بقول یکی از دوستان :
اینجور سرعتها با اینجور محدودیت های حجمی مسخره مثل این میمونه که به شما یه ماشین آلفا رومئو آخرین مدل بدن ولی بگن تا سر کوچه
باهاش بیشتر حق نداری بری!
بقول یکی از دوستان :
اینجور سرعتها با اینجور محدودیت های حجمی مسخره مثل این میمونه که به شما یه ماشین آلفا رومئو آخرین مدل بدن ولی بگن تا سر کوچه
باهاش بیشتر حق نداری بری!
بدتر از همه اینکه تو جذب مشتریشون هم موفقن
به هر حال هر کس طبق نیازی ک داره میگیره مثلا من ماه قبل مخابرات 512 نامحدود گرفتم هر چی دانلود داشتم کردم الانم های وب طرح دینامیت هشت گیگ گرفتم واسه بازی آنلایناگر نیازی به دانلود هم داشتم یه سرویس از مخابرات هم میگیرم.البته در مورد سرعت هم خودشون گفتن ک محدودیتی نیست و بستگی به خط شما داره ک سرعتتون چند باشه ولی حداقلش 900 هست و فکر نکنم پایین تر بیاد
البته من ک بازی آنلاین میکنم پینگ بیشتر برام مهمه.الانم منتظرم فعال شه چقدر طول میکشه
امیدوارم رضایت بخش باشه
Last edited by sorek; 03-08-2013 at 12:01.
توی توضیحات تعرفه سرویسهاش اینو نوشته : قابلیت تغییر حوزه اتصال : پورت،شهری,استانی,کشوری . یعنی چی اونوقت این؟
256 نامحدود سرعت دانلود چقدره؟
512 نامحدود سرعت دانلود چقدره؟
![]()
این شرکت 100 گیگ حجم و اینترنت با سرعت 8 مگابیت در ثانیه میده بهتون 160 هزار تومان ، دیگه چی می خواید تو این شرایط ؟!!!!
برید دعا کنید خطتون رو مثل ما فیبر نوری نکردن که فقط بتونید از مخابرات سرویس بگیرید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)