من كه تو اين چند روزه تا 9 ساعت در روز آن لاين بودم (البته همشو تو P30 نبودم ) ولي از 1 شنبه ديگه قراره خرخون بشم (اگه بازي بزاره :roll: :roll: آخه دارم به عنوان آخرين بازيها پرنس آف پرشيا . پانيشر و دلتا فورس رو با هم تموم مي كنم 8) 8) )
من كه تو اين چند روزه تا 9 ساعت در روز آن لاين بودم (البته همشو تو P30 نبودم ) ولي از 1 شنبه ديگه قراره خرخون بشم (اگه بازي بزاره :roll: :roll: آخه دارم به عنوان آخرين بازيها پرنس آف پرشيا . پانيشر و دلتا فورس رو با هم تموم مي كنم 8) 8) )
واااااااااااااااااااااي از اونوقتي كه با پي سي ورلد آشنا شدم
ديگه نميتونم از اينترنت دل بكنم.
بابا اعتياد آوره. بيچاره شديم . از كار رو زندگي افتاديم. حداقل يكي بياد يه صد ساعته اينترنت مجاني به ما بده!![]()
این اینترنت خیلی خوبه ولی وقتی پوله تلفن هربار حدود 50 تومن میاد خیلی ضده حاله !
نويد جان پس پول خود اينترنت رو حساب نكردي يا اينكه اينترنت مفتي شده و ما خبر نداريم.نوشته شده توسط navid_kashani
قبل از اينكه اكانت ساليانم تموم شه - در روز حدود 15-16 ساهت آنلاين بودم - ولي يبارم براي خودم ركورد زدم - حدود 20 ساعت آنلاين بودم - يسره - وقتي هم خوابيدم * 2 روز خوابيدم :mrgreen:
الانم كه شبانه دارم - از ساعت 1 تا 4 بعد ميخوابم - 6 پا ميشم دوباره ميشنم تا ساعت 8 و 9 بعد ميرم سره كار - بعد توي سر كارم - تك و توك آنلاين ميشم - بدليل اينكه شبش خوب نخوابيدم - يه چرتي هم ميزنم - ..... :mrgreen:
پول تلفن رو ميشه با بابا يه جورايي كنار اومد وو خالي بست - اون موقعي رو بگو كه پول نداشته باشه يه نيم ساعت كارت بخري بري تو نت ..... من كه ديونه ميشم
----
يه چيزي رو هم بگم براي اونايي كه مشكل اينترنت دارن فعلا - پولشو ميگم - هر ماه برن مجله رايانه خبر رو بخرن بهشنون 1 ساعت روزانه ميده با 1 ماه شبانه از ساعت 1 تا 11 صبح - قيمت مجله هم 1200 تومان - اينترنت ماله تهرانه - ماله شركت داتك هم هست ! فعلا
نظر سنجي يه كم ناقصه چون من نميتونم راي بدم.
من به طور متوسط روزي 7 ساعت آنلاينم....!!!
آخ نويد جان گفتي..........امان از اين پول تلفن........اين ماه ماله ما 80 هزار تومن اووومد :shock: :shock: :shock:
منم عین توامنوشته شده توسط mehshad
روزی هم شاید تا 10 ال 14 ساعت وصل باشم.
نوید جان این ماه پدرم پدر مارو درآورد :mrgreen:
چه جوری؟ شبانه رو 24 ساعته :shock:نوشته شده توسط rootnt
موفق باشید
فعلا
سلام من هم روزی 4-8 ساعت در اینترنت مشغول به فعالیت هستم .![]()
:roll:
با ســلام ..
من هم به طور متوسط بين يك تا يك ساعت و نيم انلاين هستم چون اينترنت من فعلا ديال اپ هست .. البته روزي هم بوده كه داشتم چت ميكردم و چند ساعت انلاين بودم :!:
اون يك تا يك و نيم ساعت هم يكسره نيست وبراي هر بار حدود 5 تا 15دقيقه هست كه مطالب رو بگيرم و بخونم لود شدن عكس و فلش رو هم غير فعال ميكنم تا وقتم كمتر هدر بره ..
براي دانلود برنامه هم ميرم كافينت با سرعت بين 20 تا 70 كيلوبايت بر ثانيه دانلود![]()
در مورد پول تلفن هم حدود 10 تا 15 تومن ...
در كل اگه ADSL بياد به صرفه تر هست چون ماهي 20 تومان ميدم ديگه ميشه 24 ساعته :P با يک پهناي باند قابل قبول بدون اشغالي خط و ...
من سه تا شش : شش تا نه : نه تا دوازده : ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)