تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 54

نام تاپيک: ترسناک ترین بازی عمرتون

داره خودمونی میشه ATRGT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    بین آدمها

پيش فرض

منم Fear مخصوصا از نوع 3

2. این کاربر از ATRGT3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان هیچ بازیی به ترسناکی سایلنت هیل 4 نمیرسه. اوج وحشته... خداییش نبوغ خاصی به خرج دادن.

اینو بدونید بالا برید پایین بیاید, از این بازی ترسناکتر پیدا نمیکنید.

اونایی که این بازی رو به عنوان بازی ترسناک انتخاب نکردن, حتما بازیش نکردن.

بعدش هم به نظر من Cold Fear هست که اون هم سبک جدید ترس رو ارائه کرده بود.

اما ترس به نامردی, فقط و فقط بازگشت ولفنشتاین! یعنی به نامردی هر چه تمام تر آدم رو میترسونه حتی از سایلنت هیل 4 هم بیشتر. ولی همونطور که گفتم به نامردی این کار رو میکنه!

ولی سایلنت هیل اضطراب زیادی رو وارد میکنه. خیلی جالبه.

4. این کاربر از smahdis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

Doom 3 هم اضافه کنید به علاوه Resident Evil که یکی از سریهاش آدم مرتب مجبور بود آروم بره جلو و بعد برگرد عقب! Alone in Dark هم بازی کردم وقتی وارد اتاق تاریک میشدی که باید دسته برق آسانسور رو بکشی اونم که اوج وحشت.بازی Dead Space هم ندیدم چطوری هست.ُSilent Hill هم فیلمش دیدم ولی بازی ندیدم.فعلا اوج وحشت همون بازی Doom 3 هست

6. این کاربر از Behrouz_se60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Doom 3 هم اضافه کنید به علاوه Resident Evil که یکی از سریهاش آدم مرتب مجبور بود آروم بره جلو و بعد برگرد عقب! Alone in Dark هم بازی کردم وقتی وارد اتاق تاریک میشدی که باید دسته برق آسانسور رو بکشی اونم که اوج وحشت.بازی Dead Space هم ندیدم چطوری هست.ُSilent Hill هم فیلمش دیدم ولی بازی ندیدم.فعلا اوج وحشت همون بازی Doom 3 هست
    Doom3 هم دقیقا مثل ولفنشتاین به نامردی آدم رو میترسونه.

8. این کاربر از smahdis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

من بازی ترسناک کم بازی کردم
    یادم میاد ۴-۵ سال پیش یه بازی بود به اسم Cold Fear انصافا برا اون زمان فوق‌العاده بودش

10. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

FEAR 1 مخصوصا آهنگ اولش خیلی ترسناک بود

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دوستان هیچ بازیی به ترسناکی سایلنت هیل 4 نمیرسه. اوج وحشته... خداییش نبوغ خاصی به خرج دادن.

اینو بدونید بالا برید پایین بیاید, از این بازی ترسناکتر پیدا نمیکنید.

اونایی که این بازی رو به عنوان بازی ترسناک انتخاب نکردن, حتما بازیش نکردن.

بعدش هم به نظر من Cold Fear هست که اون هم سبک جدید ترس رو ارائه کرده بود.

اما ترس به نامردی, فقط و فقط بازگشت ولفنشتاین! یعنی به نامردی هر چه تمام تر آدم رو میترسونه حتی از سایلنت هیل 4 هم بیشتر. ولی همونطور که گفتم به نامردی این کار رو میکنه!

ولی سایلنت هیل اضطراب زیادی رو وارد میکنه. خیلی جالبه.
    بله همون طور که صفحه قبل هم گفتم برای من هم سایلنت هیل 4 ترسناک ترین بازی عمرم هستش.
    سبک ترس این بازی طوریه که بر فرض یک کلید ته یک راهرو قرار داره و ما باید بریم ته راهرو کلید رو برداریم حالا اینجا بحث اینه که چجوری این مسیر راهرو رو طی کنیم.
    چند تا ایه قرآن و فوت و صلوات و اینا ادم میفرسته تا به کلید میرسه و نفس عمیق میکشه بعد تو راه برگشت هم کلی اضطراب و دلهره که الان میریزن سرت که میبینی راهرو رو طی کردی کلید هم برداشتی و هیچ اتفاقی هم نیوفتاده ولی اندازه نسف وزن بدنت گوشت کم کردی
    ولی خدا اون روز رو نیاره که اون دخترهای مو دارز که با بدنی برعکس کشون کشون روی زمین اونم با اون صدای نفس نفس کشیدن وحشتناکشون خودشون رو به ادم میرسوندن در حالی که با هیچ چیز هم نمیمردن و چاره کار فقط روشن کردن شمع بود.

یا مثلا این بچه های دو سر، شخصا یادمه یه چند موردی تا اینارو دیدم بلند شدم رفتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

بله همون طور که صفحه قبل هم گفتم برای من هم سایلنت هیل 4 ترسناک ترین بازی عمرم هستش.
    سبک ترس این بازی طوریه که بر فرض یک کلید ته یک راهرو قرار داره و ما باید بریم ته راهرو کلید رو برداریم حالا اینجا بحث اینه که چجوری این مسیر راهرو رو طی کنیم.
    چند تا ایه قرآن و فوت و صلوات و اینا ادم میفرسته تا به کلید میرسه و نفس عمیق میکشه بعد تو راه برگشت هم کلی اضطراب و دلهره که الان میریزن سرت که میبینی راهرو رو طی کردی کلید هم برداشتی و هیچ اتفاقی هم نیوفتاده ولی اندازه نسف وزن بدنت گوشت کم کردی
    ولی خدا اون روز رو نیاره که اون دخترهای مو دارز که با بدنی برعکس کشون کشون روی زمین اونم با اون صدای نفس نفس کشیدن وحشتناکشون خودشون رو به ادم میرسوندن در حالی که با هیچ چیز هم نمیمردن و چاره کار فقط روشن کردن شمع بود.

یا مثلا این بچه های دو سر، شخصا یادمه یه چند موردی تا اینارو دیدم بلند شدم رفتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من هنوز بازیش نکردم به نظرت الان ارزش داره بازیش کنم با توجه به بازیهای جدیدی که اومده با گرافیکهای آنچنانی؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من هنوز بازیش نکردم به نظرت الان ارزش داره بازیش کنم با توجه به بازیهای جدیدی که اومده با گرافیکهای آنچنانی؟
    از نظر من که هر گیمری واجب که یک بار این سری یا یکی از قسمت های این بازی رو تجربه کنه
    اما دلیل گرافیکش یک نکته هستش که بله دیگه سایلنت هیل حتا اون زمان هم گرافیکش بالایی نداشت و بیشتر روی طراحی های هنری تاکید داشت
    ولی با این حال فضاهای ترسناک رو بتونه القا کنه چون تاریکی و عذاب و جهنم نیازی به گرافیک بالا نداره
    ولی نکته ای که مهم اینه که گیم پلی این بازی دیگه کهنه شده و برای ادمی که با بازی های روز اخت شده بازی کردن و تحمل گیم پلی مثل سایلنت هیل حتما سخت میشه.

با این که حتما تاکید می کنم که بازیش کنی چون قدرت فکر و ذهن و تمرکزتو به چالش میکشه، می ترسی و با دنیای خاص اشنا میشی
    و مهم ت رکه داستان این سری بازی ها همیشه در صدر بهترین داستان های دنیای بازی بود.

16. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بازی اویل 3 برای اولین بار !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •