تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 39 از 39

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Inter Milan | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

زانتی: مسی توپ طلا را خواهد برد؛ او همچنان بهترین است

اسطوره آرژانتینی یادآوری کرده که با وجودی که کریس رونالدو لحظات فوق العاده ای را پشت سرمی گذارد و بازیکن بزرگی است ولی مسی همچنان بهترین بازیکن دنیاست

سایت گل- خاویر زانتی، اسطوره آرژانتینی باشگاه اینتر براین باور است که لیونل مسی، هموطنش که این روزها در بارسلونا توپ می زند شایسته کسب توپ طلاست و البته در عین حال به تمجید از عملکرد کنونی کریستیانو رونالدو پرداخته

زانتی در گفتگو با روزنامه اکیپ گفت:« راستش را بخواهید، هر سه نامزد کنونی شایسته کسب توپ طلا هستند: مسی، کریستیانو و ریبری ولی اگر قرار باشد یکی را انتخاب کن، انتخابم مسی است. هرچند که کریستیانو رونالدو این روزها کارهای فوق العاده ای انجام می دهد و بازیکن بزرگی است ولی مسی همچنان بهترین است. او در آینده توپ طلاهای بیشتری را کسب خواهد کرد.»

زانتی 40 ساله در ادامه به این نکته اشاره کرد که مسی یکی از دو بازیکن برتری است که با آنها هم تیمی بوده و دومین بازیکن مدنظر او کسی نبود به جز رونالدوی برزیلی که در سالهای 1997 تا 2001 در اینتر توپ می زد:« رونالدو در بهترین روزهای فوتبالی اش برای اینتر بازی می کرد. البته مسی و رونالدو واقعا با هم متفاوتند. رونالدو قادرتر از مسی بود و مهاجمی غیرقابل پیش بینی بود. سی وقتی توپ را در مقابل پاهایش می بیند، می تواند کارهایی باورنکردنی انجام دهد.»

زانتی درادامه یادآوری کرده که یکی از سخت ترین بازیکنان برای مهار نیز کاکای برزیلی است:« وقتی توپ جلوی پای کاکا باشد، او می تواند ژستی سرنوشت ساز گرفته و در هر لحظه تو را سورپرایز کند. وقتی درمقابل او به دفاع می پردازی، هیچ الگویی پیش رو نداری.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Zanetti: Ronaldo is good, but Messi is the best

2. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ماتزاری:بازی مقابل ناپولی فقط به اینتر فکر میکنم

به نقل از طرفداری - والتر ماتزاری، سرمربی باشگاه اینتر مدعی شده است که در حال حاضر بر روی اینتر تمرکز کرده است و به بازی برابر تیم سابقش فکر نمی کند.ماتزاری پس از پایان فصل گذشته، قرار خود را با ناپولی تمدید نکرد و هدایت باشگاه اینتر را بر عهده گرفت.
    وی در گفتگو با اسکای اسپورت، در مورد رویارویی با تیم سابقش عنوان کرد: " من مدت طولانی ای است که مربیگری می کنم. من می دانم که کار من اینست که در طول هفته برای آماده کردن بازیکنانم تمرکز کنم. در حال حاضر مربی اینتر هستم بنابرین فقط پیرامون اینتر فکر می کنم. در حال حاضر به چیز دیگری جز بررسی اشتباهات بازی گذشته مان فکر نمی کنم."
    "من انتظار دارم که با حضور در ورزشگاه سن پائولو، احساسی در مورد برخی چیزها بخاطر گذارندن 4 سال در آنجا داشته باشم و شما نمی توانید گذشته من در آنجا را فراموش کنید، اما در حال حاضر من فقط بر روی حل مشکلات تیم فعلی ام تمرکز کرده ام. پس از بازی یکشنبه برابر پارما، من به بازیکنانم گفتم که شما کارتان را خوب انجام دادید اما هنوز برخی اشتباهاتی در بازیمان وجود دارد. ما سعی کرده ایم که اشتباهاتمان را درک کنیم و رویکرد و ذهنیت درست را به کار بگیریم."
    اینتر در حال حاضر در رتبه چهارم جدول رده بندی سری آ قرار دارد و در بازی بعدی اش باید به مصاف ناپولی، تیم سوم جدول برود.

