تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اسپانیای 13-08 یا برزیل 1970؛ کدام بهتر است؟

راي دهنده
28. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اسپانیای 13-08

9 32.14%
  • برزیل 1970

8 28.57%
  • واقعا نمیشه گفت کدومشون

11 39.29%
صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 35 از 35

نام تاپيک: اسپانیای 13-08 یا برزیل 1970؛ کدام بهتر است؟

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

درسته اسپانیا مسبب ناکامی های اخیر و در سایه قرار گرفتن آلمان بوده ولی با کوچک کردن اسپانیا چیزی به آلمان اضافه نمیشه، برعکس

البته من فکر نمی کنم در پست هام اشاره منحصر به فردی به المان کرده باشم !! قضیه قیاس اسپانیا با همه تیمهای بزرگه نه المان !!
    باز بر می گرده به همون قضیه " همیشه پای یک بارسایی و اسپانیایی در میان است " : دی
    این ذهنیت شما اسپانیایی هاست .

فوتبال المان و قدمت و افتخارات تاریخی این تیم اصلا قابل قیاس با تیمی مثل اسپانیا نیست .

+
    خیلی صحبت ها هست که به دلایل مختلف مثل احترام به دوستان اسپانیایی و جو خاص ! انجمن ترجیح می دم ورود نکنم

پایان بحث از نظر من

2. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بهزاد جان سال سوم و قهرمانی دوم اروپای میلان 4 ساله ساکی بوده
    سال سوم و قهرمانی دوم بارسای 4 ساله گواردیولا که جز فینال معمولی حساب میشه

تمام مراحل
    بارسلونا 2011

گروهی
    بدون شکست در 6 بازی و برد نماینده های دانمارک، روسیه و یونان هر کدوم در مجموع با دست کم اختلاف 2 گل

شانزده تیم
    تنها شکست دوره در زمین آرسنال و برد با اختلاف 1 گل

یک چهارم نهایی
    دبل و برد شاختار با اختلاف 5 گل

نیمه نهایی
    برد رئال با اختلاف 2 گل

فینال
    برد منچستر با اختلاف 2 گل

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

تمام مراحل
    بارسلونا 2011
    ...
    تمام مراحل
    میلان 90
    ...

در مورد رسانه ها به هیچ وجه قبول ندارم. وقتی رسانه های انگلیسی قدرتمند ترین هستن رو چه حسابی اسپانیا بزرگ شده؟ اونم اسپانیایی که خود نماینده هاش سه بار 2009 و 2011 نماینده های انگلیس رو پای قهرمانی CL ناکام کردن. در مورد بارسلون که وضعیت حاد تره! حتی قدرت اول رسانه ای و سیاسی خود اسپانیا نیس. رو چه حسابی بیخودی بزرگ شده باشه؟ اتفاقا فکر می کنم اگه یک تیم انگلیسی یا رئال این موفقیت ها رو بدست می آورد خیلی بیشتر تبلیغات میشد. استادش هستن و برای کمتر از این ها جنجال می کنن!

من یه انتقاد بکنم، اینکه چرا بحث ها رو داریم از ملی تبدیل به باشگاهی می کنیم، با ورود نتایج میلان ساکی و بارسا در تک تک بازی ها نمی دونم قراره به کجا برسیم. با این حال به این شکل جلوه داده میشه که نتایج میلان ساکی (اونهم در اواخر دوران ساکی) ضعیف بوده، به این شکل نیست واقعا. میلان ساکی در رقابت های اروپایی سال 90 در مجموع دو شکست و یک تساوی (همگی در خانه حریفان) داشته، که به نظرم اصلا غیر عادی نیست، دیگه توقع نداریم که بایرن مونیخ و رئال رو دابل کرده باشه، داریم؟ و بارسا در سال های 2009 و 2011، به ترتیب: پنج تساوی و یک شکست - سه تساوی و یک شکست داشته، که اون هم عجیب نیست، معمولا یا بهتر بگم تقریبا همیشه، تیم قهرمان CL در مسیر قهرمانی متحمل شکست/تساوی هایی میشه، چون امکان بردن همه بازی های خارج از خانه وجود نداره. بهزاد عزیز هم با شناخت بیشتری که از تیم میلان در اون بازه زمانی داره به نکته خوبی اشاره کرد، در هر حال در موضوع اصلی بحث ما یعنی در بازی های ملی و جام های جهانی ، فاکتور رفت و برگشت وجود نداره و اصولا شرایط مقایسه فراهم نیست.

در مورد صحبتت در مورد رسانه ها باز انتقاد دارم، صحبت من راجع به بمباران تبلیغاتی رسانه ها به خصوص رسانه های داخلی به نفع فوتبال اسپانیا بود، چرا بحث رو رئالی بارسایی می کنید؟ واقعا صحبت من اشاره ای به رئال یا بارسا داشت؟ صحبت های پیرامون رقابت های ملی به اندازه کافی گسترده هست، با وارد کردن بحث های باشگاهی مطمئنا به نتیجه ای نمی رسیم، در مورد قدرت رسانه های انگلیسی شکی وجود نداره اما باید بستر تبلیغات هم فراهم باشه یا نه؟ وقتی سال هاست تیم ملی انگلیس در رقابت های مهم ناموفق بوده، طبیعی هست که امکان مانور رسانه ای وجود نداره و طبیعتا توپ در زمین بقیه تیم ها و رسانه ها قرار می گیره.

6. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

معراج جان خب از آمار گل به نتایج رسیدیم
    قبول
    حرف منم همین بود
    حالا کی مرده از تیمی که با 17 برد 1 مساوی 1 شکست قهرمان سه تورنومنت متوالی بزرگ شده بد بگه

نتایج خیره کننده این تیم در مقدماتی، ورود به عنوان مدعی و با اقتدار مدت ها در صدر رنکینگ بودن بماند

8. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه comeback pep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان اين مطلب رو امروز خوندم.
    شايد شما هم خونده باشيد، اما ضرر نداره دوباره هم بخونيد.

شايد اين خون و خونريزى بخوابه و بچه ها يقه همديگرو ول كنن

شخصا يه جاهاييشو نميپسندم ولى جمع بندى نسبتا خوبى كرده

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •