اره ماله منم اومده پایین توی سرور المان پینگم 50 هست و سرعت دانلودم هم دو برابرشده خدای دمشون گرم![]()
اره ماله منم اومده پایین توی سرور المان پینگم 50 هست و سرعت دانلودم هم دو برابرشده خدای دمشون گرم![]()
دوستان شماها کدوم شهرید؟! Isp ایتون جیه؟ می شه تست بزارید لطفا! من ۲تا isp دارم کوچیک ترین تغییری نمی بینم. حتی امروز یه مقداری پینگم بالاتر هم هست!
Last edited by Aryaeiboy; 26-05-2013 at 10:27.
فکر کنم دوستان الان دارن مزاح میکنند![]()
پینگ منم 100تا امده پایین ولی هنوزم بالاست
400 بود شد 290 حدودا
کدوم isp ??
تو بازی LOL این قدر کم شده؟؟
اگه کم شده بگو منم آپدیت کنم بیام![]()
بزار حدس بزنم isp ایت چیه! آسیاتک! دوست عزیز آسیاتک این نواسان رو همیشه داشته صبح ها حدود 280-300 تا غروب می ره رو 400! این نوسانات طبیعیه.
منم همین نظر رو دارم!
تست دیروزم با همین سرور و همین ساعت هم هست تو تاپیک تست ها و اونجا پینگ 115 و سرعت 120 اما حالا تازه افت هم داشته
اینم آسیا تک منهدم
![]()
واسه من هیچ تغییری رخ نداده حتی 1 اپسیلون... اینا هم بخوان پهنا اضافه کنن به من و شما نمیدن کهمقداریشو واسه خودشون برمیدارن بقیشم میفروشن به شرکتا که اونا هم بفروشن به منو تو مشتریاشونو زیاد کنن ملتو تلکه کنن...
![]()
بابا اینا همش شایعست ...............................
اینترنت همیشه همینطوری نفتی میمونه دلتون رو به این خبرا خوش نکنید
سرعت شما دست isp هست تا isp پولبیشتری نده پهنای باند نخره از شرکت زیرساخت اینترنت ما همینجوری میمونه
این خبر هم واسه اداره ها و دانشگاه ها هست
من 512 نامحدود مخابرت تهران دارم..الان 10 بار بیشتر تست گرفتم هیچ فرقی نکرده ...
1 بار یه نوسان افتاد 80 تا سرعت دانلود گرفت...اونم بخاطر نوسان بود وگرنه از 60 بیشتر نمیشه
[/B][/SIZE]
1 بارم یه نوسان افتاد پینگ آلمان رو 140 زد :
ولی همیشه 270 :
اون چیزی که بعد از 20 تا تست فهمیدم اینه که نوسان داره اینترنت امروز...
همین الان تست گرفتم دوباره 140 زد آلمان رو:
اینم یه نوسان دیگه دوباره نزدیک 80 زد سرعت دانلود:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)