کسی نیست جواب مارا بده ؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب مارا بده ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من بازی رو خریدم سه تادیویدی بود اکسترک که کردم پوشه زیر رو بهم داد بعد روی ستاپ که زدم (عکس شماره 1 )سریال ازم میخواد یه دکمه باالاش هست که میرنم میره توی سایت عکس شماره 2....بعد که دانلودو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته عکس شماره3 .....چی کارکنم..کسی سریال نداره یا اینو میشه راهنماییم کنید برای نصب؟؟؟ ادرس اون سایته هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره 2
شماره 3
![]()
دوست عزیز نگاه کنید ببینید تو پوشه starcraft کرکی . اموزش نصبی است /
این جوری که معلومه نسخه اصلی بازی خریدی
واسه نصب اش به کد فعال سازی از خود سایته نیازه
این بازی کلا واسه نصب و اجرا به اینترنت نیازه
بهتره نسخهBlackEcho پیدا کنی نصب ش کنی
هیچ کاریش نمیشه کرد؟؟؟؟ ازون سایته چجور دانلود کنم سریالو.... شما اون لینکو میشه چک کنی برام؟
خب ببینید من از روی اون یکی کامپیوترم قبلا بازیشو نصب داشتم با یه سی دی دیگه البته ... برداشتم کپیش کردم رو این کیس جدید..کرک flt رو دانلود کردم...قسمت دومش میگه توفایر والتون بلاک کنید و این کارو میکنم وای وقتی بازی اجرا میکنم نمیره تو بازی ولی از بلاک که خارج میشه یه لحظه وصل میشه به سرورش و میره تو بازی ولی صفحه که میگه اکنتو وارد کنید میاد..دو سه بار flt رو دانلود کردم ولی هی تو بازی ازم اکانتو میخواد...نمیشه کرک دیگه راه دیگه؟
کرک Flt واسه داخل ایران زیاد مناسب نست
نیاز به اکانت می خواد باید با چیز شکن اکانت بشی
بعد ش هم اتوماتیک اخرین اپدیت شو اپدیت می کنه (متوسط 4 گیگ)
اگه نسخه بازیت BlackEcho است از کرک reloaded استفاده کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این یکیو چی کار کنم...راهی براش نیست/
شما از کرکreloaded بالای استفاده کنید اگه نشد تو سایت دانلود ها راهنمایی نصب بازی است نگاه کن شاید نسخه بازی همون بود به کارت اومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)