یه سوال فنی
قانون Fair Policy هم جزو سیاست های شرکت هست یا نه ؟؟
کلا دانلودر هارو محدود میکنید یا خیر ؟؟
یه سوال فنی
قانون Fair Policy هم جزو سیاست های شرکت هست یا نه ؟؟
کلا دانلودر هارو محدود میکنید یا خیر ؟؟
همین که شما اومدید (اونم یه شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت) توی چنین انجمن بزرگی و میخاید جوابگو کاربرا و مشتری های خودتون بشید جرات زیادی میخاد، برام جالب بود![]()
نگفتی که تو مازندران سرویس میدین یا نه؟
چون حتی نوشته 1000 مرکز ولی تو سایت زده تمام ایران
همچی نوشتین رایگان آدم میگه چه خبره؟!!
اونچیزی که من دیدم پهنای باند 1 مگابیت (گه تو پست اول مگابایت نوشتین!!) اگه بخوایم شبانه رایگان داشته باشه برای 3 ماه 103 تومن هزینشه که رانژه و ... رو هم بذاریم روش 120-130 تومنی در میاد
ضمن اینکه 1 به 8 هم هست
ولی از حق نگذریم سرویسهای نامحدود (اگه واقعا نامحدود باشه!) بد نیست
اتفاقا در مورد نامحدود پرسیدم
گفت نقره ضریب 1 به 8 و برنزی ضریب 1 به 6 و طلایی ضریب 1 به 4 داره
که بخوایم فرض کنیم نقره ای با ضریب 1 به 6 خوب هم باشه بازم یه ذره گرون هست (( به نصبت اشتراک گذاریش گفتم ))
بهترین سرویس نامحدودشون طلایی هست که ضریب 1 به 4 داره ولی یه ذره گرون هست
البته همه اینا به شرطی خوب هست که قانون Fair Policy نداشته باشه
چون اگه این قانون باشه عملا نامحدود میشه به درد نخور
واقعا جای شکر داره یه نفر اومده و ضمن کارش داره جوابگو مشتریهاش میشه اونم تو انجمن
از این دوستمون که این تبلیغ رو گذاشته تشکر میکنم و امیدوارم در اینده بازم بتونه جوابگو و سربلند باشه
ضمنا دلخور هم نباشید این دوستانمون هم حق دارن اینقدر سوال و عصبانی و .... باشن یا بعبارتی یه کم لحنشون تند هست چون اینقدر اعصابمون خوب نیست از دست اینترنت ایران این روزها هم داغون تر شد ه
عزیز میدونم این سوال زیاد منطقی نیست ولی شما چقدر تضمین نت رو میکنید واسه تایم اوت ... و این جور چیزا چون بنده فقط واسه گیم میخوام اگه مشکلی نداشته باشه بگیرم
با نت مخابرات وصل میشم یه مدتی هست شروع به تایم اوت کرده و الان تا حدودی خوب شده .....
با سپاس
مثل اینکه این پستو دیدن ترسیدن![]()
سرویسش همون سرویس آسیاتکه پس به درد بازی خورها نمی خوره
مگر برای دانلودر ها که اونم معلوم نیست
تو ایران چه ISP واسه گیم خوبه؟
پارس داشتم مخرف بوده
پیشگامان هم داشتم ولی افت سرعت زیاد داشت
آسیا آلان دارم باز بهتر بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)