عزیز منظور من 64 گیگش بود
گفتم رندش کنم وگرنه یک هفته پیش ایپد 4 رو از پاساز سهند تبریز پرسیدم 2750 که با کاور و چیزهای معول دیگه سر جمع چیزی نزدیک به 3 تومن در می اومد
لطفا جو ندید![]()
عزیز منظور من 64 گیگش بود
گفتم رندش کنم وگرنه یک هفته پیش ایپد 4 رو از پاساز سهند تبریز پرسیدم 2750 که با کاور و چیزهای معول دیگه سر جمع چیزی نزدیک به 3 تومن در می اومد
لطفا جو ندید![]()
دارو مگه تحریم بود! اینم داستانش عین داروهه، دست های پشت پرده و از این حرفها، چیزی که رفت بالا رفت دیگه
یکی میگه Microsoft Store بازه یکی میگه باز نیست ! دوستان یه چک بکنید اگر باز شه انفجاره نور !
این یک حرکت کاملاً تبلیغاتیه.همین حالا ملاحظه کنید بهترین و جدیدترین سخت افزار موبایل و کامپیوتر ظرف کمتر از یکهفته از عرضه ی جهانی به ایران وارد میشه.
گلکسی اس4 به یکهفته هم نکشید!
پس این کالاها اصولاً توی تحریم نبوده که بخواد از تحریم خارج شه! ما رو ساده گیر آوردند! کالاهای شبکه ای خاص مخصوصاً کالاهای شرکت سیسکو هم که تحت تحریم گذاشتند هرگز از تحریم درنمیارند چون بدرد کاربر خانگی نمیخوره و مربوطه به زیرساخت و شرکتهای پاپ و...هستش.
پس معلوم میشه هدف از این تبلیغ بیهوده اینه که حواس ما رو از تحریم های اصلی پرت کنند.وقتی اونقدر تحریمهاشون رو توسعه دادند که دیگه در آینده شما رنگ دلار رو هم نخواهید توانست در ایران ببینید اونوقت بگن شما تحت هیچ تحریم کالایی نیستید چه منفعتی بحال شما داره وقتی هیچ دلاری برای خرید هیچ کالا ندارید؟؟؟؟
حالا خودتون حساب کنید هدفشون از این تبلیغ کاملاً بیهوده در این برهه چی ها میتونه باشه.
Last edited by NorthBridge; 30-05-2013 at 16:11.
اینم مثل ادعاشون درباره ی برداشتن تحریم دارو هستش! در حالیکه بعلت مشکلات نقل و انتقال پول و عدم رغبت فروشنده های اروپایی و آمریکایی(نه فروشنده های چینی) به جریمه شدن از طرف کمیسیون اتحادیه اروپا و آمریکا شما میبینید وضع دارو در ایران به چه وضعیتیه!
ولی در این مورد خاص چون دیدند نتوانستند جلوی واردات موبایل و کامپیوتر رو به ایران بگیرند گفتند روغن ریخته رو نذر امام زاده کنیم!!!!!!برای عوام فریبی خوبه!
Last edited by NorthBridge; 30-05-2013 at 16:52.
من که ویندوز هشت دارم باز نیست حالا از کدوم طرف بستس نمیدونم
مشکل ما اینه تحریم برای ما دوطرفت هم از اینور تحریم شدیم و هم از اونور
در مورد قیمت هم اگر تحریمها برداشته بشه و واقعا فضا برای ورود مستقیم تولید کننده ها باز بشه حتما قیمتها پایین میاد
وقتی تحریم وجود نداشته باشه و تولید کننده یه نمایندگی فروش رسمی توی کشور داشته باشه با همون قیمت جهانی مستقیما محصولش رو به وسیله نمایندگیش عرضه میکنه
مثلا همون نکسوس 200 دلاری وقتی دبی 200دلار باشه توی تهران هم 200دلار قیمت گذاری میشه و قیمت ریالیش هم با قیمت روز دلار خواهد بود که بازم از قیمتهای خیلی پایینتر میشه
حالا بحث دلار و قیمتش جداست چون قیمتهای فعلی بعضی وقتها با قیمت دوبرابر قیمت روز دلار هم همخونی نداره
مثلا من وسیله رو دیدم که با ارز مرجع 2400تومن وارد شده ولی قیمت ریالی که گذاشتن رو وقتی حساب میکنی 5000تومن بیشتر میشه اگرم بپرسی چرا میگن دلاری پیپل اینقدره و انقدر گمرک خورده و ... که همش هم دروغه
ولی بحث نرمافزاری به نظر من مهمترین مزیت این طرح میتونه باشه که واسه ماها که واقعا در حال حاظر ازاردهنده هست و اگه درست بشه خیلی خوب میشه
اوناییم که میگن همش تبلیغاته و بعد انتخابات دوباره تحریم میکنن
اولا اونجا مثل اینجا نیست هفته یه بار طرح تصویب کنن، دوما حتی تبلیغات هم باشه یه قدم مثبت هست که نشون میده از اونطرف علاقه برای سازش هست حالا از اینطرف باید یه قدم برداشته باشه تا یه قدم یه قدم رو جلو رفت نه اینکه این قدم رو به سخره گرفت و بی اهمیت جلوش داد و گفت هیچ تاثیری نداره
Last edited by havzhini; 30-05-2013 at 16:15.
عزیز من میگی ارزونترین حالتش ، درسته؟ خب ارزونترین حالتش میشه 16 گیگ از نوع وای-فای که اینم قیمتش 1800 هست.
حالا کی قرار اعمال بشه و این گوگل پلی باز بشه؟![]()
دوستان بحث رو سیاسی نکنید و از موضوع خارج نشید.....
خب متأسفانه پاسخها پاک شدند و ظاهراً نمیشه پاسخ شما رو داد.گفتند خارج از موضوعه.
این موضوع یکم هم به سیاست ربط داره ! به هرحال اگر تاپیکی زدید باید بپذیرید این موضو ع رو !
نصف کردن تاپیک به خاظر 4 کلمه حرف ارز و هسته خرما معنی نداره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)