منم آنقدر که ازش نقد دیدم ,پیشنهاد ندیدم.البته نمیشه اسمشو بد گذاشت ولی کیفیتش خیلی معمولیه .cx61 سری مبتدیه به این معنی که اولویت تولید کاهش قیمت بوده و با سری گیم قابل مقایسه نیست.
منم آنقدر که ازش نقد دیدم ,پیشنهاد ندیدم.البته نمیشه اسمشو بد گذاشت ولی کیفیتش خیلی معمولیه .cx61 سری مبتدیه به این معنی که اولویت تولید کاهش قیمت بوده و با سری گیم قابل مقایسه نیست.
[QUOTE=Thor God;7777411]من کجای متن بالا نوشتم z500 ضعیفه ؟ گفتم کیفیت نمایشگرش پایینه.+ که میگن یه کم داغ می کنه و باتریش هم در ابهامه.
برادر جان سوال اینه که چرا با سری k که اولترا بوکه هم ردش کردی?
پ.ن:به متن خودتون یه نگاهی بندازین
Last edited by m0fidi; 28-07-2013 at 16:23.
از بین 4540 و z500 یکی رو انتخاب کن
شما الان مشکلت با پست بنده چیه ؟ تو رپلی قبلی یه حرف زدی که جواب دادم اما اینجا یه نکته دیگه داری میگی.
بحث مقایسه هم کاملا درست بود. با توجه به کاربرد هر شخص باید مدل مورد نظر رو بهش معرفی کرد. کسی که گیمر حرفه ای هست قطعا z500 براش خیلی ضعیفه اما فردی که کارهای روزمره خودش رو میخواد انجام بده مثله وب گردی و گوش دادن به موزیک z500 یه لپ تاپ ایده عال میتونه باشه
حالا مشکل شما چیه ؟
متن خودم رو هم دوباره بررسی کردم. نکته مد نظر شما رو ندیدم.
موفق باشید
Last edited by Thor God; 30-07-2013 at 02:08.
سلام
یه لپ تاپ hp 4540s دارم. .اصلاً بازش نکردم گارانتی مادیران هست. واقعاً به نسبت قیمت لپ تاپ خوب و قوی هست. ظاهرش هم که واقعاً زیباست. آلومینیوم پولیش خورده. پول لازمم باید ردش کنم اگر خواستید ارزونتر از قیمت بازار میدم. پیغام خصوصی لطفاً
ممنون دوست عزیز..هنوز هم خرید نکرده ام که علتش انتظارم برای کاهش قیمتها بوده که حدودا دویست تومن شاید تو بعضی مدلها ارزونتر شده !....نظرتون نسبت به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه ؟..
لپ تاپ خوبیه.کیفیت صداش حرف نداره .من dv6 داشتم دیزاینش مث همین مدل بود, کیفیت ساخت و بدنش خوب بود منتها خیلی داغ میکرد این مدل چون جدیدتر احتمالا بهتر باشه ,اما گرافیک معمولی داره و برای کارهای گرافیکی آنچنانی پیشنهاد نمیشه!
اگه خیلی اهل بازی و کارهای سنگین نیستید بهترین و باکیفیت ترین انتخاب همینه.
من فقط از ظاهرش رو دوست دارم وگرنه مشخصه که یکمی برای این سخت افزار گرونه ...مدلی رو میشناسین که با سخت افزار خوب چنین ظاهری داشته باشه ؟..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)