به نظر من در مدلهای معمولی و متوسط تفاوت زیادی بینشون نیست ولی در مدلهای حرفه ای و اورکلاکینگ من ایسوس رو پیشنهاد میکنم.
به نظر من در مدلهای معمولی و متوسط تفاوت زیادی بینشون نیست ولی در مدلهای حرفه ای و اورکلاکینگ من ایسوس رو پیشنهاد میکنم.
با توجه به توصیه های شما بودجه من به سوکت 1150 نمیرسه و مجبورم از سوکت 1155 و 2011 مادر برد تهیه کنم به نظر شما 1155 میتونه انتخاب مناسب تری از جهت ارتقا در نسل جدید سی پی یو های اینتل باشه یل سوکت 2011 من ای نکته خیلی برام مهمه که بتونم نسل بعدی سی پی های اینتل را در سیستمم ارتقا بدم و استفاده کنم با این تفاصیل کدام سوکت مناسب تر این کار هست
هر سوکت فقط قابل ارتقا برای پردازنده های اون سوکت هست. سوکت 2011 جزو حرفه ای ترین و گرانترین سوکت اینتل هست. در کل همونطور که خودتون هم گفتین با توجه به بودجتون سوکت 1155 مناسبه.
با کمال احترام خدمت نظرات دوستان وی من پیشتهادم اینه که پلت فرم سری 7 اینتل رو کنار بزار چون عمرش به پایان رسیدو
بهتره به فکر سوکت 1150 اینتل باشی که با چیپ های b85 h87 z87 عرضه میشه.چون همین یکی دو ماهه عرضه شدن و نسل بعدی پردازنده های اینتل هم روی همین سوکت عرضه میشن.
فعلا خوابم گرفته ولی اگر خواستی پخ بده اطلاعات خوبی دارم میتونم با این بودجه ای که داری بهترین انتخاب ها رو جلوت بذارمکه هم آینده نگرانه باشه و هم پرفورمنس قوی جهت گیم رندر یا هر کار دیگه ای داشته باشه.
یعی با این بودجه ای که من دارم میتونم سوکت 1150 بگیرم ؟ اون وقت در برابر سوکت 1155 نسبت به پولم یه جیز ساده با 1150 میدن ؟ یا یه چیز خوب و نرمال ؟
باید یه بررسی دیگه بکنم میگم بهت.تفاوت چندانی ندارن با هم تاکیید من به خاطر اینه که سوکت 1150 جدیده و نسل بعدی هاسول یعنی broadwell هم رو سوکت 1150 میاد و میتونی بدون ارتقای بورد،پردازندت رو ارتقا بدی.البته از این اینتل ذلیل شده همه چیز بر میاد یهو دیدی دوباره سوکت جدید بیرون داد!! ولی فعلا که ین چنین اعلام کرده
خب منطقی تر اینه که ادم جدید ترین سوکت ارایه شده را ادم تهیه کنه من فقط نگران بودجه ام که ایا با این بودجه میشه یه سوکت 1150 خوب تهیه کرد با توجه به مدل های روز یا نه
اگه بشه برای نسل بعدی سی پی یو ها برای مثال اگه 3 سال دیگه بخوام ارتقا بدم مشکلی ایجاد نشه یا شاید اور
رو اور هنوز مطمین نیستم
علیرضا جان نظرت راجع cpu 4670 haswell 3.4 gh چیه ؟
مناسب من هست ؟
و همچنین مادر برد asus h87-me
سوکت 1150 هم انتخاب خوبی هست ولی در مدلهای های مشابه پردازنده های سوکت 1150 و 1155 اختلافشون کمتر از 10 درصد هست.
فعلا قیمت قطعات این سوکت یه مقدار بالا هست و تفاوت کاراییشون انقدر زیاد نیست که مجاب بشیم برای تهیه اونها!
به نظر شما اگه گرافیک shaphire 1 gb تهیه کنم و سرمایه گذاری روی مادر برد انجام بدم بهتر نیست ؟ که از 1150 در نسل های بدی بهره ببرم ؟
ط
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)