4. 2 کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

پائولو تالیاونتو از ترنی داوری مسابقه بزرگ یکشنبه شب میان اینتر و ناپولی را به عهده خواهد داشت. این داور پیش از این 21 بار برای نراتزوری قضاوت کرده است که در این میان 15 مسابقه با پیروزی اینتر، 3 مسابقه با تساوی و 3 مسابقه با شکست نراتزوری به پایان رسیده اند. در این 21 مسابقه اینتر میلان 42 گل به ثمر رسانده است و 15 گل دریافت کرده است.آخرین مسابقه ای که تالیاونتو برای اینتر قضاوت کرده است، مربوط می شود به 5 اکتبر امسال و شکست 3-0 در برابر رم.

6. 2 کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

اينتر فاتح دربي دلا مادونينا شد
    در حساس‌ترين مسابقه از هفته هفدهم سري آ ايتاليا و در دربي دلا مادونينا، تيم‌هاي فوتبال اينتر ميلان و آث ميلان که در حال حاضر در رقابت‌هاي اين فصل حال و روز خوشي ندارند، در ورزشگاه جوزپه مه‌آتزا و به ميزباني اينتر به مصاف هم رفتند که اين ديدار در نهايت با نتيجه يک بر صفر به سود اينترميلان به پايان رسيد.

تک گل اين مسابقه را پالاسيو در دقيقه 86 وارد دروازه ميلان کرد.

همچنين سالي مونتاري از ميلان در دقيقه 90 با دريافت کارت قرمز اخراج شد.

اينتر با اين پيروزي 31 امتيازي شد و به رده پنجم جدول رده بندي بازگشت و ميلان نيز در امتياز 19 باقي ماند.

............
    تبریک این دربی رو هم ما بردیم به امید گرفتن سهمیه ucl

8. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض اسطوره تمامی ناپذیر نراتزوری تصمیم به آویختن کفش ها گرفت

کاپیتان باشگاه اینتر میلان که 22 سال درخشان را در کنار نراتزوری سپری کرده است در پایان فصل از دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد؛ این خبر توسط اریک توهیر مالک باشگاه اینتر تایید شده است.

به گزارش ESPN، زانتی، بازیکنی که در آگوست امسال 41 ساله می شود از دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد. این بازیکن آرژانتینی 19 سال قبل به اینترمیلان پیوست.

پیشتر شایعاتی مبنی خداحافظی این اسطوره باشگاه اینتر میلان شنیده می شد اما امروز اریک توهیر رسما این خبر را تایید کرد. وی در این باره گفت:" در جلسه ای که چند ماه با زانتی برگزار کردیم این تصمیم گرفته شد و او در فصل بعد به کادر فنی ما اضافه خواهد شد."

زانتی بیش از 800 بار برای اینتر میلان به میدان رفته است. وی همچنین رکورد دار بازی ملی برای آرژانتین نیز می باشد و بین سال های 1994 تا 2011، 145 بار پیراهن آلبی سلسته را بر تن کرده است.

او در جام های جهانی 2002 و 2006 شرکت کرده است و در مجموع موفق به دریافت 16 عنوان قهرمانی شده است. 5 قهرمانی سری آ و یک قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا از مهم ترین عناوین به دست آمده توسط زانتی می باشند.

یادداشت آخر؛ خداحافظ و دلمان برایتان تنگ می شود

علیرضا ارژنگ زاده

بعضی از آدم ها فقط یک بار اتفاق می افتند.

آن قدر شیرین و خواستنی که گذر روزها و ماه ها هم پیرشان نمی کند. یک چیزی شبیه مورد عجیب بنجامین باتن یا از این دست قصه ها. اصلا می خندند به ریش هرچه عدد و رقم و سن و سال است. یکی از این آدم ها را هم ما سراغ داریم. یکی که خیلی سال پیش، یک روز بعد از ظهر هوس کرد دل ما را ببرد و برد. «آقا» را سال ها می شناختیم. آدم اسرار آمیزی نبود. هرچه بود همان بود. ساده و دلنشین. حقش بیشتر از این ها بود ولی هیچ وقتِ زندگی فوتبالی اش طغیان نکرد، فریاد نکشید، اعتراض نکرد. حتی روزی که نستور پکرمن لعنتی، لیونل اسکالونی گمنام را به جای او به آلمان برد.

روزی که مارادونای دیوانه بازوبند آرژانتین را از بازوی شایسته او باز کرد و روی بازوی ماسچرانو بست و در نهایت لیستی که یوناس گوتیرس و آریل گاراس را داشت و او را نداشت. آرژانتین خانه اش نبود. از اول هم نبود. خانه «پوپی» جای دیگری بود. در مه آتسا. در قلب همه آن هشتاد هزار نفری که هر آخر هفته برای دیدن خدای عشقشان می رفتند. نوزده سال تمام تا این فصل.

این 2014 لعنتی. شیرینی بازگشت کاپیتان از مصدومیت خیلی زود تلخ شد. روزها و هفته هایی که ماتزاری با دهن کجی به فلسفه باشگاه او را نیمکت نشین متوسط ها می کرد.

برای او که نوزده سال تمام دویده بود، نشستن آخر راه بود. ما هم نگاهش کردیم. شبی که روی نیمکت، سه گله تورینی ها را دید و پشت چهره معصومانه اش حسابی اشک ریخت. شبی که تمام شد. ما هم تمام شدیم. کنار گذاشتن او آنقدر غریب بود که بارها رضایت دادیم به شکست خوردن و نابود شدن تا شاید آقای لجباز برود و لبخند دوباره روی لب های کاپیتان بنشیند. اما نشد. نرفت. زمانه این بار حسابی سر ناسازگاری برداشته بود. عقل ماتزاری هنوز و همچنان پاره سنگ برمی داشت و متنفر بودیم از او و انتخاب هایش. تا امروز. امروز لعنتی و شوم. روزی که عاشق می شدیم چه می دانستیم امروزی هم هست که رئیس تازه وارد با آن استایل هضم نشدنی اش این قدر ساده و بی تفاوت بیاید پشت میکروفن و خبر رفتن اسطوره را تایید کند.

حالا ما می مانیم و خودمان. اینتر می ماند و ملغمه ی بدشکل و بدرنگی از معمولی ها. از آدم هایی که نه با هیچ کدامشان خاطره ای داریم نه اصولا اهل خاطره سازی و خاطره بازی اند. خبر را که خواندیم حس گس شوربختی بالا و پایینمان را یکی کرد. از امروز چراغ فوتبال، با همه زرق و برق هایش برای ما تاریک می شود. از آن تاریکی های ترسناک آخرالزمان طور. هرکس هرچه می خواهد بگوید، فوتبالی را که برای او جا ندارد و جرات می کند کنارش بگذارد، دوست نداریم، دنبال هم نمی کنیم. حالا که کاپیتان واقعا رفتنی شده کلی بغض یکهو قلمبه شده توی گلویمان. باید خیلی صبور باشیم تا بتوانیم جلوی خودمان را بگیریم. خیلی دل می خواهد یکی برود فیلم آن گل آسمانی اش به دروازه رم را ببنید و بغضش نگیرد.

خیلی سنگ دل باشیم که اشک هایش را در شب رویایی مادرید یادمان بیاید و اشک نریزیم. شبی که نگاه کاپیتان «از حادثه عشق تر بود» و نگاه ما برای او. برای او که لیاقتش را داشت. حالا فقط کمی بیشتر از یک هفته مانده. لحظه جدایی که نزدیک می شود اشکمان می گیرد، تمام قد می ایستیم و بی صدا نگاهش می کنیم. خداحافظ آقا. خداحافظ و دلمان برایتان تنگ می شود.
    Last edited by M E S S I; 30-04-2014 at 13:09.

10. 8 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

همین حالا خبر خداحافظی زانتی رو خوندم.
    هم ناراحتم و هم خوشحال.
    بدون توجه به ابنکه طرفدار کدوم تیم باشی، زانتی برای همه یه اسطوره هست. یه چیزی تو مایۀ مالدینی برای میلانی ها. بازیکن سالم و متعصب به تیمش. قطعاً چند سال اخیر اون آمادگی وحشتناک سال های دور رو نداشت ولی باز تموم شدن دوران بازیش یکم ناراحت کنندست ولی نکتۀ خوشحال کنندش اینه که دیگه وقتش بود و لفتش نداد و مثلاً اتفاقاتی که برایآلدایر افتاد دیگه برای زانتی تکرار نمیشه. تا همیشه تو یادم میمونه.

12. 8 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به عنوان یه اینتری که حدود 12-13 سال هست که عاشق این تیم هستم دیگه بعد از زانتی هیچ بازیکنی نیست که بگم اون بازیکن مورد علاقه منه!گرچه همیشه توانایی های فنیش دست کم گرفته می شده و مسلماً جزو مدافع راستهای برتر دو دهه ی اخیر بوده ولی هیچ کس نیست که زندگی سالم و اخلاق فوق العاده ی اون رو از یاد ببره.سال 2002 پیشنهاد رئال رو رد کرده!کمتر بازیکنی حاضر به چنین کاری میشه مخصوصاً که در اون مقطع اینتر اوضاع مطلوبی نداشته.

امروز برادر ژاوی،الکس،به تمرین اینتر می ره و پیراهن امضا شده ی ژاوی رو به زانتی هدیه می ده.ژاوی رو همیشه به عنوان یکی از با شخصیت ترین فوتبالیستهای بارسلونا قبول داشتم و دارم.

جمله ای که ژاوی نوشته اینه:"خاویر،با تمام عشق و ستایش من برای دوران فوق العاده ای که داشتی.تو را در آغوش می گیرم.ژاوی."

14. 4 کاربر از aliano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مصاحبه کامل خاویر زانتی : اکنون زمان آن فرا رسیده

اختصاصی Inter.ir - خاویر زانتی اسطوره 41 ساله اینترمیلان در پایان فصل کفش هایش را می آویزد...

او در مصاحبه ای طولانی درمورد دلایل خداحافظی خود و همچنین لحظات کلیدی و حرفه ای خود در طول دوران ورزشی اش صحبت میکند:

چرا اکنون تصمیم به خداحافظی از فوتبال گرفته اید؟

" زیرا احساس میکنم اکنون زمان آن فرا رسیده است. فوتبال چیزهای زیادی به من داده است و من از تک تک لحظات آن لذت برده ام. زیرا پس از مصدومیت آشیل در ماه آوریل گذشته، میخواستم نشان دهم که میتوانم به فوتبال برگردم و من موفق شدم. احساس میکنم همه چیز به خوبی و کامل انجام شده است. به نظرم زمان مناسب آن فرا رسیده و میخواهم در 41 سالگی خداحافظی کنم".

آیا از زندگی پس از خداحافظی از فوتبال میترسید؟

" نه، من نمیترسم. مطمئنا برای خیلی از چیزها دلتنگ خواهم شد. دلتنگ روزهایی که یک بازیکن معمولی بودم تا تک تک لحظاتی که در رختکن بودم و خصوصا دلتنگ رقابت ها خواهم بود. با اینحال، من فکر میکنم کسانی از بازنشستگی میترسند که نمیدانند چگونه وقت های خالی خود را سپری کنند. خوشبختانه این مسئله برای من حل شده است. واضح است که هیچ چیز برای من مانند گذشته نیست، اما من آماده ام زیرا میخواهم همچنان در کنار فوتبال به زندگی ادامه دهم و این چیزی است که مرا زنده نگه خواهد داشت ".

