تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 38 از 38

نام تاپيک: لپ تاپ تا 3.5 - 4

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

میگم این لپ تاپ در بدترین شرایط تا چند سال دووم میاره ؟!
    مدلی هم با این شرایط داریم هاردش کمتر باشه ولی گرافیک و چیزای دیگش بهتر باشه ؟!
    دوستذن این y500 سیستم عاملش چیه ؟! 8 هست ؟! یعضی جاها زدن dos.یه جا خوندم اگه بخوای به جای وین 8 میتونی dos بگیری ولی ارزونتر.
    راسته ؟!
    جواب این رو میخوام.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

جواب این رو میخوام.
    میگم این لپ تاپ در بدترین شرایط تا چند سال دووم میاره ؟!
    مدلی هم با این شرایط داریم هاردش کمتر باشه ولی گرافیک و چیزای دیگش بهتر باشه ؟!
    دوستذن این y500 سیستم عاملش چیه ؟! 8 هست ؟! یعضی جاها زدن dos.یه جا خوندم اگه بخوای به جای وین 8 میتونی dos بگیری ولی ارزونتر.
    راسته ؟!

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
    منظورتون لپ تاپ Y500 هستش ؟
    گرافیک 650 قویه اما داره قدیمی میشه طوری که رو تنظیمات آخر رو بازی گرایسس لگ داشت شدیدا ! اگه زیادی گیمر باشی تا 1 سال جواب میده اما اگه بازی در حده معمولی انجام بدی تا 2 یا 3 سال هم جواب میده این دیگه بسه به فعالیت خودت با لپ تاپ هست
    کارت گرافیک قوی تر از این مدل y580 باز هم از لنوو هست با گرافیک 660 اما هارد کمتر نداره و همچنین ge70 که گرافیک gtx 660 داره که قویه و همچنین هارد کمتری هم داره
    اگه قوی تر از این سیستم میخوای یعنی با هارد و گرافیک و سایر مشخصات خیلی بالا دیگه باید بری تو لپ تاپ های گیم که خیلی بیشتر از اینها باید خرج کنی با این بودجه همون 650 و 660 میشه خرید ge60 از msi هم با کانفیگ همین سیستم و هارد کمتر موجوده
    سیستم عامل که دیگه پرسیدن نداره هر کدوم که دوست داری رو نصب کن ! 8 یا 7 هر کدوم که خواستی ... بله اگه بدون ویندوز بخری برات ارزون تر هم در میاد

3. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

منظورتون لپ تاپ Y500 هستش ؟
    گرافیک 650 قویه اما داره قدیمی میشه طوری که رو تنظیمات آخر رو بازی گرایسس لگ داشت شدیدا ! اگه زیادی گیمر باشی تا 1 سال جواب میده اما اگه بازی در حده معمولی انجام بدی تا 2 یا 3 سال هم جواب میده این دیگه بسه به فعالیت خودت با لپ تاپ هست
    کارت گرافیک قوی تر از این مدل y580 باز هم از لنوو هست با گرافیک 660 اما هارد کمتر نداره و همچنین ge70 که گرافیک gtx 660 داره که قویه و همچنین هارد کمتری هم داره
    اگه قوی تر از این سیستم میخوای یعنی با هارد و گرافیک و سایر مشخصات خیلی بالا دیگه باید بری تو لپ تاپ های گیم که خیلی بیشتر از اینها باید خرج کنی با این بودجه همون 650 و 660 میشه خرید ge60 از msi هم با کانفیگ همین سیستم و هارد کمتر موجوده
    سیستم عامل که دیگه پرسیدن نداره هر کدوم که دوست داری رو نصب کن ! 8 یا 7 هر کدوم که خواستی ... بله اگه بدون ویندوز بخری برات ارزون تر هم در میاد
    ممنون... راستش گیمر بودم اون وقع ها... الان دیگه حتی حوصلم نمیشه برم بازی بگیرم بیام نصب کنم !!!
    از وقتی افتادم توی خط hon و dota دیگه کمتر بازی میکنم...

بازی هم بستگی داره چی بیاد.بگه خیلی بازیش آس باشه میگیرم.حالا روی تنظیمات آخر هم نشد مشکلی نیست....
    فقط بازی رو اجرا بکنه من بفهمم داستانش چی میشه !!

فقط میترسم با توجه به اینکه ps4 معرفی شد و 21 may هم xbox جدید معرفی میشه شاید بازی ها یه جهش ناگهانی داشته باشن که دیگه این سیستم زیاد جالب در نیاد....

الان بخوام سیستم خونگی بگیرم خیلی قوی تر میشه یا تفاوت چندانی نمیکنه ؟؟

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

لب تاپ ایسوس مدل N56vz چرا نمی گیری ؟ دست یکی بچه ها اتفاقا امروز دیدمش خیلی خوب و طراحی زیبائی داشت با بدنه آلومینیومی و صفحه تصویر full HD مات و کارت گرافیکی 650m انویدیا (البته از نوع DDR3 ) و پردازنده i7 . قیمتش هم حدود 3200 هستش که خیلی قیمت معقولیه. برند ASUS هم کیفیت ساختش فعلا تو دنیا اوله و کمترین خرابی رو بین همه برندها داره.
    جالبه که دقیقا با همین مشخصات 14 اینچی شو هم داره! اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخصاتش
    ایرادش اینه که mSATA نداره . یعنی نمیتونی هارد SSD روش نصب کنی

سیستم های خونگی هم کم کم داره با ALL IN ONE ها جایگزین میشه. من توصیه نمیکنم PC بخری مخصوصا که گیمر خفن نیستی و از حال و هوای گیم سنگین افتادی!

Last edited by parsicola; 28-04-2013 at 11:49.

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

ممنون... راستش گیمر بودم اون وقع ها... الان دیگه حتی حوصلم نمیشه برم بازی بگیرم بیام نصب کنم !!!
    از وقتی افتادم توی خط hon و dota دیگه کمتر بازی میکنم...

بازی هم بستگی داره چی بیاد.بگه خیلی بازیش آس باشه میگیرم.حالا روی تنظیمات آخر هم نشد مشکلی نیست....
    فقط بازی رو اجرا بکنه من بفهمم داستانش چی میشه !!

فقط میترسم با توجه به اینکه ps4 معرفی شد و 21 may هم xbox جدید معرفی میشه شاید بازی ها یه جهش ناگهانی داشته باشن که دیگه این سیستم زیاد جالب در نیاد....

الان بخوام سیستم خونگی بگیرم خیلی قوی تر میشه یا تفاوت چندانی نمیکنه ؟؟

خب با این حساب تا چند وقت آینده حد اقل 2 سال ایدم بیشتر این کارت میتونه ساپورت کنه بازی های شما رو !
    اگه به صبر کردن باشه که تابستون سال پیش هم چند نفر صبر کردن تا پاییز و زمستون قیمت ها بیاد پایین بعدش هم قرار شد که ایکس باکس و بازی های جدید بیاد مطمئن باش تا فردا هم که صبر کنی باز هم دلیل وجود داره که بیشتر صبر کنی و میگی قراره سی پی یو نسل جدید بیاد یا کارت گرفیک ارزون تر بیاد یا مدل هی جدید در راهه پس با خیال راحت این مدل رو بخر

سیستم خونگی ارزون تر برات در میاد و البته برای گیم هم بهتر جواب میده

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

lenovo y500

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    ی لپتاپ میخوام ترجیحا تاچ اسکرین حداکثر 800$. lenovo z400 ya z500 touch چطوره؟؟
    گرافیک
    z400 touch Intel HD Graphics 4000 داره.آیا میشه بازی کرد باهاش مثلا pes2013?
    چون قراره از قطر بیارن به نظرتون کلا چه مارکی بگیرم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با 3100 میتونی n5521 دل بگیری .
    مشخصات خیلی خوبی داره . جزء کانفیگهای قوی دل هست .
    پردازنده : Intel Ivy Bridge ® Core™ i7-3517U
    حافظه: 4 گيگابايت
    هارد ديسك: 750 گيگابايت
    گرافيك: 2 گيگابايت Radeon
    وزن: 2.32kg

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •