نه ، ویندوز 7 دارم 64 بیتی.
کدوم آپدیت ؟ میشه لطف کنین لینک بدین؟
نه ، ویندوز 7 دارم 64 بیتی.
کدوم آپدیت ؟ میشه لطف کنین لینک بدین؟
دوستانی که باز کردن
نظرتون در رابطه باب ازی چیه؟
ارزش داره دانلود کنم؟
مثل اینکه 4 گیگ خورده ای هم بیشتر نیست.
اینکه بازی برگشته به عصر وسترن و از اون افتضاح نسخه مدرن قبلی فاصله گرفته واقعا جای شکرش باقی هست
با توجه به گیم پلی بازی به دو اسلحه رایفل و کلت و هفت تیر اسلحه ها محدود شده ولی باعث خسته شدن شما از گیم پلی نمیشه.دوئل قلق داره که بعد از اینکه دستتون اومد براتون جالب میشه.گرافیک بازی دارای کادر های سیاهی در بالا و پایین بازی هست که در ابتدا مقداری اذیت می کنه ولی بعد از گذشت کمی بهش عادت می کنید.مناظر طبیعت و اب جالب طراحی شده و رنگ ها شادی خاصی داره که بعضی وقت ها احساس می کنید دارید یک نقاشی هنری رو مشاهده می کنید.همچنین صورت ها بخوبی طراحی شده.داستان این نسخه هیچ ربطی به نسخه 1 و 2 نداره . فردی جایزه بگیر که درون بار نشسته و بهش اب شنگولی مفته تعارف شده(استغفرا.. دهان ماه رمضون) و داره خاطراتش رو میگه که در این بین حرف هایی زده میشه که واقعا خنده داره.تمامی خلافکار مثل برادران دالتون ها ,ساندس کید , برادران جیمز و.... که در داستان بازی وجود دارند که عکس هاشون رو جمع کنید بیوگرافی واقعی شون رو هم نشون میده.پایان جالبی هم داره
نمره من به این بازی 8 هست و به نظر من که ارزش دانلود رو داره
اقا اين بازي اذكد هستش؟جون تو سيدي فروشي ها نيستش؟بايد از لايو دان كنم؟
برای 360 ،بله باید از لایو دان کنی
ولی برای pc موجوده
بازی خیلی خوبی بود..با اینکه خیلی هنوز جلو نرفتم... ولی منو گرفت
فقط.. جالب اینجاست که... میخوام تنظیمان سایه رو کم کنم...بازی بسته میشه ! و اگر همینطور سایه ها بالا باشه ، سیستم تیک میزنه
بازیش زیادی تکراریه به خاطر همین خیلی زود خسته کننده میشه
هیچ جذابیتی نداره
BIB بهتر بود زمان خودش ، تو این نسخه چیز خاصی اضافه نشده اونایی هم که هست یا اصلا کاربرد ندارن یا خیلی ساده هستن!
برای این نسل ، این بازیه ضعیفیه.
کسی نمیدونه از کجا میشه دستی ..تنظیمات سایه رو کم کرد؟ config چیزی نداره؟
برای حذف نوار سیاه هم کد زیر رو به آخر فایل بالا اضافه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Lonely Victor; 04-08-2013 at 19:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)