تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 17 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 161

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Juventus F.C | بیانکونری ها | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

لیحتن همه چیزش خوبه فقط نو سانترها ضعیفه و شوت هاش خیلی خارج از چارچوبه در حالی که خیلی اوقات موقهیت ها و فضاهای ازاد زیادی گیرش میاد.
    میرکو رو وقتی شما توپ گیرش بیاد مشاهده کنید متوجه میشید که یک فوتیالیست با حرکات معنادار است.
    توز هم نشانی ازش نبود و میلان در خط دفاع شلوغ کرده بود.
    یورنته هم بیش تر حرکات فیزیکی خارج از عرف فوتبال داشت.
    اتفاقا کراسهای لیختن که از گوشه ی بیرونیِ 18 قدم انجام میده عالیه،و خیلی کارآمد تر از کراسهای معمولی از بیرون محوطس............
    میرکو تک به تک زیاد به فنا میده،معنادار رو اصلا قبول ندارم...............
    توز هم تو دوران کم کردن وزن هستش و زیاد رو فرم نیست،با هافبک ها هم اصلا هماهنگ نبود............
    یورنته هم عین توز هماهنگ نبود،ولی از حق نگذریم فقط یدونه حرکت خارج از عرف داشت که اونم اون دروازه خالی بود که زد تو آسمون،وگرنه دیگه جنگولک بازی درنیاوورد.................

2. 4 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

برنامه بازی های یوونتوس در تورنمنت آمریکا

juventus. ir: تیم فوتبال یوونتوس ایتالیا برای شرکت در مسابقات معتبر آمریکا راهی این کشور شد تا با تیم های صاحب نام اروپا نظیر رئال مادرید - چلسی - اینتر - میلان و والنسیا رقابت کنند.

تیم یوونتوس بازی اول خود را در تاریخ چهارشنبه، 1392/05/09 برابر اورتون انگلیس برگزار خواهد کرد و در صورت پیروزی به مصاف برنده ی دیدار تیم های رئال مادرید و گالکسی آمریکا خواهد رفت.

در طرف دیگر این مسابقات هم میلان به مصاف والنسیا خواهد رفت و چلسی - اینتر با یکدیگر بازی خواهند کرد.

================================================== ================================================== ========

خلاصه ای از وضعیت اقتصادی باشگاه یوونتوس

juventus .ir: باشگاه یوونتوس در این فصل در دو جبهه افزایش قابل توجه درآمد داشته است. بعد از 2 سال در آمد 1 میلیون یورویی از یوفا، یووه امسال حدود 60 میلیون یورو درآمد اروپایی داشته همچنین با افزایش 30 درصدی بلیت ورزشگاه، درآمد این فصل یووه از بلیت فروشی 48 میلیون یورو شده است.

همچنین یوونتوس در حدود 8 میلیون یورو افزایش حقوق داشته به اضافه 3 میلیون یورو پاداش های مربوطه. در حدود 3 میلیون یورو هم افزایش هزینه های اداری داشته و این یعنی باشگاه یوونتوس در عرض 2-3 سال از باشگاهی ضرر دهی به باشگاه سود ده تبدیل شده باشد.

ولی یوونتوس در حال حاضر پیگیر مسائل مالی دیگری هم هست که باعث می شود یووه آن قدرت مانور مالی بزرگ را نداشته باشهد، یا حداقل الویتش در خرج کردن نباشد. اول اینکه یووه داره پروژه ی مجموعه ی یوونتوس را دنبال می کند. پروژه ی که در قسمت اول با راه اندازی موزه شروع شد و در ادامه شاهد انتقال کل باشگاه به این سایت خواهیم بود.

این مجموعه به زودی شاهد رستوران ها، سینما ها، هتل پنج ستاره، مرکز اداره ی باشگاه، زمین تمرین، باشگاه های ورزشی و خیلی بخش های دیگر خواهد بود. گفتنی است یوونتوس از شهرداری تورین مقدار زیادی زمین خریده تا بتواند این پروژه را اجرا کند، و پیش بینی می شود ظرف 2-3 سال آینده یووه مجبور باشد چیزی بین 60 تا 80 میلیون یورو در این ساخت و ساز ها خرج کند که بعدا بسیار درآمد زا خواهند بود.

با وجود اینکه یوفا تا سال 2015 میلادی، financial fair play را عقب انداخته و به تیم ها وقت داده تا بالانس مالی باشگاهشان را درست کنند، یووه از سال 2012 وضعیت مالی بسیار خوبی دارد که از تست های یوفا سربلند خارج خواهد شد و با پایه های که یووه در اختیار دارد می توان پیش بینی کرد تا سال 2020 باشگاه یوونتوس یه شرکت ابر قدرت اقتصادی در فوتبال باشد. البته یوونتوس در شرایط فعلی از درامدهای باشگاه خرج می کند تا بتواند بدهای گذشته ی خود را از بین ببرد

تا پایان سال 2012 یووه بدهی های کوتاه مدت خودش را از 90 میلیون یورو به 65 رسونده و در صورتی که یووه می خواست وام بگیرد بدهی باشگاه بیشتر هم می شد. درواقع تلاش خیلی گسترده ای شده تا یووه از لحاظ ساختاری تبدیل به یک شرکت اقتصادی سر پا و پیش رو باشد نه یک باشگاه فوتبالی که تنها هزینه می کند.

4. 4 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز ، اینم مستند کاپیتان و اسطوره فراموش نشدنی خودمون ، کسی که باهاش خاطره داشتیم و داریم و تا ابد در قلب ما خواهد موند ، الکس کبیر
    (( برای کسانی که مثل من ندیدن ))

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خودم ندیدم هنوز ولی کسانی که دیدن میگن خیلی قشنگه و آدمو داغون میکنه ...... محصول سال 2012 هست

6. 4 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان عزیز ، اینم مستند کاپیتان و اسطوره فراموش نشدنی خودمون ، کسی که باهاش خاطره داشتیم و داریم و تا ابد در قلب ما خواهد موند ، الکس کبیر
    (( برای کسانی که مثل من ندیدن ))

من خودم ندیدم هنوز ولی کسانی که دیدن میگن خیلی قشنگه و آدمو داغون میکنه ...... محصول سال 2012 هست
    Wrong IP................................................ ........

.................

8. این کاربر از italy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Wrong IP................................................ ........

.................
    اینو امتحان کن ببین کار میکنه ؟؟!!!!! روی Free Download کلیک کن

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

توی جام گینس هم 6-5 به اورتون باخت یوونتوس
    اورتون که 6-7 جدول هست میاد قهرمان ایتالیا رو میبره!

11. این کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

چه بلایی سر تیم اومده؟ اصلا خنده دار شده! حتی تو دو سال گذشته فکر نکنم به اندازه این چند روز شکست داشتیم!

13. 2 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

چه عجب که هیچ خبری و شایعه بی اساس هم دیگه نمیشنویم.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه عجب که هیچ خبری و شایعه بی اساس هم دیگه نمیشنویم.
    اتفاقا فردا یا پس فردا شاید ماتری با زونیگا معاوضه بشه ! من خیلی از این اتنقال استقبال میکنم .....

یکی از اهداف دیگه یووه توی آخرین روزهای نقل و انتقالات ، ایباربو مهاجم کلمبیایی کالیاری است ..... البته پیشنهاد مالی یووه کم بوده
    ولی امیدواریم .

قرارداد پیرلو هم فصل بعد به اتمام میرسه و مدیران یووه اعلام کردن ژانویه پیش رو تصمیم گیری خواهند کرد ! البته با شناختی که من از آنیلی دارم
    و اون کاری که با الکس کرد ، پیش بینی میکنم وسط فصل اعلام کنه یووه نیازی به پیرلو نداره ! شاید همون کاری که با دلپیرو کردن با پیرلو هم انجام بدن !

16. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

امشب بازی ایتالیا با آرژانتین هست
    میخوام ببنیم مارکیزیو چه میکنه
    اصلا بازیش تو چشم نیست!

18. این کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •