خب اینجا بحث داغه
سلام
منم حدود 4تومن پول داشتم اولش خواستم y500 بخرم که فول اچ دی نبود
بعدش خواستم asus n56z بخرم که دیدم واقعا گرون و کم یابه فولش
تصمیم گرفتم صبر کنم و y510p رو بخرم....
خب اینجا بحث داغه
سلام
منم حدود 4تومن پول داشتم اولش خواستم y500 بخرم که فول اچ دی نبود
بعدش خواستم asus n56z بخرم که دیدم واقعا گرون و کم یابه فولش
تصمیم گرفتم صبر کنم و y510p رو بخرم....
این مدلهای جدید گیگاجان را ببینید و به افق ها خیره شید
حرف ندارند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصن P25k,P35k,P25w
Last edited by cyax; 03-07-2013 at 12:44.
به نظر من:
Last edited by RMaaneMan; 04-07-2013 at 23:52.
نکن برادر من نکن!!!! چرا با اعصاب ما بازی می کنی؟؟؟
نمی گی دلمون می خواد جیبمون نمی خواد؟!
من دلم موند پیش P25W... گرافیک nVidia 770 GTX !!!!!!!!!!!!!!!!موشکیه واسه خودش...
شاد باشی
ما تو ایرانیم باید تا حالا دلامون قرص و سخت شده باشه داداش
قیمتهاشم خیلی بالا نیست انصافن
از حدود 1300دلار شروع میشن
آقا من هر کاری میکنم انجمن میگه شما هنوز 20تا پست ندادی بشین بینم
دوتا دوست پیام خصوصی دادن نمیشه جواب داد سیستم نمیذاره
به دوست گرامیم:آره میشه من خودم 3سال پیش داداشم ازونجا یکی واسم خرید و به یکی از آشناهامون داد و همراه خودش آورد(به فکر پست و ..نباشید،یه آشنایی که اونجا دارین بخره بعد به یک فامیل یا دوست یا حالا هر کس دیگه ای که ایران میاد بدتش بیاره)
Last edited by cyax; 03-07-2013 at 14:39.
Rmaaneman
نمیدونم واقعن جدی میگی یا شوخیت گرفته
لپ تاپ دومیلیونی من ازینا قویتر و سریعتره
فکر میکنم آشنایی چندانی با سخت افزار نداری
پ ن: میخام پست بدم بشه 20تا خیلی ضایس این داستان،البته سعی میکنم که از آبکی بودن پستها جلوگیری کنم اما هر سعی قرار نیست به نتیجه دلخواه برسه!![]()
Last edited by cyax; 03-07-2013 at 12:52.
ایول... به شما که این خوشگلارو معرفی کردی.
نگاه که کردم حدود 2 ماه دیگه به بازار بین المللی عرضه مبشند با بدقولی 3 ماه دیگه. اگه تا اون موقع مدلهائی در حد اینا یا بهتر از اینا نیومده باشه از همین حالا به دوستم تو بلاد کفر گفتم خودشو آماده کنه تا P34G یا P35K رو برام بخره. از الان رفتم تو کار برنج و تربچه خوردن و پول کنار گذاشتن.امیدوارم ارز مرجع تربچه رو دیگه برندارند
.
باریکلا به گیگابایت. اولترابوک ویژه گیمینگ! با پردازنده هسول و کارت گرافیک 760 اونم 1.7 کیلو! بابا دمت گرم ای سیستم کولینگ دوگانه ، ای تصویر فول اچ دی ... و ای آپشن صفحه تصویر IPS ! و ای باقلوا ...
گیگابایت و سامسونگ چون دست چندان مدیدی در لپ تاپ ندارند وسیله هاشون رو با کیفیت ساخت و کانفیگ بالا و قیمت مناسب عرضه میکنند که باعث شگفتی خریدارها و جذب و وفاداری مشتریهاشون بشن!
من باعث آشنایی و یک رابطه خیر شدم اگه گرفتیش یک هفته بده دسته من نامردی نکن![]()
Last edited by cyax; 03-07-2013 at 15:08.
cyax![]()
Last edited by RMaaneMan; 04-07-2013 at 23:52.
آخه هم قطار عزیز شما اومدی توی فروم لپ تاپی که تا 4 میلیون پول میدن پریدی میگی essential g580 ! حداقل یه لپ تاپ با گرافیک 640 یا 740 میدادی باز یه پیشنهاد بود،در حالی که با همین قیمت essential g580 ، میشه یه قویترش رو گرفت!
کسی که آشنایی مقدماتی هم داشته باشه کافیه، هیچ دانش و تخصص اضافه ای نمیخواد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)