آیا شما شخصی با کت و کراوات خواهید بود؟ (اشاره به نقش مدیریتی خاویر در اینتر)

" من فکر نمیکنم چنین چیزی نیاز باشد. رویای من پایان فوتبال حرفه ایم در اینتر بود که به آن رسیدم. اینتر مانند خانه من است و خواهد بود. این انتخاب زندگی بود تا فوتبال حرفه ایم را در ایتالیا به اتمام برسانم . در حال حاضر من امیدوارم که در نقش مدیریتی خارج از زمین فوتبال برای اینتر مفید باشم. دنیای جدیدی برای من آغاز شده است و من بسیار هیجان زده هستم. هزاران اتفاق در این راه جلوی من وجود دارد."

چه زمانی احساسات بر شما غلبه خواهد کرد؟

" شنبه، ما در مقابل لاتزیو قرار خواهیم گرفت، و اگرچه کوروا نورد بدلیل شعارهای نژاد پرستانه از این بازی محروم خواهند بود. زمانی که بازی با کیه وو به اتمام رسید، من مطمئنم تمام اتفاقات دوران فوتبال حرفه ایم از جلوی چشمانم عبور خواهد کرد. مادرم، پدرم، سه فرزندم و تمام کسانی که از من حمایت کردند. چه کسی میداند چگونه آنها را ترک خواهم کرد...."

دوست دارید کدام بازیهایی را که در طول دوران ورزشی خود انجام دادید را دوباره تجربه کنید؟

" دو بازی. دوست دارم فینال مادرید 2010 و آن شب جادویی را دوباره تجربه کنم و همچنین حاضرم همه چیزم را بدهم تا دوباره بازی با سوئد که باعث حذف آرژانتین از جام جهانی 2002 ژاپن شد را دوباره تجربه کنم ".

چه چیزی در مورد خودتان شما را شگفت زده میکند ؟

" آمار و ارقام. من 1112 بازی انجام داده ام ، من تنها آرژانتینی هستم که بیشتر از 1000 بازی انجام داده است و همچنین تنها بازیکن خارجی هستم که این تعداد بازی را در سری آ دارد و فقط پائولو مالدینی بیشتر از من در سری آ بازی کرده است. هیچکس بیشتر از من در یک باشگاه در اینتر بازی نکرده و همچنین در تیم ملی. گاهی اوقات این سوال را از خودم میپرسم؟ : " آیا من واقعا همه این کارها را کرده ام؟ " و سپس این باعث افتخار من میشود".

آیا فکر میکنید در آرژانتین به خوبی شناخته شده اید؟

" بله، در آرژانتین همواره کسانی بودند که من احساس لطف داشته اند. شاید از سوی مطبوعات از من کمی انتقاد شده باشد. من خارج از آرژانتین قهرمان بوده ام و مردم از من قدردانی میکنند. من همواره طوری رفتار کرده ام که شخصیت خوبی از کشورم در جاهایی که رفته ام بجا گذاشته باشم. و جدای از نتایج من همواره میخواستم پیراهن تیم ملی کشورم را بر تن کنم. با وجود اینکه جامی بدست نیاوردم اما همواره تلاش داشتم بهترین عملکرد را از خودم بجای بگذارم".

سه تن از بهترین هم بازی های خودتان در طول دوران فوتبال شما؟

" رونالدو ، مسی ، باجو "

سه بازیکن سرسختی که در مقابل آنها قرار گرفته اید؟

" زیدان، کاکا و گیگز

آیا شما خودتان را به عنوان یک الگو قبول دارید؟

" امیدوارم. نمیدانم اگر من خودم را به عنوان الگو ببینم ، این باعث غرور من خواهد شد. با اینحال امیدوارم اثر مثبتی بروی دیگر بازیکنان از خود بجا گذاشته باشم. خصوصا مسیری که در طول دوران فوتبال حرفه ایم طی کردم".

آیا هرگز عصبانی شده اید؟

" بله، بیشتر از چیزی که مردم تصور میکنند. اما حتی در لحظات عصبانیت میتوانید چیزهای خوبی ببینید".
    .
    .
    پ.ن:
    یعنی نبود زانتی و گیگز و چطوری میشه تحمل کرد؟

16. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

کسی اگه لینکی از خداحافظی الکاپیتانو با کیفیت بالا اونی که با میکروفون صحبت میکنه داره ممنون میشم برام بفرسته ..

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •