دوست عزیز , بچه های مستقل کاراشون بخش های مختلفش متوسط هست به دلیل سختی و فشار کار چون همونطور که میدونی ساخت بازی تک نفری حرفه ای نمیشه و اگه کسی خواست کار تکی حرفه ای بزنه زمان بر هست و سختی زیاد و شاید بینش بیخیال هم بشه.
دوست عزیز , بچه های مستقل کاراشون بخش های مختلفش متوسط هست به دلیل سختی و فشار کار چون همونطور که میدونی ساخت بازی تک نفری حرفه ای نمیشه و اگه کسی خواست کار تکی حرفه ای بزنه زمان بر هست و سختی زیاد و شاید بینش بیخیال هم بشه.
فکر نکنم برات محسن مشکلی پیش بیاد چون یک خارجی تو گیم میکر یک بازی ساخته همه شخصیت های کارتونی بازی ها توش بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احسان جان نمی دونم تو سایت به copyright برای محصولات نرم افزاری 70 سال و محصولاتی که به صورت boradcast ارایه می شن زده 50 سال البته فکر کنم حق استفاده از شخصیت یک کارتون یا بازی فرق کنه با حق نرم افزار .
پرویز جان مشکل همون وقت و بی پولی هست که گریبان گیر هست وگرنه همه کار شدنی هست...
میگم محسن جان چشم های کراش بهتر کن یکم انگار کاج شده.
منم با سختی های مدلسازی آشنا هستم و کار مستقل...
منظورم این بود که کراش شما یه مدت تو آفتاب مونده رنگش رفته
یه رنگ عوض کردنه ولی خیلی تاثیر داره
![]()
دوستان دیروز (الان ساعت1 : 15 e ) طراحی مدل مرحله اول زدم از فردا هم پر قدرت بقیشو ادامه میدم اما اگه از گشنگی مردم نگین چرا مردی(تو این کارا پولی نیس اخه)
راسی چند روز بود تا دیروز انرژی خالی کردم در حد المپیک ، امیدوارم از اون فضایاااااا واستون پیش نیاد یا اگه خدایی نکرده درگیر شدین زودی مثه من بیخیال شین و حلش کنین که از کارو زندگی میفتین و هوایی میشین: دی (راه حل خواستین پ.خ پلیز)
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
کلا تا وقتی پول ندارین واستون پیش نیاد ،اینم اول صبحی اضافه کنم اسپمم تکمیل شه
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
ها.... این چرندیات چیه میگی
تا بچه ها قاطی نکردن بزن دیگه کارو خوشکل شده بود![]()
مدل سازی مرحله اول تموم شد احسان , یه تکسچر و بکگراند بندازم روش تمومه و شاید با برنامه نویسی 1-2 هفته دیگه طول میکشه که با 10 مرحله کارو جم کنم
راسی بچه ها یک وقت قاطی نکنین هاااااا , sorry اینجا نمیشه زیاد بازش کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)