منم Fear مخصوصا از نوع 3![]()
دوستان هیچ بازیی به ترسناکی سایلنت هیل 4 نمیرسه. اوج وحشته... خداییش نبوغ خاصی به خرج دادن.
اینو بدونید بالا برید پایین بیاید, از این بازی ترسناکتر پیدا نمیکنید.
اونایی که این بازی رو به عنوان بازی ترسناک انتخاب نکردن, حتما بازیش نکردن.
بعدش هم به نظر من Cold Fear هست که اون هم سبک جدید ترس رو ارائه کرده بود.
اما ترس به نامردی, فقط و فقط بازگشت ولفنشتاین! یعنی به نامردی هر چه تمام تر آدم رو میترسونه حتی از سایلنت هیل 4 هم بیشتر. ولی همونطور که گفتم به نامردی این کار رو میکنه!
ولی سایلنت هیل اضطراب زیادی رو وارد میکنه. خیلی جالبه.
Doom 3 هم اضافه کنید به علاوه Resident Evil که یکی از سریهاش آدم مرتب مجبور بود آروم بره جلو و بعد برگرد عقب! Alone in Dark هم بازی کردم وقتی وارد اتاق تاریک میشدی که باید دسته برق آسانسور رو بکشی اونم که اوج وحشت.بازی Dead Space هم ندیدم چطوری هست.ُSilent Hill هم فیلمش دیدم ولی بازی ندیدم.فعلا اوج وحشت همون بازی Doom 3 هست
Doom3 هم دقیقا مثل ولفنشتاین به نامردی آدم رو میترسونه.
من بازی ترسناک کم بازی کردم
یادم میاد ۴-۵ سال پیش یه بازی بود به اسم Cold Fear انصافا برا اون زمان فوقالعاده بودش
FEAR 1 مخصوصا آهنگ اولش خیلی ترسناک بود
بله همون طور که صفحه قبل هم گفتم برای من هم سایلنت هیل 4 ترسناک ترین بازی عمرم هستش.
سبک ترس این بازی طوریه که بر فرض یک کلید ته یک راهرو قرار داره و ما باید بریم ته راهرو کلید رو برداریم حالا اینجا بحث اینه که چجوری این مسیر راهرو رو طی کنیم.
چند تا ایه قرآن و فوت و صلوات و اینا ادم میفرسته تا به کلید میرسه و نفس عمیق میکشه بعد تو راه برگشت هم کلی اضطراب و دلهره که الان میریزن سرت که میبینی راهرو رو طی کردی کلید هم برداشتی و هیچ اتفاقی هم نیوفتاده ولی اندازه نسف وزن بدنت گوشت کم کردی
ولی خدا اون روز رو نیاره که اون دخترهای مو دارز که با بدنی برعکس کشون کشون روی زمین اونم با اون صدای نفس نفس کشیدن وحشتناکشون خودشون رو به ادم میرسوندن در حالی که با هیچ چیز هم نمیمردن و چاره کار فقط روشن کردن شمع بود.
یا مثلا این بچه های دو سر، شخصا یادمه یه چند موردی تا اینارو دیدم بلند شدم رفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز بازیش نکردم به نظرت الان ارزش داره بازیش کنم با توجه به بازیهای جدیدی که اومده با گرافیکهای آنچنانی؟
از نظر من که هر گیمری واجب که یک بار این سری یا یکی از قسمت های این بازی رو تجربه کنه
اما دلیل گرافیکش یک نکته هستش که بله دیگه سایلنت هیل حتا اون زمان هم گرافیکش بالایی نداشت و بیشتر روی طراحی های هنری تاکید داشت
ولی با این حال فضاهای ترسناک رو بتونه القا کنه چون تاریکی و عذاب و جهنم نیازی به گرافیک بالا نداره
ولی نکته ای که مهم اینه که گیم پلی این بازی دیگه کهنه شده و برای ادمی که با بازی های روز اخت شده بازی کردن و تحمل گیم پلی مثل سایلنت هیل حتما سخت میشه.
با این که حتما تاکید می کنم که بازیش کنی چون قدرت فکر و ذهن و تمرکزتو به چالش میکشه، می ترسی و با دنیای خاص اشنا میشی
و مهم ت رکه داستان این سری بازی ها همیشه در صدر بهترین داستان های دنیای بازی بود.
بازی اویل 3 برای اولین بار !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)