تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 78

نام تاپيک: مشاوره خرید لپ تاپ 3 میلیون تومانی ( N46VZ or N56VB )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یکی از دوستانی که ان550 خریده یک بازیو امتحان کرده و نتیجه ای که دلخواهش بودده را نگرفته...حالا نمیدونم مشکلش از کجا بوده اما یکم ترس انداخت به جونم واسه خریدش در مورد پول خرید ، که اکی شد و میتونم n550 را بخرم....به نظرتون غیر از y510 که تازه اومده مورد دیگه ای هست یا نه؟؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از نظر تست که مطمئنا فکر نمیکنم مشکل خاصی در این لپ تاپ مشاهده بشه...اونچه که فعلا رو کاغذ هست ، همه قطعات سخت افزاریش به روزترین ها هستند... به نظرت تا دو هفته آینده که خوب وارد بازار بشه ، افت قیمت پیدا میکنه؟؟خدا کنه به 3.500 برسه.اگه به 3.500 برسه میزنم تو گوشش در غیر این صورت ، یکی از سه کانفیگ دیگه را انتخاب میکنم.
    دوست عزیز شما میتونید در مورد تست این لپ تاپ تو این تاپیک از کسانی که هریدن بپرسید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من تا آخر هفته ی آینده صبر میکنم...اگر قیمت n550 برگشت به قیمت اولیه اش یا کمتر ، میخرمش در غیر این صورت میرم دنبال y510p و یا N46jvکه از بین این دوتا هم اگر n46jv دارای بک لایت کیبورد باشه ، 100% اونو میخرم (چون y510 هم زیادی سنگینه برای من و حمل و نقلش سخته و هم اینکه n46jv قیمت مناسب تری داره)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان چند سوال از شما داشتم
    با توجه به افزایش قیمت N550 و اینکه صفحش مات نیست می خوام برم سراغ n56
    n46 نمی خوام چون صفحش کوچیکه
    تا حالا کسی n56vm و n56vb رو کنار هم دیده یه مقایسه ای بکنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1)من خودم فقط میدونم n56vb گرافیکش gt740 اما n56vm گرافیکش gt630
    2)تو لینکهای بالا که گذاشتم گفته n56vb تاچش صدا میده و کلیدهای عددی شو کوچیک کردن
    3)و همچنین تو حالت لود(Load) کامل سی پی یو به سرعت های پایین (1.2gh)سریع سوییچ می کنه در صورتی که n56vm بچه ی خوبیه و هیچ وقت ندیدن به خاطر گرما سوییچ کنه( N56vz بعد یه ساعت سوییچ می کنه که البته اینجا مطرح نیست چون هم کمیابه و هم از N550 گرونتر)
    4)همچنین n56vb انگار خوره باتریه که تو نتایج لینکهای بالا هم هست تقریبا بالای 1.5 برابر n56vm که خودم فکر می کنم به خاطر نوع صفحه باشه چون یکدومشون ساخت LG و دیگری samsung هست
    5)در ضمن نوشته بود وایرلس n56vb اینتله یه مدلی که من اینطوری فهمیدم که بدرد نخوره!
    6)اگرچه سی پی یو n56vb از n56vm قویتره (تو مدلای ایران هست 3630 برای vb و 3610 برای vm ) اما چون من نمیخوام فقط تا داغ کردن سیستم vb برتر باشه و بعدش سوییچ کنه تصمیم گرفتم n56vm بگیرم
    7) به صورت غیر معقولی هم سرعت خواندن و نوشتن n56vb از قیه کانفیگهای با مقدار محسوسی کمتره!

در ضمن یه n56vj با گرافیک gt635 هسن که البته ریویوشو نتونستم گیر بیارم کسی نمیدونه این چطوریه؟
    قیمت های این مدلا کسی خبر نداره چنده خصوصا n56vm که الان کمیابه!
    دوستان لطفا جواب بدن آیا درست فهمیدم یا نه؟جواب هر کدومو که میدونن منو راهنمایی کنن چون واقعا گیچ شدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز اصلا n56vm فکر نکنم گیر بیاری تو بازار که بخوای دنبال مقایسه اش باشی...

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز اصلا n56vm فکر نکنم گیر بیاری تو بازار که بخوای دنبال مقایسه اش باشی...
    n56vm i5 هست

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

Z500 تواين محدوده ي قيمت انتخاب بهتري نيست؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از دوستانی که ان550 خریده یک بازیو امتحان کرده و نتیجه ای که دلخواهش بودده را نگرفته...حالا نمیدونم مشکلش از کجا بوده اما یکم ترس انداخت به جونم واسه خریدش در مورد پول خرید ، که اکی شد و میتونم n550 را بخرم....به نظرتون غیر از y510 که تازه اومده مورد دیگه ای هست یا نه؟؟
    فعلا نه چون این دو تا لپ تاپ فعلا تو رنج قیمت خودشون جدید ترین هستند.من با گرافیک 740 بازی های قوی رو اجرا کردم بعد با گرفیک 750 و پردازنده قوی 4700HQ بازی ها خوب اجرا نمیشه

داره خودمونی میشه hamed_wise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Air

پيش فرض

سلام
    n56vm - i5 - 6 - 1 tra - avajang در میاد حدود 2800

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوسنان یه سوال داشتم؟ گارانتی های خوب برای لب تاب ایسوس تو ایران به ترتیب چیه؟ از گارانتی یکپارچه ایسوس کدوم بهتره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •