تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 14 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 139

نام تاپيک: آرشیو / بیست و هفتمین دوره بسکتبال جام ملت‌های آسیا | FIBA Asia Championship 2013

اگه نباشه جاش خالی می مونه icao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بازی رو الجزیره HD1 میداد ولی از دیشب از هاتبرد رفته بود مجبور شدم شبکه 3 ببینم .
    واقعا گزارشگرش خیلی سوژه بودش یاد کشتی افتادم هی میگفت دلاور مرد و.... .
    امروز پرتاب 3 امتیازی خیلی کم داشتیم ولی از طرفی تو دفاع عالی بودیم حیلی دوست دارم بخوریم به اردن و انتقام دور قبل رو بگیریم
    خب کجا رفته؟
    تو ماهواره های - هاتبرد ، یا ست ، یوتلست
    یه شبکه ورزش درست و حسابی میشناسید معرفی کنید؟ به خدا خسته شدم از بس بازیارو از شبکه سه دیدم

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

خب کجا رفته؟
    تو ماهواره های - هاتبرد ، یا ست ، یوتلست
    یه شبکه ورزش درست و حسابی میشناسید معرفی کنید؟ به خدا خسته شدم از بس بازیارو از شبکه سه دیدم
    حالا گزارشگر به کنار این مجری توپ و تور کاویانی هم خیلی رو اعصابه . مخصوصا تو والیبال به شدت رو مخ بود انقدر حرفای کلیشه ای و تعریف و تمجید میکرد آدم میخواست بالا بیاره . قبول داریم باید از یه امر مثبت تعریف کرد اما همه چی به اندازش دیگه شورش رو در نیارید .کاش به گروهی جمع بشه بر علیه این موضوع شکایت کنه شاید صدا و سیما رو به فکر واداره
    اینا بر میگرده به همون عدم شایسته سالاری که متاسفانه در ایران موج میزنه و همیشه افراد نالایق بر کرسیها تکیه دادند و فرصتی برای الباقی وجود نداره .

3. 4 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

بردیم ولی واقعا چقدر افت کردیم ...
    گزارشگر هم صداش خیلی خوبه ولی دیگه شورش کرد ... حرکت قلدر مابانه همش 4 امتیاز جلو بودیم کوارتر اول هی میگفت بهت تو اردوی کره ست چه قدرتی ما بهترین تیم مسابقات رو بردیم و ... ولی بازم با سابقه هست اونایی که یادشونه صبح جمعه بسکتبال نوین گزارش بسیار خوب بنکداران و این آقای ابوالحسنی مفسر!و البته افراد دیگه مثل عنایت الله آتشی و ...
    تیم بسیار به حامد و بعد صمد وابسته هست چون مجبوریم زیر سبد بازی کنیم شوت راه دور 0!! منطقه ای بسیار کم دائم توپ به حدادی یا کاردوست میرسید یا صمد انفرادی. خطای مجانی زیاد داشتیم چه وضعشه آقا یه جوری بزن یه فول ثبت میکنی ارزش داشته باشه آفاق خیلی با دوران اوجش فاصله داره از این جوون ها هم ارغوان یکم با استرس بازی میکنه ارسلان تو جام جهانی خیلی خوب کار کرد اون دوره ای که حامد آفاق و صمد مصدوم بودن ارسلان کاضمی و حامد حدادی تیم رو میکشیدن ...
    فکر میکنم تیمهایی که بتونن سرعت و جا به جایی زیاد داشته باشن + شوت سه امتیازی کار رو برای ما سخت کنن!هنوز که هنوزه تو بازی zone و set play ضعف داریم

بسکتبال آسیا هم جذابیت نداره بس که ان بی ای دیدیم خسته کنندست این بازی ها تیمها پر اشتباه امتیاز های رد و بدل شده پایین سرعت کم و حرکات نمایشی معدود ( هرچند این بازی حامد دو سه تا اسلم دانک زد!) حداقل تا مرحله بعد انتظار بازی های جذاب رو نداریم ...

