تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 57

نام تاپيک: سـر الــکــس فــرگــوســن باز نشسته شد /// خداحافظ پــیــرمــرد تـمـام نــشــدنـــــــی ...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

این خیلی خوبه..

2. 14 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام
    منم به نوبه خودم از خداحافظی این مرد بزرگ شوکه شدم با این که می دونستم روزی کنار خواهد رفت اما همیشه ته دلم می خواستم برای همیشه در نیمکت شیاطین ببینمش
    فکر نکنم حالا حالا همتایی مثل فرگوسن در جامعه فوتبال دیده بشه

4. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پست اصلی برای سر الکس بمونه زمانی که اعصابم اروم بود : این بخشی از صحبت های سر الکس فرگوسن راجب بازنشستگیشه :

تصمیم برای بازنشستگی،تصمیمی است که من من مدتها به آن فکر کرده ام و به یک باره دراین باره تصمیم گیری نگرده ام. الان زمان مناسبی برای بازنشستگی است. برایم مهم بود تا در قوی ترین حالت ممکن این سازمان را ترک کنم و براین باور هستم که الان شرایط بدین ترتیب است. کیفیت این تیم پیروزی طلب، تعادل سنی و تلاش برای موفقیت های متوالی دربالاترین سطح ممکن و از سوی دیگر ساختار استفاده و پرورش جوانان،آینده بلند مدت باشگاه را درخشان خواهد نمود. کمپ تمرینی ما جزو بهترین کمپ های تمرینی در سرتاسردنیای فوتبال است و خانه ما،اولدترافورد، به حق یکی از بهترین ورزشگاه های دنیاست.»فرگوسن ادامه داد:« من خوشحالم که در آینده در دو پست مدیر و سفیر باشگاه فعالیت خواهم کرد.با انجام این فعالیت ها در کنار فعالیت های موردعلاقه دیگری که در زندگی دارم،به سمت آینده حرکت خواهم کرد. باید از خانواده ام، عشق و محبت و حمایتشان که همیشه سرنوشت ساز و حیاتی بوده تشکر کنم. کتی، همسرم نقشی کلیدی در کارنامه مربیگری ام داشته و درزندگی ام ثبات واشتیاق و تشویق زیادی رو به جلو برایم داشته .کلمات برای توصیف ارزش این کارها برای من کم می آورند. باید از بازیکنان و اعضای کادر فنی تیم،چه در گذشته و چه در حال ،به خاطر سطح و رفتارهای حرفه ای شان و موفقیت های به یاد ماندنی ای که با هم کسب کردیم تشکر کنم.بدون همکاری آنها، تاریخ این باشگاه بزرگ،نمی توانست تا این اندازه غنی شود. در سالهای اولیه حضورم در یونایتد با حمایت اعضای کادر مدیریتی و به ویژه سربابی چارلتون،اعتماد به نفس کامل و زمان لازم برای ساخت یک باشگاه فوتبالی را (چیزی فراتر از تنها یک تیم فوتبال) دراختیار داشتم.در دهه گذشته اعضای خانواده گلیزر هم برای من فضا را فراهم کردند تا با بهره گیری از بیشترین توانم،منچستریونایتد را هدایت کنم و واقعا خوشبخت بودم که شانس همکاری با یک مدیر اجرایی بامهارت و قابل اطمینان به نام دیوید جیل را داشتم.واقعا از همه متشکرم. از هواداران هم متشکرم. حمایتی که شما در طول تمام این سالها از تیم به عمل آوردید، فوق العاده بوده. این افتخار بزرگی است که این فرصت را داشتم تا تیم شما را هدایت کنم و تمام این زمانی که سرمربی منچستریونایتد بودم را گرامی می دارم.

6. 5 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در اوج ناراحتی ، قراره تا 48 ساعت آینده جانشین فرگوسن کبیر مشخص بشه ، احتمالات جانشین وی بررسی شده که میتونید مشاهده کنید .

8. 6 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سپ بلاتر (رئیس فیفا): الان شنیدم که فرگوسن در پایان فصل بازنشسته خواهد شد. بدون شک دستاور او دراین سال ها او را در میان اسطوره ها قرار داده است.

کریستیانو رونالدو (مهاجم رئال مادرید): برای همه چیز ممنون رئیس.
    دیوید بکام (کاپیتان سابق تیم ملی انگلیس): فکر نمی کنم کسی در تاریخ فوتبال وجود داشته باشد که به این اندازه تاثیرگذار بوده باشد.
    رود فن نیستلروی (مهاجم سابق منچستر یونایتد): 2001 تا 2006. 219 بازی و 150 گل تحت هدایت پرافتخارترین مربی تاریخ فوتبال. این یک امتیاز منحصر به فرد بود.
    مایکل اوون (ستاره سابق تیم ملی انگلیس): منچستر یونایتد بدون فرگوسن معنای درستی ندارد. چه مرد بزرگی و چه خوب که در این شرایط کارش را به پایان برد.
    پیتر اشمایکل (دروازه بان سابق منچستر یونایتد): ناامید، شوک زده و غمگین. فکر نمی کردم که آن روز امروز باشد.
    کاسپر اشمایکل (پسر پیتر اشمایکل): بهترین مربی ای که تا به حال متولد شده است! شکی نیست!
    وینسنت کمپانی (مدافع منچسترسیتی): سر الکس، یکی از بهترین مربیان تاریخ فوتبال، بعد از 26 سال پرافتخار همه ما به او مدیونیم.
    جوزپه روسی (مهاجم تیم ملی ایتالیا): چه دورانی! افتخار می کنم که شاگرد سر الکس فرگوسن بوده ام.
    روملو لوکاکو (مهاجم چلسی): از این که خبر بازنشستگی یکی از بهترین مربیان دنیا را می شنوم ناراحتم. سر الکس یک قهرمان واقعی.
    باشگاه چلسی: خانواده چلسی بهترین آرزو ها را برای سر الکس فرگوسن در دوران بازنشستگی اش دارد. او در طول 26 سال دشمنی فوق العاده بود!
    goal
    تعداد سرمربیان تیم های مختلف از سال 1986 :

رئال مادرید : 24
    اینترمیلان : 19
    چلسی : 18
    بایرن مونیخ : 14
    یوونتوس : 14
    منچستریونایتد : 1 - سر الکس فرگوسن

منبع: فوتبالیسم

10. 10 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پیام باشگاه یوونتوس به مناسبت خداحافظی سر الکس فرگوسن :

بعد از تصمیم سر الکس فرگوسن مبنی بر خداحافظی از مربی گری منچستر یونایتد پس از 26 سال، باشگاه فوتبال یوونتوس سخنان تحسین آمیز فرگوسن در مورد یوونتوس را به یاد می آورد : " یوونتوس یک الگو برای منچستر یونایتد من بود. من بازیکنانم را مجبور می کردم تا ویدئوی بازی های یوونتوس ِ لیپی را تماشا کنند و به آنها می گفتم به تکنیک ها و تاکتیک ها توجه نکنند، بلکه ما اصلا می خواهیم دقیقا مثل آنها باشیم (اشاره به ویدئوی بازی یوونتوس بین سال های 1995 تا 1998 که یوونتوس 3 سال پیاپی به فینال لیگ قهرمانان رسید و کلاس های مربی گری فیفا در اون موقع با پخش ویدئوی ها بازی اون یوونتوس شروع می شد.)

بر اساس چنین سخنانی هر یوونتوسی در هر جای دنیا باید احساس غرور کند، نه فقط به خاطر این کلمات، بلکه این سخنان را مرد بزرگی همچون سر الکس فرگوسن به زبان آورده است، یک مرد بزرگ واقعی در ورزش، نه فقط یک مرد فوتبالی یا شخصی از باشگاه منچستر یونایتد.

اگرچه مربی اسکاتلندی به خاطر افتخارات و موفقی هایش در الدترافورد شناخته می شود، اما وی روزهای خوبی را به عنوان مهاجم در کوئیز پارک گلاسکو گذراند. سپس برای ادامه موفقیتش به تیم های دیگر اسکاتلندی جان استون، درونفرملین، رنجرز، فالکریک و ایر یوناتید رفت و در 317 بازی موفق به زدن 170 گل شد.

یه سری توضیحات دیگه در این پیام در مورد کارنامه ی سر الکس هست که خودتون می تونید ببینید ...

در پایان : صبح امروز و در سن 71 سالگی، در حالی که 2 هفته به پایان مسابقات لیگ برتر باقی مانده است، مرد اسکاتلندی تصمیم گرفت تا به 26 سال موفقیت و افتخار و سلطنت خود در الدترافورد پایان دهد. خاطرات بسیار زیادی بین یوونتوس و منچستر یونایتد در این سال ها وجود داشت و این بسیار عجیب خواهد بود که فرگوسن را دیگر در خط کنار زمین در حال coach کردن تیمش نبینیم. با تشکر از شما برای گردآوری خاطرات سر الکس، به اشتراک گذاشتن زمین چمن با شما افتخاری بزرگ برای ما بود.

همراه با آرزوی باشگاه فوتبال یوونتوس برای سر الکس فرگوسن برای بهترین خوشبختی ها در آینده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 7 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

اوففف... عجب تیتر قشنگی زده روزنامه هدف...

14. 9 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

برخلاف خیلی از دوستان که گفتن شوکه و یا ناراحت شدن من خوشحال شدم. ایشون سنشون بالاست و خوب قاعدتاً فشار کار توی باشگاه بزرگی مثل منچستر خیلی زیاده و خیلی خوب شد که در اوج مثل همون اسطوره ای که هست کنار رفت. یعنی در فصلی که اینطوری و با این اختلاف قهرمان شده. اینطوری تا ابد ازش به عنوان یه فرد تاریخ ساز یاد میکنن و دیگه برای آدم های قدر نشناس بهانه ای باقی نمیمونه که موفقیت هاشو زیر سئوال ببرن.

پ.ن: الان یاد لوبانووسکی کبیر هم افتادم.

16. 5 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من هم مثل همه فوتبال دوستان اصلا دوست نداشتم همچين روزي فرا برسه حداقل يورگن كلوب بياد عالي ميشه

هي بگو : حيف يادش بخير!(تو دور افتاديم اين روزها!)

18. 5 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه شده است؟ چرا آسمان تیره شده؟ چرا شهر را آشوب فرا گرفته است ؟
    اینان که هستند که نام تو را صدا میزنند؟ صدایشان اذیتم میکند…
    نام تو همواره آرامش قلب من بوده است…شنیدن نامت امید را در وجودم زمزمه میکرد و این نام تو بود که پشتوانه ی تمام مشکلات کوچک و بزرگ من بود…
    اما اکنون شنیدن نامت مچاله ام میکند…وجودم تهی میشود اما چرا؟
    مگر چه شده است؟ اینان که هستند؟ چرا صحبت از رفتن توست؟
    چرا باید باور کنم تو هم رفتنی بودی؟ چرا باید بروی وقتی غیر از این جایی نداری؟
    مگر خورشید هیچگاه آسمان را ترک کرده است؟ مگر دست پدر هیچگاه سر فرزندانش را ترک میکند؟ مگر کودک هیچگاه از آغوش مادر میرود؟
    چه شده است؟ اینها کیستند؟ چرا تو رفته ای؟ چرا صحبت از جاینشین توست؟
    مگر فرزندی بوده است که دیگری را بعد از پدرش بپذیرد؟
    پس یتیمی این است…اما چه کسی حق دارد برای کودک یتیم پدر دیگری انتخاب کند؟
    چطور میتوان چشم را عادت داد که بعد تو به دیگری نگاه کند…چطور میتوان گوش را عادت داد که به غیر از نام تو را بشنود…چطور میتوان عقل را عادت داد که به غیر از تو را بپذیرد؟
    چطور میتوان دست را عادت داد که غیر از برای تو و از تو بنویسد؟
    چطور میتوان قلب را عادت داد که به غیر از عشق تو دلیل تپیدن داشته باشد؟
    چه شده است؟ اینان که هستند؟ این احساس پوچی چیست؟
    …شاید…شاید…نمیخواهم باور کنم…
    اما…

شاید تو رفته ای…

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 7 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •