مگه دمای سیستم حداکثر چقدر باید باشه که برای سیستم نرمال باشه ؟؟؟؟؟؟
مگه دمای سیستم حداکثر چقدر باید باشه که برای سیستم نرمال باشه ؟؟؟؟؟؟
چیزی به اسم دمای سیستم نداریم
دمای CPU داریم (که اونم باز خودش شامل TCASE و TJUNCTION میشه
دمای GPU
دمای چیپ مادربورد
و...
توی همون شاتی که گذاشتین همه چیز مشخصه
ولی هر چه خنکتر کار کنه بهتره و بر طول عمر قطعات افزوده میشه و هر چه دما بالاتر، عمر قطعات هم کمتر
بسته به انصاف تعمیرکار داره یکی ممکنه رایگان بگیره و یکی 500 ت
ولی نرخ دقیقی نداره
BGA Machine یا لحیمکاری هم بسته به اوضاع و احوال تعمیرکار داره !
درود
دوست عزیز منم مشکل شما رو داشتم و حدود 2 ماهی منو گرفتار کرد تا بالاخره ایراد رو فهمیدیم ( با کمک گارانتی اسوس )
مشکل لب تاب من از اینجا بود که رم دیفولت لب تاب 4گیگ بود و از مارک سامسونگ ولی نمایندگی فروش بصورت سرخود برای اینکه کانفیگ رو بالاتر ببره یه رم 4گیگ دیگه بهش اضافه کرده بود که مارکش با رم قبلی یکی نبود و ما اینو نمیدونستیم تا زمانی که گارانتی لب تاب رو باز کرد
خلاصه اون رم رو برداشتیم و 1 هفته تست کردم و دیگه مشکلی نداشتم
رفتم نمایندگی که خریده بودم و از اونجایی که مستقیم با تهران و مسئول فنی لب تاب اسوس در تماس بودم تهدیدشون کردم که گزارش میکنم
اونا هم یه رم مثل رم اصلی لب تاب برام پیدا کردند و دادن بهم
این مشکل معمولا از رم لب تابته و چون فرکانس و بافر و سایر ریز مشخصات دوتا رم با هم یکی نیست این مشکل بوجود میاد
اگه هم ایراد از رم نبود شک نکن که جای که خریدی یه جایی از لب تاب رو جهت ارتقا تعویض و دستکاری کرده
نگفتید مشکل شما دقیقاً چی بود؟
چون هر اشکالی رو نمیشه به رم مربوط کرد
سلام روزتون به خیر
یعنی مشکل لپتاب شما هم برفکی شدن صفحه و به شدت کار کردن فنش بود ؟
چه موقع این اتفاق میافتاد همیشه برفکی میشد یا برهه ای این اتفاق میافتاد؟
برای من بعضی اوقات میدونم مشکل از کجاست
من چطور میتونم چک بکنم که هنوز این مشکل رو سیستم داره یا نه با اجرای چه برنامه ای میتونم چکش کنم ؟
خب مشکل از کجاست ؟
سلام دوست عزیز ببخشید متوجه متنتون نشده بودم نه با تکون دادن در لپتاپ درست نمیشه...
سلام برای کسایی که این 4 صفحه را دنبال کردن و مشکلشون مثل منه می نویسم ببینید من دقیقا صفحه ام همونجور میشه که تو شکل گذاشتن بچه ها الان می دونم ایرادش چیه وقتی پام روی موکت کشیده میشه بدنم الکتریسیته تو خودش نکه می داره تا دستم می خوره به لب تاپ صفحش برفکی میشه که باید باتری و برقو بکشم تا درست بشه مال من ایسوس ان 43 هستش دوستان که لبتاپ بلدن تعمیر کنن نمیدونن چکارش باید کرد سیم ارتی چیزی نداره تا برق منتقل کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)