این عکسی است که لیورپول همین امسال از سوارز برای نشون دادن لباس جدیدش ازش استفاده کرد!
محتوای مخفی: عکس اصلی
این عکسی است که لیورپول همین امسال از سوارز برای نشون دادن لباس جدیدش ازش استفاده کرد!
محتوای مخفی: عکس اصلی
تو اینکه فیکه شکی نیست از این نظر جالب بود که واسه تیاگو هم قبل از رفتنش به بایرن یه همچین چیزی ساخته بودن...
الان به نظرتون از بینه هیگواین و سوارز و رونی کدوم بیشتر به درده تیم میخوره؟؟؟
چه سوال جالبی...
اگه قرار باشه ژیرو مهاجم نوک باشه و پیشرفت زیادی نسبت به فصل قبل داشته باشه (شخصن خیلی خوشبینم به این موضوع) قطعن رونی به درد میخوره که یه پاسور فوق العاده ست. ولی اگه مهاجم نوک بخوایم بخریم هیگواین بهتره.
دق کردم ای خداااااااااا... روزی دو بار اقلن چک میکنم. از طرفی ونگر گفته برگ برنده ی ما ثبات داشتنه. حالا میترسم منظورش ثبات داشتن تو ارنج تیم باشه، یعنی خبری از بازیکن جدید نباشه. البته من به ونگر اعتماد دارم ولی ترجیح میدم اگه هدف گذاری شده که دو سه تا بازیکن بیاریم، موفق عمل کنیم.
بازدید سه تا از بازیکن های آرسنال از معبدی در کشور ویتنام
اینم عکس دسته جمعی با اونایی که تو معبد بودن!
آخر پست یه خبر هم بدم!
دیوید مویس مربی فعلی منچستر گفته که میخواد فلینی بازیکن بلژیکی تیم اورتون رو به منچستر ببره و دوست داره این بازیکن رو فصل بعد در اختیار داشته باشه!
این خبر رو که شنیدم واقعا شوکه شدم امیدوارم مسئولان آرسنال هر چه زودتر فلینی رو بگیرن چون ما به یه هافبک دفاعی خوب احتیاج داریم و اگه امسال هم مثل سال قبل هافبک دفاعی نگیریم باید کاملا دیگه بیخیال قهرمانی بشیم و مثل سال های قبل بجنگیم برای مقام چهارمی!
وضعیت فصل بعد خیلی پیچیده است!
الان تیم هایی مثل تاتنهام و منچسترسیتی خیلی سرمایه گذاری کردن و اگه ما تو خریدن بازیکن هایی که بهشون نیاز داریم کوتاهی کنیم کارمون تمومه!
تقریبن میشه گفت یه سری اسم معروف تکراری تو مارکت بازیکنها میشنویم که 15-20 تا تیم بزرگ سر گرفتنشون رقابت دارن. به نظرم آخرش اینطوری میشه که این بازیکنا بیشترشون قرارداد میبندن، هر چی هم تهش موند نصیب آرسنال میشه... تا حالا هم خیلیاشون قرارداد بستن. فالکائو، داوید ویا، کاوانی، تیاگو...
مثلن سوارز تا هفته ی آخر با تیم دیگه ای به توافق نمیرسه و میاد آرسنال!!!
خب بازی با ویتنام رو هم 7 - 1 بردیم با درخشش ژیرو و بازیکنای جوون تیم (اولسن - ایسفیلد - زلالم - آکپوم - چمبو)
همچنان شایعات در مورد سوارز برقراره. در مورد رونی یه سری شایعات دوباره بالا گرفته. حرف و حدیث فابرگاس هم زیاد شده.
تو نقل و اتقلات ژانویه آرسنال برای یه بازیکن پیشنهاد 30 میلیونی فرستاد که آخرشم معلوم نشد کی بوده.
اون زمان جف گفته بود که بعد از رفتن این بازیکن به تیم جدیدش میگم که کی بوده و چند روز پیش اعلام کرد که اون بازیکن کاوانی بود که الان با 64 میلیون رفت PSG.
جف گفته که احتمالا امسال دوبار رکورد نقل و انتقالات باشگاه شکسته میشه.
اکثر این خبرای نقل و انتقلات رو از GunnersTrust و پستهای HaMeD عزیز میزارم اینجا.
Last edited by VBYOFSKI; 17-07-2013 at 19:47.
میشه یه کمکی بهم بکنین؟!
این بازیکن جدیده آرسناله دنیل کراولی!
من هیچ اطلاعاتی ندارم ازش ولی میگن سبک بازیش مثه جک ویلشره (برام جای سواله که چرا شماره 10 رو بهش دادن؟!)
یکمی معرفیش کنین بعدشم اگه شد چندتا کلیپ ازش بذارین ببینیم ممنون میشم!خب لقبش رو که خودتون هم گفتین. بهش میگن جک ویلشر جدید.عجیبه من هیچ جا ندیدم که خبر پیوستن این بازیکن رو به آرسنال نوشته باشن!
اگه هم اومده باشه که مطمئنا شماره اون 10 نیست
تا اون جایی که می دونم شماره 10 آرسنال جک ویلشره
شماره 10 هر تیمی الکی که نیست
15 سالشه و اون لباس و شماره هم مربوط میشه به تیم جوانان.
راسیتش نتونستم کلیپی ازش پیدا کنم تو سایتهای مجاز!!!!!!
-----------------------------------------
یکی از هوادارای ویتنامی باشگاه دیروز 5 کیلومتر رو دنبال اتوبوس باشگاه میدوه (می دود : دی) و بعدشم بازیکنا دعوتش میکنن که بیاد تو اتوبوس و همه پیرهنش رو امضا میکنن.
در کل دیگه خیلی معروف شده این آقا. امروز تو ورزشگاه مثل اینکه کنار بازیکنا وایساده بوده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by VBYOFSKI; 17-07-2013 at 19:50.
ما اگه فقط فلینی با ی محاجم خوب بگیریم قهرمانی سال دیگمون صد درصده
امروز متاسفانه ی سری شایعه امده ک فلینی بین ارسنال و من یو ترجیح میده بره منچستر خب مربی سابقشاونجاس منطقیم هست
توییتر:
July 17th 2013پاشم برم انزلی با مدیریت باشگاه ملوان مذاکره کنم حداقل جلال رافخواهی رو قرضی بگیرم این فصل برا آرسنال
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - DAILY TELEGRAPH
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - EUROSPORT
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - DAILY MAIL
July 16th 2013
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - SKY SPORTS
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - TELEGRAPH
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - DAILY STAR
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - SKY SPORTS
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - DAILY MAIL
July 15th 2013
۵ مایل به دنبال یک امضا
یکی از طرفدارهای آرسنال در عرض ۱۵ دقیقه، حدود ۵ مایل رو دوید تا خلاصه آرسن ونگر راضی شد اتوبوس رو نگه داره و پیراهن این طرفدار سمج رو براش امضا کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - ۳.۶۱ مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)