم جای سواله !!!!!!!!!!!!!! (( عادل فردوسی پور که گویا تهیه کننده این برنامه هست عملا از همین اول کار داره ثابت میکنه برنامه آنچنان هم بی طرف نیست ))
نکته دیگه
از اول برنامه حتی یک کلمه در مورد بارسلونا گفته نشد !!!! و فقط و فقط بر ضد رئال صحبت شد
نمونش هم حرفی که در مورد دی استافانو زده شد (( نمیخوام بگم دروغ گفتن ولی واقعا واسم جای سواله چرا این همه نکته ضد رئال ؟؟ ))
و نکته آخر
وقتی کارشناس داوری اومد روی خط و مجری ازش پرسید که بهترین تیم کدوم هست
کارشناس بایرن مونیخ رو انتخاب کرد
ولی نکته ای که جالب بود مجری برنامه کمی با عوض کردن بحث کاری کرد که کارشناس بارسلونا رو انتخاب کنه
یعنی مجری خودشو پاره کرد تا طرف بگه بارسلونا
به محض اینکه طرف گفت بارسلونا بهترین تیم نظرسنجی هست مجری گفت خیلی ممنون از شما و خداحافظ
واقعا تو 120 دقیقه تا میتونستن رئال رو کوبیدن
اون عادل هم که ادعای عادل بی عدالت رو داره فکر کنم باید یه تغییری تو این روند برنامش بده
برنامه کاملا مذخرف !!!!!!!!!!!!!!
Last edited by wooooow; 28-09-2013 at 00:51.
سوتی جدید شبکه ورزش رو دیدین ؟
![]()
بارسای کبیر همچنان در صدر
تو نظرسنجی ای که برنامه فوتبال 120 ترتیب داد طی پرسشی بهترین تیم ماه گذشته رو به نظرسنجی گذاشته بود که بارسلونا با 42 درصد آرا و اختلاف فاحش نسبت به تیم دوم و سوم یعنی بایرن مونیخ و آرسنال در صدر ایستاد
=======
حدود 4-5 ماه پیش هم شبکه 3 یک نظرسنجی که حدود 3-4 میلیون هم شرکت کردند توش به مدت ده روز راه انداخته بود با این مضمون که مایلید بازی های کدوم تیم رو صدا و سیما پخش کنه که تو اون نظرسنجی هم بارسلونا با 41 درصد آرا ( تقریبا میشه گفت نصف کل آرا ) و اختلاف فاحش نسبت به تیم های بعدی در صدر ایستاد و این در حالی بود که بر خلاف فاصله تیم اول با تیم دوم ،تیم های دوم تا دهم با فاصله کمی در رتبه های بعد ایستاده بودند
پ.ن : به هر حال بارسلونا و فوتبال زیبایی که ارائه میده چه تو ایران چه سایر کشور ها بیشترین طرفدار و بیننده داره و تو ایران هم مسلما صدا و سیما ترجیح میده بازی های بارسا رو با توجه به سیل کثیر طرفدارا و درخواست ها همانطور که تو نظرسنجیش هم مشخص شد رو پخش کنه
اخه جدیدا اندک طرفدارای یک سری تیم ها از اینکه بازی های تیم مورد علاقشون پخش نمیشه غر میزنن و میگن چرا همش بازی ها بارسا رو پخش میکنن گفتم که اگر نمیدونید جریان چیه بدونید ( البته میدونید )![]()
Last edited by Greedy; 28-09-2013 at 01:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)