بازی بعدی فردا 14:15 مقابل چین
    آره راست میگی ارسلان تو جام جهانی بازیهای خیلی خوبی داشت اما بطور کلی زیاد در خدمت تیم ملی نبوده .
    من از شبکه jsc spots چند باری که قطع نبودش بازی رو نگاه میکردم کامرانی و حدادی چند باری باهم همکاری خیلی خوبی داشتند که منجر به اسلم دانکهای حدادی میشد چنان ذوقی میکردند که خندم گرفته بود
    هی میگفتند : wowwwwwwwwww beautiful basketball from iran ... ولی جدا کامرانی چند بار پاسهای فراتر از آسیا داد که تلویزیون فیلیپین روش زوم کرده بود

5. 4 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

خب نیمه دوم خیلی بهتر شدیم و وقتی موتور صمد و حامد راه افتاد تیم روی غلتک ( غلطک ؟!) افتاد .

حامد که همیشه عادت داریم دابل- دابل رو ازش ببینیم ولی توی سطح اسیا 30 امتیاز در یک بازی خیلی خوبه . به نظرم کلا سبک تیم ما بیشتر بازی زیر حلقه بوده از قدیم و در سه امتیازی همیشه مشکل داشتیم و بهترین سه امتیازی زن ایرانی که به یاد دارم ایدین کبیر بود که قابلیت های دیگه اش مثل 3 امتیازی ش نبود ( یاد اون تیم صنام بخیر !)

ولی بالا رفتن سن بچه ها کم کم باعث شده اون شادابی چند سال گذشته رو نداشته باشن اما از طرفی تجربه بیشتری رو کسب کردن و هماهنگیشون باعث شده به اصطلاح چشم بسته هم رو پیدا کنن . ولی هنوز هم باید روی شوت های پنالتی کار کنیم که اینقدر خراب نکنیم و هم امیدوار باشیم که افاق و مهدی کامرانی و صمد در شوت های 3 امتیازی موفق تر کار کنن .

در مورد ابولحسنی جدای از ادبیات جالبی که در موقع گزارش داره ، خیلی با اطلاعات هست و از گزارشگران بسکتباله که میشه گفت امار تعداد پاسهای فلان بازیکن توی ان بی ای رو هم داره ! صداش هم برای ما که با برنامه بسکتبال نوین صبح های جمعه این ورزش رو شناختیم خیلی خاظره انگیز هست .

بازی رو هم من از الجزیره اسپورت 1 که رایگان هم هست دیدم . بازی دیروز رو هم گذاشت و طاهرا تمام مسابقات رو به رایگان پوشش می ده . اتفاقا گزارش انگلیسی هم داشت که خیلی خوبه و قابل فهم صحبت می کرد . حامد رو خیلی دوست داشت و اون صحنه ای که مهدی کامرانی پرید بقل حامد چنان کیفی کرد که نگو : دی

چند تا بانوی ایرانی ها هم بودن که دستشون درد نکنه حسابی تیم رو تشویق می کردن و نسبت به شماره 14 تیم کره هم واکنشهای جالبی داشتن چند جا با لقب های +12 سال از بچه ها می خوستند که شماره 14 رو مهار کنن کوچ هم می کردن حتی .

بازی از چین خیلی وقته ندیدم ولی فکر نمی کنم بعد از بازنشسته شدن چند ستارشون خیلی برامون دردسر ساز بشن .
    هاشمی مربی بسکتبال خوب ایران هم از کره و فیلیپین به عنوان حریفان ایران برای کسب عنوان قهرمانی اسم برد .
    ولی به هر حال چین همیشه چینه و صاحب سبک بسکتبال در اسیا.

7. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

قهرمان اسیا شدیم رفت...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdig20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه‌ها بازی چطور بود,خوب بازی میکردن یا نه؟ بازی دوممون بود؟
    ارسلان کاظمی تو این بازیا نیست؟!!!:confused:
    راستی خلاصه بازی رو از کجا میتونم دانلود کنم؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها بازی امروز ساعت 14:15 از شبکه 3 پخش میشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه ها بازی امروز ساعت 14:15 از شبکه 3 پخش میشه؟
    این بازی ساعت 17:45 به وقت مانیل برگذار میشه
    3ساعت و نیم هم با مانیل اختلاف زمانی داریم ، که میشه همون ساعت 14:15 محلی

12. این کاربر از icao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کسی پخش زنده رو هاتبرد نمیشناسه معرفی کنه؟
    یه کم فکر کنید شاید یادتون اومدا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

اقا این تیم ایران ضد حمله هاش در حد افسانس واقعا خوب بازی میکنه چین هم که راحت شکست میدیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •